Zoek in 531 vacatures

#

Vacatures service adviseur -werkplaatsreceptionist

Hieronder vind je een overzicht van al onze service adviseur -werkplaatsreceptionist vacatures.
Vacature Utrecht

Service Adviseur - Utrecht

Wij zoeken een Service Adviseur in utrecht en omgeving
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36760
Vacature Groningen

Serviceadviseur bij Hyundai in Groningen - Groningen

Voor onze nieuwe Hyundai vestiging in Groningen zijn we op zoek naar een fulltime Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 13-08-2019
Referentie nr:#MO36711
A
Vacature Nijkerk

Service Adviseur - Nijkerk

Heb je technisch inzicht en ben je graag in contact met klanten en collega's? Zoek je een baan in de automotive in de omgeving Nijkerk / Amersfoort? Voor Visser Automotive in Nijkerk zoeken wij...
Gepubliceerd: 09-08-2019
Referentie nr:#MOD35751
B
Vacature Oosterhout

Serviceadviseur bij Van Mossel OPC in Oosterhout - Oosterhout

Voor onze OPC Opel vestiging in Oosterhout zijn we op zoek naar een fulltime Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 06-08-2019
Referentie nr:#MODI35508
C
Vacature Vlaardingen

Serviceadviseur Nissan - Vlaardingen

Wij zijn op zoek naar een ervaren, enthousiaste serviceadviseur die per direct beschikbaar is. Je hebt al veel ervaring in de automotivebranche en met het merk Nissan is een pré.
Gepubliceerd: 26-07-2019
Referentie nr:#MODI36500
D
Vacature Rotterdam Zuid

SERVICE ADVISEUR - Rotterdam Zuid

Staat service gerichtheid bij jou op nummer 1? En spreek jij zowel de taal van de klant als die van de autotechnicus? Ga dan aan de slag als Service Adviseur bij Breeman.
Gepubliceerd: 20-07-2019
Referentie nr:#MODI36447
Vacature Amsterdam

Traineeship Aftersales regio Amsterdam - Amsterdam

Ben jij net afgestudeerd en heb jij je volledig gestort op het vinden van een gave uitdaging om jouw carrière te kickstarten? Zoek jij een bedrijf waar je het verschil kan gaan maken en...
Gepubliceerd: 17-07-2019
Referentie nr:#MO35836
E
Vacature Tilburg

Serviceadviseur bij OPC Opel - Tilburg

Voor OPC Opel Tilburg zijn wij op zoek naar een Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 04-07-2019
Referentie nr:#MO36300
F
Vacature Nieuwegein

Junior Aftersales Medewerker - Nieuwegein

Toyota ATS Nieuwegein is op zoek naar een Junior Aftersales Medewerker
Gepubliceerd: 26-06-2019
Referentie nr:#MO36236
G
Vacature Zeist

Receptionist/Service adviseur (m/v) - Zeist

Werken bij ATS Zeist betekent meebouwen aan superieure kwaliteit van Toyota en Kia. Niet alleen op productniveau, maar zeker ook op het vlak van service en aandacht voor de klant. Auto Totaal...
Gepubliceerd: 24-06-2019
Referentie nr:#MO36212
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.