Zoek in 395 vacatures

#

Vacatures Overijssel

Hieronder vind je een overzicht van al onze Overijssel vacatures.
Vacature Zwolle - Meppel

Accountmanager Klein Zakelijke Markt - Zwolle - Meppel

Bouw aan jouw toekomst als Accountmanager Klein Zakelijke Markt bij de Citroën dealer in jouw regio! Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze salestalenten met affiniteit voor auto’s, om...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW40735
A
Vacature Hardenberg

Zelfstandige bedrijfswagen monteur m/v, regio Hardenberg - Hardenberg

Zie jij jezelf werken in een werkplaats waar altijd iets te doen is? Dan willen we graag met je in contact komen!
Gepubliceerd: 12-04-2021
Referentie nr:#MO40517
Vacature Deventer

APK keurmeester - Deventer

• Uiteraard voer je APK-keuringen uit volgens de normen van het RDW • Het komt voor dat je onderhoud aan auto’s doet • Voor de veiligheid wordt elkaars werk gecontroleerd • Het tijdig...
Gepubliceerd: 07-04-2021
Referentie nr:#MOW40498
B
Vacature Deventer

Assistent Manager - Deventer

“Ik mag mensen blij maken en ontzorgen, ik heb leuk contact met klanten en met mijn collega’s. KwikFit is een goede werkgever en ik ervaar een informele en goede werksfeer.”
Gepubliceerd: 07-04-2021
Referentie nr:#MOW40497
C
Vacature Deventer

Filiaalmanager - Deventer

 
Gepubliceerd: 07-04-2021
Referentie nr:#MOW40496
D
Vacature Hengelo

Automonteur bij Kia in Hengelo - Hengelo

Voor onze Kia vestiging in Hengelo zijn we op zoek naar een fulltime, ervaren Automonteur!
Gepubliceerd: 19-03-2021
Referentie nr:#MO40424
E
Vacature Ermelo

LeaseLinq - Sales Consultant Binnendienst - Ermelo

Namens LeaseLinq, intermediair op het gebied van mobiliteitsoplossingen ten behoeve van MKB'ers en ZZP'ers, zijn wij op zoek naar een Sales Consultant Binnendienst.
Gepubliceerd: 09-03-2021
Referentie nr:#MOW37848
Vacature Zwolle

Fulltime Technisch Specialist vervoersbranche M/V Zwolle - Zwolle

We zoeken naar een gemotiveerde specialist met humor
Gepubliceerd: 17-02-2021
Referentie nr:#MO40247
Vacature Hengelo

Assistent Manager - Hengelo

Je hebt een combi-functie: deels vervang je de Filiaalmanager en de overige tijd ben je aan het sleutelen in de werkplaats. Manager: • Klanten komen bij jou aan de balie voor uitleg en advies...
Gepubliceerd: 27-03-2020
Referentie nr:#MOW38890
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.