Zoek in 520 vacatures

#

Peugeot

Vacature Woerden

Eerste Autotechnicus - Woerden

Visscher PGH Woerden is een leuk en modern bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden. Door de innovatieve merken Peugeot en Citroën leer je ook werken met elektrische en hybride auto’s....
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38424
Vacature Tiel

Eerste Autotechnicus - Tiel

Visscher PGH Tiel is een leuk en modern bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden. Door de innovatieve merken Peugeot, Citroën en Hyundai leer je ook werken met elektrische en hybride...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38423
Vacature Culemborg

Binnendienst Medewerker Fleetsales & Leasing - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Binnendienst Medewerker voor de afhandeling van de fleetsales & lease orders. Heb jij administratratieve...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38319
Vacature Gorinchem

Technisch Specialist - Gorinchem

Visscher PGH Gorinchem is op zoek naar een Technisch Specialist. Kom jij bij ons leuke team technische diagnoses stellen en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38094
Vacature Alphen aan den Rijn

Eerste Autotechnicus (met APK) - Alphen aan den Rijn

Visscher PGH Alphen aan den Rijn is op zoek naar een Eerste Autotechnicus. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37607
Vacature Culemborg

Medewerker Leadopvolging Sales - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Medewerker voor het Online Sales Team. Ga jij onze sales leads opvolgen? 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37260
Vacature Culemborg

Verkoopadviseur Peugeot / Citroën - Culemborg

Visscher PGH Culemborg is op zoek naar een Verkoopadviseur Peugeot / Citroën. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI34736
Vacature Den Haag

Automonteur - Den Haag

Wij zoeken een automonteur in Den Haag.
Gepubliceerd: 20-01-2020
Referentie nr:#MODI36750
A
Vacature diverse locaties

Eerste Automonteur bij Peugeot/Citroën/DS - diverse vestigingen in Noord-Holland - diverse locaties

Wil jij aan de slag in een perfect uitgeruste werkplaats? Werk je graag met moderne technieken en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Word automonteur bij Van Mossel Peugeot,...
Gepubliceerd: 14-01-2020
Referentie nr:#MO37567
Vacature Purmerend

Serviceadviseur bij Van Mossel Peugeot/Citroën in Purmerend - Purmerend

Voor onze Peugeot/Citroën vestiging in Purmerend zijn we op zoek naar een ervaren serviceadviseur!
Gepubliceerd: 09-01-2020
Referentie nr:#MO38330
B
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.