Zoek in 526 vacatures

#

Vacatures junior verkoopadviseur -junior autoverkoper

Hieronder vind je een overzicht van al onze junior verkoopadviseur -junior autoverkoper vacatures.
Vacature Dronten

Junior Verkoopadviseur - Dronten

VACATURE: Junior Verkoopadviseur Durf jij de uitdaging aan? Ben jij enthousiast, gedreven, commercieel en leergierig? Weet jij als geen ander een online lead om te zetten naar een...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI30740
A
Vacature Doetinchem

LEERLING VERKOOPADVISEUR PERSONENAUTO'S DOETINCHEM - Doetinchem

Auto Herwers Doetinchem heeft schooljaar 2019-2020 plek voor een leerling Verkoopadviseur
Gepubliceerd: 12-08-2019
Referentie nr:#MODI36389
Vacature Hillegom

Zaterdaghulp verkoopadviseur bij Peugeot in Hillegom - Hillegom

Voor Peugeot in Hillegom zijn wij opzoek naar een zaterdaghulp verkoop!
Gepubliceerd: 30-07-2019
Referentie nr:#MO36526
B
Vacature Nijmegen

Junior Verkoopadviseur – Hyundai / Mazda Nijmegen - Nijmegen

Krijg jij ook zo’n kick van het verkopen van auto’s? Voor onze Hyundai / Mazda vestiging in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Junior Verkoopadviseur. Als Junior...
Gepubliceerd: 19-07-2019
Referentie nr:#MODI36361
C
Vacature Soest

Junior autoverkoper - Soest

Je bent een prima verkoper met enige ervaring en op zoek naar een volgende stap in je commerciële carrière. Binnen ons jonge en enthousiaste team wordt je professioneel begeleid en...
Gepubliceerd: 16-07-2019
Referentie nr:#MODI36411
D
Vacature Doetinchem

JUNIOR VERKOOPADVISEUR RENAULT DOETINCHEM - Doetinchem

Ben jij dé enthousiaste (junior) verkoopadviseur voor onze vestiging Herwers Renault Doetinchem?  
Gepubliceerd: 05-07-2019
Referentie nr:#MODI36310
Vacature ATS Zeist

Auto Verkoopadviseur - ATS Zeist

ATS Zeist zoek een Verkoopadviseur, en leerling Verkoopadviseur
Gepubliceerd: 26-06-2019
Referentie nr:#MO36237
Vacature Vianen

Auto Verkoopadviseur - Vianen

Ter uitbreiding van ons team in Vianen zijn wij op zoek naar een Auto Verkoopadviseur m/v
Gepubliceerd: 26-06-2019
Referentie nr:#MO36233
E
Vacature Nieuwegein

Auto Verkoopadviseur - Nieuwegein

ATS Nieuwegein is op zoek naar een verkoopadviseur en leerling verkoopadviseur.
Gepubliceerd: 24-06-2019
Referentie nr:#MO36216
F
Vacature Spijkenisse

Junior verkoper en monteur - Spijkenisse

Junior verkoper en monteur gezocht voor minimaal 24 uur bij Brommobielland.
Gepubliceerd: 11-06-2019
Referentie nr:#MOD36122
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.