Zoek in 527 vacatures

#

Zoekresultaten

Vacature Veenendaal

Service / installatiemonteur buitendienst (1 fte) Regio Midden / Zuid-West Nederland - Veenendaal

Vanwege de groei van Fuchs Service Equipment zijn wij per direct opzoek naar een  Service / installatiemonteur buitendienst ( 1 fte ) M/V Regio Midden / Zuid-West Nederland.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW38395
Vacature Eindhoven

Bandenmonteur - Eindhoven

Heb je al ervaring of heeft autotechniek je altijd leuk geleken? Wij bieden je een unieke kans om binnen enkele jaren door te groeien tot dé Bandenspecialist.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MOW38396
A
Vacature Porsche Centrum Gelderland

Manager Transport en Verhuur - Porsche Centrum Gelderland

Allereerst manage jij de planning van onze 2 vrachtwagens, 3 gesloten trailers, de verhuurvloot van ca 60 auto’s en je stuurt dagelijks ca. 30 chauffeurs aan voor onze haal- en breng service.
Gepubliceerd: 08-01-2020
Referentie nr:#MO38321
F
Vacature Regio Den Haag

APK keurmeester - Regio Den Haag

• Uiteraard voer je APK-keuringen uit volgens de normen van het RDW • Het komt voor dat je onderhoud aan auto’s doet • Voor de veiligheid wordt elkaars werk gecontroleerd • Het tijdig...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW38394
B
Vacature Tilburg

Senior verkoopadviseur occasions bij Audi Centrum Tilburg - Tilburg

Voor ons Audi Centrum in Tilburg zoeken wij een ervaren verkoopadviseur. Gaat jouw hart sneller kloppen van het premium merk Audi, sales en occasions? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO38393
C
Vacature Den Bosch

Autotechnicus / Automonteur Seat / Skoda - Den Bosch - Den Bosch

Functieomschrijving Voor onze Volkswagen / Audi / Seat / Skoda vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Eerste of Tweede Autotechnicus /Automonteur. Zomaar een werkdag bij Je komt 's...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38392
Vacature Utrecht

Bandenmonteur - Utrecht

Tijdens beide wisselperiodes uiteraard alles met banden. In teamverband wissel je de banden van de auto’s van onze klanten, dit doen we snel en efficiënt. • Wisselen • Balanceren...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW38391
D
Vacature Hoofddorp

Automonteur - Hoofddorp

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service • Samen met...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW38390
E
Vacature Nijmegen

Bandenmonteur - Nijmegen

Wij zoeken bandenmonteurs in Nijmegen
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI37077
Vacature Haarlem

Bandenmonteur - Haarlem

Wij zoeken bandenmonteurs in Haarlem
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI37076
Vacature Den Haag

Bandenmonteur - Den Haag

Wij zoeken bandenmonteurs in Den Haag
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI37075
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.