Zoek in 825 vacatures

#

Vacatures service adviseur -werkplaatsreceptionist

Hieronder vind je een overzicht van al onze service adviseur -werkplaatsreceptionist vacatures.
Vacature Heteren

Serviceadviseur Porsche - Heteren

Serviceadviseur Porsche, klantgericht, autotechnische kennis, top merk, offertes maken en reparaties verkopen en de klantcontacten onderhouden.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35446
A
Vacature Zaandam

Serviceadviseur bij Citroën en Peugeot in Zaandam - Zaandam

wij zijn per direct op zoek naar een service adviseur
Gepubliceerd: 15-04-2019
Referentie nr:#MO34794
B
Vacature Woerden

Serviceadviseur - Woerden

Wegens uitbreiding is Peugeot Groene Hart op zoek naar een ervaren Serviceadviser. Kom jij onze werkplaatsreceptie versterken? 
Gepubliceerd: 11-04-2019
Referentie nr:#MODI35558

1e Autotechnicus (Fulltime) bij Breeland - Breille

Als 1ste Autotechnicus bij Jaguar en Land Rover heb je altijd afwisselend werk. Dat komt door de grote verscheidenheid aan modellen, motoren en aandrijvingen. Je werkt aan moderne mechanische en...
Gepubliceerd: 10-04-2019
Referentie nr:#MOD35546

Service Manager bij Breeman Rotterdam - Rotterdam

Als Service Manager werk je in ons BMW service- en het MINI experience center in Rotterdam. Je hebt een zeer centrale rol met een diversiteit aan taken.
Gepubliceerd: 09-04-2019
Referentie nr:#MOD35533
Vacature Oosterhout

Serviceadviseur bij Van Mossel OPC in Oosterhout - Oosterhout

Voor onze OPC Opel vestiging in Oosterhout zijn we op zoek naar een fulltime Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 05-04-2019
Referentie nr:#MODI35508
C
Vacature Heemstede

Werkplaats receptionist / service adviseur M/V - Heemstede

Zeer goede communicatieve werkplaatsreceptionist voor een garagebedrijf omgeving Heemstede, waarbij service en betrouwbaarheid een vereiste zijn.
Gepubliceerd: 05-04-2019
Referentie nr:#MO35507
D

Service adviseur (fulltime) - Rotterdam

Als Service Adviseur bij Breeland werk je in één van de grootste en modernste Jaguar en Land Rover dealers van Nederland!
Gepubliceerd: 29-03-2019
Referentie nr:#MOD35456
Vacature Rotterdam

Werkplaats receptionist / Service Adviseur m/v - Rotterdam

Als Werkplaats Receptionist/Service adviseur bij onze vestiging Kia De Beer Rotterdam ben je verantwoordelijk voor het contact met de klanten die hun Kia of ander merk auto komen brengen voor...
Gepubliceerd: 27-03-2019
Referentie nr:#MOD35432
Vacature Amsterdam (Hoofddorp)

Kawasaki Motors Benelux - Technical Coordinator Dealer & Customer Support - Amsterdam (Hoofddorp)

In this challenging and international role you will be responsible for technical support to dealers and customers within the Benelux. You will operate closely with dealers to determine requirements...
Gepubliceerd: 21-03-2019
Referentie nr:#MOD35035
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.