Zoek in 845 vacatures

#

Peugeot

Vacature Amstelveen

Eerste autotechnicus bij Peugeot in Amstelveen - Amstelveen

Bij Van Mossel Peugeot in Amstelveen zijn we op zoek naar een fulltime Eerste autotechnicus!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO35638
A
Vacature Leiderdorp

Verkoopadviseur bij Peugeot in Leiderdorp - Leiderdorp

Bij onze Peugeot vestiging in Leiderdorp zijn we op zoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35624
B
Vacature Zaandam

Serviceadviseur bij Citroën en Peugeot in Zaandam - Zaandam

wij zijn per direct op zoek naar een service adviseur
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO34794
C
Vacature Barneveld

Accountmanager Binnendienst - Barneveld

Fulltime Accountmanager Binnendienst gezocht voor Europa’s grootste autoveiling BCA
Gepubliceerd: 12-04-2019
Referentie nr:#MODI35567
D
Vacature Woerden

Serviceadviseur - Woerden

Wegens uitbreiding is Peugeot Groene Hart op zoek naar een ervaren Serviceadviser. Kom jij onze werkplaatsreceptie versterken? 
Gepubliceerd: 11-04-2019
Referentie nr:#MODI35558
Vacature West-Brabant & Zeeland

Commercieel Directeur - West-Brabant & Zeeland

De afgelopen jaren is de klant én daarmee ook de Automotive branche sterk veranderd.  Klantbeleving en proactief de markt benaderen is belangrijker dan ooit tevoren. Wij zoeken een...
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MOD35498
Vacature Amsterdam Zuidoost

Medewerker verkoopadministratie bij Van Mossel Peugeot in Amsterdam Zuidoost - Amsterdam Zuidoost

Bij Van Mossel Peugeot in Amsterdam Zuidoost zijn we op zoek naar een fulltime Medewerker verkoopadministratie!
Gepubliceerd: 03-04-2019
Referentie nr:#MO35489
E
Vacature Barneveld

Medewerker Entry - Barneveld

BCA groeit hard en daardoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven autoliefhebber die wil werken bij een bedrijf dat altijd in beweging is.Als Medewerker Entry ga jij voor correct en...
Gepubliceerd: 02-04-2019
Referentie nr:#MODI35475
F
Vacature Zaandam/Amsterdam-Noord

Junior verkoopadviseur bij Peugeot in Zaandam/Amsterdam-Noord - Zaandam/Amsterdam-Noord

Voor onze Peugeot vestigingen in Zaandam en Amsterdam-Noord zijn we op zoek naar een fulltime Junior verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 02-04-2019
Referentie nr:#MO35474
Vacature Hillegom

Eerste autotechnicus bij Peugeot in Hillegom - Hillegom

Voor onze Peugeot vestiging in Hillegom zijn we op zoek naar een fulltime 1e Autotechnicus!
Gepubliceerd: 02-04-2019
Referentie nr:#MO35473
G
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.