Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures parts manager -magazijnmeester

Hieronder vind je een overzicht van al onze parts manager -magazijnmeester vacatures.
Vacature Alphen aan den Rijn

Algemeen Medewerker - Alphen aan den Rijn

Voor onze Ford vestiging in Alphen aan den Rijn zijn wij op basis van een 0-uren contract per direct op zoek naar een Algemeen Medewerker.
Gepubliceerd: 25-01-2018
Referentie nr:#MO31242
A
Vacature Meppel

Supervisor Productie en Logistiek - Meppel

ls Supervisor ben je verantwoordelijk voor het dagelijks realiseren van de gevraagde productieplanning, voor de kwaliteit van het geleverde werk en het continu verbeteren.
Gepubliceerd: 25-01-2018
Referentie nr:#MO31237
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in