Zoek in 332 vacatures

#

Vacatures Volkswagen

Hieronder vind je een overzicht van al onze Volkswagen vacatures.
Vacature Tilburg

Magazijnmedewerker bij Volkswagen/Audi in regio Tilburg - Tilburg

Bij Van Mossel Volkswagen en Audi zijn wij op zoek naar een Magazijnmedewerker!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO40508
A
Vacature Valkenswaard

Diagnose Specialist bij Volkswagen in Valkenswaard - Valkenswaard

Wil jij sleutelen aan auto’s van een toonaangevend merk als Volkswagen? Werk je graag met moderne technieken en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Ga dan aan de slag als Diagnose...
Gepubliceerd: 31-03-2021
Referentie nr:#MO40478
B
Vacature Veldhoven

Medewerker Finance - Veldhoven

Is het jouw passie om de financiële administratie helemaal op orde te hebben?
Gepubliceerd: 19-03-2021
Referentie nr:#MO40421
Vacature Den Bosch

Marketing en Grafisch ontwerper - Den Bosch

Vanwege uitbreiding van het marketingteam zijn we op zoek naar een Marketing en Grafisch ontwerper. 
Gepubliceerd: 02-03-2021
Referentie nr:#MO40319
Vacature Den Bosch

Eerste autotechnicus/automonteur/technisch specialist - Den Bosch

Voor onze nieuwe Volkswagen/Audi vestiging in 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus/Technisch specialist, bij voorkeur met APK bevoegdheid. Ben jij ervaren en wil je...
Gepubliceerd: 02-03-2021
Referentie nr:#MO39843
Vacature Veghel

Technisch specialist - Veghel

Heb jij passie voor auto's en kun jij als geen ander ingewikkelde storingen oplossen?
Gepubliceerd: 01-03-2021
Referentie nr:#MO40309
C
Vacature Eindhoven

Hoogvolt specialist - Eindhoven

Ben jij een ervaren eerste automonteur / technisch specialist en wil jij in 2 jaar opgeleid worden naar een HVT specialist? Werk jij nu bijvoorbeeld bij een universele garage en zou je willen...
Gepubliceerd: 01-03-2021
Referentie nr:#MO40308
D
Vacature Amersfoort

Magazijn medewerker - Volkswagen campercentrum - Amersfoort

Volkswagen Campercentrum is de enige officiële Volkswagen camperdealer in Nederland. In ons team zijn wij op zoek naar een ervaren collega voor ons onderdelenmagazijn. 
Gepubliceerd: 11-02-2021
Referentie nr:#MOWI40213
E
Vacature Helmond

Werkplaatschef - Helmond

Ben jij de werkplaatschef die de werkplaats efficiënt en met oog voor kwaliteit weet aan te sturen?
Gepubliceerd: 26-01-2021
Referentie nr:#MO40052
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.