Zoek in 770 vacatures

#

Peugeot

Vacature Culemborg

Ervaren Online Marketeer - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is de Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Ervaren Onlne Marketeer. Ben jij onze nieuwe enthousiaste marketingmedewerker? 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI35127
Vacature Culemborg

Medewerker Verkoopadministratie - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is de Visscher PGH Autogroep op zoek naar een ervaren Medewerker Verkoopadministratie. Ben jij onze nieuwe verkoopadministrateur? 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35117
Vacature Heemskerk

Eerste autotechnicus bij Peugeot in Heemskerk - Heemskerk

Voor onze Peugeot vestiging in Heemskerk zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime Eerste autotechnicus!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35102
A
Vacature Barneveld

Taxateur/Inkoper - Barneveld

Kan jij niet naar een auto kijken zonder te bedenken hoeveel deze waard is? Werk jij nu in de automotive branche en ben je eraan toe om een volgende stap te zetten in je carrière? Kom dan...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35087
B
Vacature Heemskerk

Verkoopadviseur bij Peugeot en Citroën in Heemskerk - Heemskerk

Ben jij een commercieel talent? Voor onze Peugeot en Citroën vestiging in Heemskerk zijn we op zoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35072
C
Vacature Heemstede

Verkoopadviseur bij Peugeot in Heemstede - Heemstede

Ben jij een commercieel talent? Voor onze Peugeot vestiging in Heemstede zijn we op zoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35070
D
Vacature Winterswijk

Verkoopleider - Winterswijk

Coach en motiveer jij graag jouw collega’s? Geef jij graag zelf het goede voorbeeld en ben je dol op sales? Houd jij van ambitieuze doelstellingen en ben je resultaatgericht? Krijg jij...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35074
E
Vacature Middelharnis

Verkoopadviseur - Middelharnis

Wil jij 2019 beginnen als Verkoopadviseur van Opel personen- en bedrijfswagens in Middelharnis? Lees hier verder!
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD34719
Vacature Zaandam

Serviceadviseur bij Citroën en Peugeot in Zaandam - Zaandam

wij zijn per direct op zoek naar een service adviseur
Gepubliceerd: 24-01-2019
Referentie nr:#MO34794
F
Vacature Heemstede

Eerste Autotechnicus Peugeot in Heemstede - Heemstede

Wij zijn per direct op zoek naar een monteur!
Gepubliceerd: 24-01-2019
Referentie nr:#MO34793
G
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.