Zoek in 770 vacatures

#

Vacatures junior verkoopadviseur -junior autoverkoper

Hieronder vind je een overzicht van al onze junior verkoopadviseur -junior autoverkoper vacatures.
Vacature Breda

Junior verkoopmedewerker bij Van Mossel in Breda - Breda

Voor onze top locatie in Breda, met de merken Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth, zijn we op zoek naar een fulltime Junior verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35113
A
Vacature Utrecht

Stagiair Verkoop Stam Renault Dealers - Utrecht

Stagiair Verkoop Stam Renault Dealers
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#MO21599
B
Vacature Regio Utrecht

Junior Verkoopadviseur - Regio Utrecht

Bij Kooijman Autogroep, vestiging Utrecht  zijn we op zoek naar een enthousiaste junior verkoopadviseur.
Gepubliceerd: 02-02-2019
Referentie nr:#MODI34876
Vacature Enschede

Leerling Verkoper (BBL) - Enschede

Binnen deze functie ben je naast de ondersteuning van de verkoop, verantwoordelijk voor het adviseren van klanten op het gebied van nieuwe en gebruikte auto’s. Je ondersteunt de verkoop bij...
Gepubliceerd: 28-01-2019
Referentie nr:#MO34821
Vacature Enschede

(Junior) Verkoopadviseur - Enschede

Voor onze vestiging in Enschede zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een (junior) verkoopadviseur.  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten op...
Gepubliceerd: 28-01-2019
Referentie nr:#MO34820
Vacature Gelderland

Wij zoeken met spoed een commerciële en technische adviseur in de provincie Gelderland en Overijssel! - Gelderland

Voor een leuk, vakkundig, dynamisch en klantgericht familiebedrijf. Zoeken wij een commerciële en technische adviseur!
Gepubliceerd: 28-01-2019
Referentie nr:#MODI31541
C
Vacature Hilversum

Junior verkoopadviseur (m/v) - Hilversum

Jij bent ambitieus en je wil je ontwikkelen. Ga bij Volvo Buitenweg aan de slag als junior verkoopadviseur.
Gepubliceerd: 21-12-2018
Referentie nr:#MO34517
D
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.