Zoek in 678 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures junior verkoopadviseur -junior autoverkoper

Hieronder vind je een overzicht van al onze junior verkoopadviseur -junior autoverkoper vacatures.
Vacature Amstelveen

Product Genius - Amstelveen

Voor onze vestiging in Amstelveen zoeken wij een  Product Genius BMW (fulltime, V/M) , die elke dag opnieuw de verwachtingen van onze klanten overtreft.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32950
A
Vacature Doetinchem

Junior verkoopadviseur - Doetinchem

Voor onze vestiging in Doetinchem zijn wij op zoek naar een junior verkoopadviseur. Als junior verkoopadviseur ben jij het gezicht naar zowel nieuwe als bestaande klanten in onze vestiging.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI32946
B
Vacature Noordwijk

Junior Verkoopadviseur met service kwaliteiten - Noordwijk

Woonachtig in de omgeving van Noordwijk. Je uitganspunt is het helpen en informeren van de klanten in de showroom. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Je bent loyaal & ambitieus en...
Gepubliceerd: 02-07-2018
Referentie nr:#MO32732
C
Vacature Alphen aan den Rijn

Verkoopadviseur - Alphen aan den Rijn

Onze Verkoopadviseur moet resultaatgericht zijn met het gevoel voor commercie en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Gepubliceerd: 02-07-2018
Referentie nr:#MODI32729
D
Vacature Alkmaar Hoorn Purmerend Zaandam

Sales Trainee Peugeot en Citroen - Alkmaar Hoorn Purmerend Zaandam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Sales Trainees 
Gepubliceerd: 20-06-2018
Referentie nr:#MONE27479
E
Vacature Midden-Nederland

Junior Verkoopadviseur Renault - Midden-Nederland

Vacature Junior Verkoopadviseur Stam Renault dealers
Gepubliceerd: 14-06-2018
Referentie nr:#MO25664
F
Vacature Utrecht

Stagiair Verkoop Stam Renault Dealers - Utrecht

Stagiair Verkoop Stam Renault Dealers
Gepubliceerd: 14-06-2018
Referentie nr:#MO21599
G
Vacature BARENDRECHT

Junior Verkoopadviseur - BARENDRECHT

Junior verkoopadviseur automotive Noteboom pracht bedrijf Doorgroeimogelijkheden
Gepubliceerd: 01-06-2018
Referentie nr:#MOSD15388
H
Vacature Zoetermeer

Junior verkoopadviseur - Zoetermeer

Wij zoeken voor de afdeling verkoop op onze vestiging in Zoetermeer een jonge enthousiaste verkoop collega welke het verkoopvak wil leren of reeds enkele jaren ervaring heeft in de...
Gepubliceerd: 09-05-2018
Referentie nr:#MO32207
I
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.