Zoek in 524 vacatures

#

Vacatures Utrecht 2 - 5 jaar

Hieronder vind je een overzicht van al onze Utrecht 2 - 5 jaar vacatures.
Vacature Amsterdam

Opel Finance - Marketing Coördinator - Amsterdam

On behalf of Opel Finance in Amsterdam we are looking for candidates for the position of Marketing Coördinator
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW38086
A
Vacature Regio Utrecht

APK keurmeester - Regio Utrecht

• Uiteraard voer je APK-keuringen uit volgens de normen van het RDW • Het komt voor dat je onderhoud aan auto’s doet • Voor de veiligheid wordt elkaars werk gecontroleerd • Het tijdig...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW38080
B
Vacature Utrecht

Vrachtwagenmonteur bij TB TTS in Utrecht - Utrecht

Ben jij als 1e Bedrijfsautotechnicus / Vrachtwagenmonteur op zoek naar een baan met uitdaging en veel ontwikkelingsmogelijkheden bij een top werkgever? Dan zoek ik samen met Van Tilburg-Bastianen...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38065
C
Vacature Utrecht

Assistent Service Center Manager bij Euromaster in Utrecht - Utrecht

Op zoek naar een uitdagende baan waarbij je de autotechniek combineert met commercie en leidinggeven? Ben jij klaar voor die uitdagende job? Dan zoek ik samen met het team van Euromaster Utrecht...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38049
Vacature Houten

Automonteur bij Van Der Kooi Sportscars in Houten - Houten

Als je een passie hebt voor auto’s dan bestaat er geen mooiere werkplek dan bij Van der Kooi Sportscars! Wil je sleutelen aan gave merken met pure techniek en vakmanschap? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38026
Vacature Nieuwegein

Monteur Banden en Wielen Zware Voertuigen bij Euromaster in Nieuwegein - Nieuwegein

Is er geen uitdaging en voertuig te groot voor jou? Dan zoek ik samen met het team van de nieuwe vestiging van Euromaster in Nieuwegein naar JOU! Wij zoeken namelijk een Monteur Banden en Wielen...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38028
Vacature Dordrecht

Accountmanager Opleidingen - Riwal Hoogwerkers - Dordrecht

Namens Riwal Hoogwerkers zijn wij op zoek naar een Accountmanager Opleidingen.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW37914
D
Vacature Baarn

Automonteur - Baarn

Wij zoeken een automonteur in Baarn
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36726
Vacature Culemborg

Eerste Autotechnicus (met APK) - Culemborg

Visscher Culemborg is op zoek naar een Eerste Autotechnicus. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#MODI34716
Vacature Houten

Autotechnicus eventueel APK - Houten

Heb jij affiniteit met Britse merken waarbij rijplezier voorop staat en waar een laag gewicht een must is. Reageer dan direct!   
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#MO36604
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.