Zoek in 574 vacatures

#

Vacatures Overig

Hieronder vind je een overzicht van al onze Overig vacatures.
Vacature Nijkerk

Junior Parts Medewerker - Nijkerk

Wat ga je doen: Ontvangst en controle van binnenkomende goederen Uitzoeken en bestellen van specifieke onderdelen en accessoires Uitgifte van onderdelen en accessoires aan onze monteurs en...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO38666
A
Vacature Huis Ter Heide

Autowasser - Huis Ter Heide

Voor onze vestiging in Zeist (Huis Ter Heide) zoeken wij een: Autowasser (fulltime) Over deze functie: In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor wassen en van binnen...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO38664
B
Vacature Veghel

ASV Automobielbedrijven - Lease Coördinator - Veghel

ASV is in 1981 opgericht in Veghel vanuit passie en fascinatie voor het autovak. Door de jaren heen is ASV uitgegroeid tot de meest toonaangevende Mercedes-Benz dealer van Nederland, met on-der...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW38648
C
Vacature Tilburg

Medewerker Leadopvolging bij Mega Occasion Centers in Tilburg - Tilburg

Voor onze Mega Occasion Centers in Tilburg zijn wij opzoek naar een fulltime medewerker Leadopvolging!
Gepubliceerd: 14-02-2020
Referentie nr:#MO38632
D
Vacature Culemborg

Medewerker Leadopvolging Sales - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Medewerker voor het Online Sales Team. Ga jij onze sales leads opvolgen? 
Gepubliceerd: 14-02-2020
Referentie nr:#MO37260
Vacature Zwolle

Autowasser bij Kia en Jaguar/Land Rover in Zwolle - Zwolle

Voor onze vestigingen Kia en Jaguar/Land Rover zijn wij opzoek naar een fulltime Autowasser! 
Gepubliceerd: 12-02-2020
Referentie nr:#MO38622
E
Vacature Nijmegen

Werkplaats receptionist Autoschade in Nijmegen - Nijmegen

Voor onze Autoschade vestiging in Nijmegen zijn wij opzoek naar een fulltime Werkplaats receptionist!
Gepubliceerd: 10-02-2020
Referentie nr:#MO38579
F

Technisch Coördinator werkplaats (M/V) - Cornelis Lelystraat 9 te Dordrecht

Technisch Coördinator werkplaats (M/V)
Gepubliceerd: 31-01-2020
Referentie nr:#MO38489
Vacature Cornelis Lelystraat 9  Dordrecht

Monteur / Bedrijfswageninrichter (M/V) - Cornelis Lelystraat 9 Dordrecht

Mobilita bedrijfswageninrichtingen is opzoek naar een Monteur / Bedrijfswageninrichter (M/V)
Gepubliceerd: 31-01-2020
Referentie nr:#MOWI38486
Vacature Barneveld

Mobiele Voertuig Inspecteur - Barneveld

BCA groeit hard en  daardoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven autoliefhebber die wil werken bij een bedrijf dat altijd in beweging is. Als Mobiele Voertuig Inspecteur ben je...
Gepubliceerd: 16-01-2020
Referentie nr:#MOWI38367
G
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.