Zoek in 318 vacatures

#

Vacatures service adviseur -werkplaatsreceptionist

Hieronder vind je een overzicht van al onze service adviseur -werkplaatsreceptionist vacatures.
Vacature APELDOORN

Service adviseur - APELDOORN

Wij zijn op zoek naar een energieke en dynamische service adviseur die service, gastheerschap en goede sfeer belangrijk vindt. De ideale kandidaat is toe aan een nieuwe uitdaging in zijn...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI40333
Vacature Terneuzen

Serviceadviser bij Ford in Terneuzen - Terneuzen

Wij zoeken een service adviseur voor de Ford vestiging in Terneuzen. 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO40320
Vacature Goes

Serviceadviser bij Ford in Goes - Goes

Voor onze Ford vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een serviceadviseur. 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO40316

Service Adviseur - Herwers Apeldoorn

Herwers Apeldoorn is op zoek naar een nieuwe Service Adviseur!
Gepubliceerd: 26-02-2021
Referentie nr:#MOWI40298
Vacature De Meern

Junior Service Adviseur - De Meern

Met een glimlach neem je onderhoud-, schade- en reparatiewerkzaamheden aan, plant ze in bij de werkplaats of het schadebedrijf, bereidt ze voor en handelt ze af volgens de geldende richtlijnen....
Gepubliceerd: 18-02-2021
Referentie nr:#MO40257
A
Vacature Hilversum

Service Adviseur - Hilversum

Met een glimlach neem je onderhoud-, schade- en reparatiewerkzaamheden aan, plant ze in bij de werkplaats of het schadebedrijf, bereidt ze voor en handelt ze af volgens de geldende richtlijnen....
Gepubliceerd: 18-02-2021
Referentie nr:#MO40255
Vacature Ochten

Commerciële serviceadviseur - Ochten

Commerciële serviceadviseur, een combinatie van werkplaatsreceptie, assistent aftersales manager en tankstationmanager. 
Gepubliceerd: 16-02-2021
Referentie nr:#MO40240
B
Vacature Beesd

Polestar - Handover Specialist - Beesd

Polestar is een elektrisch performance automerk dat breekt met de conventies van de huidige auto-industrie. De wereld waarin we leven heeft onze visie op autorijden bepaald. We blijven onszelf...
Gepubliceerd: 12-02-2021
Referentie nr:#MOW39913
C
Vacature Apeldoorn

Service adviseur m/v - Apeldoorn

Als Service Adviseur ben je het visitekaartje van het bedrijf, het eerst aanspreek punt voor de klant en je collega's in de werkplaats.
Gepubliceerd: 08-02-2021
Referentie nr:#MO40188
Vacature Emmen

Ervaren Serviceadviseur - Emmen

Ben jij een ervaren service adviseur en toe aan een zelfstandige functie in een gezond en groeiend autobedrijf? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!
Gepubliceerd: 04-02-2021
Referentie nr:#MO40173
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.