Zoek in 747 vacatures

#

Vacatures service adviseur -werkplaatsreceptionist

Hieronder vind je een overzicht van al onze service adviseur -werkplaatsreceptionist vacatures.

Service adviseur - Bunnik

Service adviseur op de receptie van een autobedrijf!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MON27202
A
Vacature Gorinchem

Serviceadviseur - Gorinchem

Ben jij communicatief sterk en zorg jij voor enthousiaste en tevreden klanten? Word jij blij van auto’s en al helemaal van merken als Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA? Bekijk dan de...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO44049
B
Vacature Een van onze vestigingen

Service Adviseur Stam Renault - Een van onze vestigingen

Word jij als Service Adviseur hét visitekaartje van Stam Renault dealers?
Gepubliceerd: 13-01-2022
Referentie nr:#MON26994
Vacature Haarlem

Coördinator Receptie - Volkswagen - Haarlem

Ben jij klantvriendelijk en heb je een voorliefde voor de autobranche? Ben jij een aanspreekpunt en adviseur voor je directe collega's aan de receptie en vind je dit een uitdaging in je...
Gepubliceerd: 12-01-2022
Referentie nr:#MO43895
C
Vacature Haarlem

Medewerker Receptie - Haarlem

Ben jij klantvriendelijk en heb je een voorliefde voor de autobranche? Ben jij een (telefonisch) aanspreekpunt voor de klant en vind je dit een uitdaging in je werk? Op basis van...
Gepubliceerd: 12-01-2022
Referentie nr:#MO43894
D

Bedrijfsleider Profile Nooteboom (Schiedam) - Schiedam

Bedrijfsleider, Profile Tyrecenter Nooteboom Schiedam, Vacature, Automotive, bonusregeling, fulltime, commercieel, communicatief vaardig.
Gepubliceerd: 10-01-2022
Referentie nr:#MOWI43852
E

Service adviseur Profile Nooteboom (Schiedam) - Schiedam

Service adviseur, Profile Tyrecenter Nooteboom Schiedam, 2000-2800 bruto p.mnd, bonusregeling, fulltime, commercieel, communicatief vaardig.
Gepubliceerd: 08-01-2022
Referentie nr:#MOWI43849
F

Service adviseur Profile Nooteboom (Utrecht) - Utrecht

Service adviseur, Profile Tyrecenter Nooteboom Utrecht, 2000-2800 bruto p.mnd, bonusregeling, fulltime, commercieel, communicatief vaardig.
Gepubliceerd: 08-01-2022
Referentie nr:#MOWI43848
G
Vacature

Service Adviseur / Receptionist -

Samen met 11 gezellige en deskundige collega’s zorg je ervoor dat alle klanten simpelweg blij zijn als ze bij ons wegrijden. In welke auto dat ook is: jong, oud, groot of klein. Daar doen...
Gepubliceerd: 07-01-2022
Referentie nr:#MOW43823
H
Vacature

Service Adviseur -

Als  Service Adviseur/Werkplaats Receptionist  verbind je de werkplaats met de klant. Wensen van onze klanten vertaal je naar een duidelijke werkorder voor de monteur, zodat deze een...
Gepubliceerd: 06-01-2022
Referentie nr:#MOW43810
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.