Zoek in 687 vacatures

#

Vacatures junior verkoopadviseur -junior autoverkoper

Hieronder vind je een overzicht van al onze junior verkoopadviseur -junior autoverkoper vacatures.

(junior) Verkoopadviseur Ford Zeist - Broekhuis Volvo Ford Zeist

Ben jij een commercieel talent en wil je doorgroeien naar de positie van verkoopadviseur? Houd je van aanpakken en ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken. Krijg je energie van het...
Gepubliceerd: 05-10-2021
Referentie nr:#MO42505

Stage junior verkoopadviseur Volvo Houten - Broekhuis Volvo Houten

Ben jij een commercieel talent en wil je doorgroeien naar de positie van verkoopadviseur? Houd je van aanpakken en ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken. Krijg je energie van het...
Gepubliceerd: 05-10-2021
Referentie nr:#MO42504
Vacature Enschede

Verkoopadviseur Occasions Peugeot - Enschede

Bij Broekhuis houden wij van mensen die gewoon heel goed zijn in hun vak. Stroomt commercie door jouw bloed en krijg jij energie van een verrassend verkoopgesprek? Ben jij gedreven in het in- en...
Gepubliceerd: 30-09-2021
Referentie nr:#MO42442
A
Vacature Naarden

Sales Support (m/v) - Naarden

Zorg jij dat alles rond het moment van aflevering perfect verzorgd is? Volvo Buitenweg is op zoek naar een enthousiaste en secure Sales Support (m/v).
Gepubliceerd: 29-09-2021
Referentie nr:#MO42419
B

Junior Verkoopadviseur - Herwers Apeldoorn

Herwers Apeldoorn is op zoek naar een sales topper!
Gepubliceerd: 10-09-2021
Referentie nr:#MOWI40366
Vacature BARENDRECHT

Junior Verkoopadviseur - BARENDRECHT

Junior verkoopadviseur automotive Noteboom pracht bedrijf Doorgroeimogelijkheden
Gepubliceerd: 23-08-2021
Referentie nr:#MOSD15388
C
Vacature Midden-Nederland

Junior Verkoopadviseur Renault Dealers - Midden-Nederland

Voor een van onze vestigingen zijn wij op zoek naar een:  Junior Verkoopadviseur
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#MO41931
D
Vacature Utrecht

Verkoop assistent - Utrecht

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een  Verkoop assistent.
Gepubliceerd: 19-08-2021
Referentie nr:#MO41930
Vacature Spijkenisse

Junior verkoopadviseur - Spijkenisse

Junior verkoopadviseur die wil doorgroeien naar verkoopadviseur
Gepubliceerd: 05-08-2021
Referentie nr:#MO41666
E
Vacature Goes

Junior Verkoopadviseur bij Van Mossel Mega Occasion Centrum in Goes - Goes

Voor ons Mega Occasion Centrum in Goes zijn wij opzoek naar een Junior Verkoopadviseur! 
Gepubliceerd: 03-08-2021
Referentie nr:#MO41583
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.