Zoek in 211 vacatures

#

Vacatures Noord-Brabant

Hieronder vind je een overzicht van al onze Noord-Brabant vacatures.
Vacature Tilburg

Automonteur - Tilburg

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW39154
A
Vacature Veghel

Automonteur - Veghel

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW39153
Vacature Oss

Automonteur - Oss

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW39148
Vacature Gorinchem

Bandenmonteur (personenwagens en trucks) bij Euromaster in Gorinchem - Gorinchem

Ben jij klaar voor een uitdagende en afwisselende baan als Bandenmonteur waarbij je gaat werken aan personenwagens, truck en ook nog landbouwvoertuigen? Dan ben jij de persoon die ik samen met...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39139
Vacature Waalwijk

Bandenmonteur (personenwagens en trucks) bij Euromaster in Waalwijk - Waalwijk

Ben jij klaar voor een uitdagende en afwisselende baan als Bandenmonteur waarbij je gaat werken aan personenwagens en vrachtwagens? Dan ben jij de persoon die ik samen met Euromaster Waalwijk zoek!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39140
Vacature Moerdijk

Vrachtwagenmonteur bij A. van Tilburg (AVT) in Moerdijk - Moerdijk

Samen met AVT Moerdijk ben ik op zoek naar een ervaren (eerste) Bedrijfsautomonteur om het team te versterken en uit te breiden. Zoeken wij jou?
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39135
Vacature 's-Hertogenbosch

Autotechnicus bij Euromaster in Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Heb jij een passie voor auto's en techniek? Samen met Euromaster Den Bosch zoeken wij een ervaren Autotechnicus om het team te versterken
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO39137
Vacature Drunen

Vestigingsmanager - Verkoper - Drunen

Voor een gerenommeerd bedrijf op gebied van revisie van automotoren zoeken wij een Vestigingsmanager / Verkoper in regio Drunen. Ben jij een kenner op gebied van automotoren en onderdelen? Ben je...
Gepubliceerd: 30-06-2020
Referentie nr:#MOW39126
Vacature Roosendaal

Vrachtwagenmonteur bij A. van Tilburg (AVT) in Roosendaal - Roosendaal

Ben jij als Bedrijfsautomonteur klaar voor een mooie universele uitdaging bijeen TOP werkgever? Dan zoek ik samen met AVT naar jou!
Gepubliceerd: 27-06-2020
Referentie nr:#MO39122
B
Vacature Breda

Vrachtwagenmonteur bij A. van Tilburg (AVT) in Breda - Hazeldonk - Breda

Ben jij als Bedrijfsautomonteur klaar voor een mooie universele uitdaging bijeen TOP werkgever? Dan zoek ik samen met AVT Hazeldonk - Breda naar jou!
Gepubliceerd: 27-06-2020
Referentie nr:#MO39121
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.