Zoek in 524 vacatures

#

Vacatures Peugeot 2 - 5 jaar

Hieronder vind je een overzicht van al onze Peugeot 2 - 5 jaar vacatures.
Vacature Culemborg

Eerste Autotechnicus (met APK) - Culemborg

Visscher Culemborg is op zoek naar een Eerste Autotechnicus. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#MODI34716
Vacature Den Haag

Automonteur - Den Haag

Wij zoeken een automonteur in Den Haag.
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#MODI36750
A
Vacature Culemborg

Medewerker Leadopvolging Sales - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Medewerker voor het Online Sales Team. Ga jij onze sales leads opvolgen? 
Gepubliceerd: 27-11-2019
Referentie nr:#MO37260
Vacature Barneveld

Taxateur/Inkoper - Barneveld

Kan jij niet naar een auto kijken zonder te bedenken hoeveel deze waard is? Werk jij nu in de automotive branche en ben je eraan toe om een volgende stap te zetten in je carrière? Kom dan...
Gepubliceerd: 18-11-2019
Referentie nr:#MOWI37812
B
Vacature Amsterdam

Serviceadviseur bij Peugeot/Citroën/DS in regio Amsterdam - Amsterdam

In regio Amsterdam zijn we op zoek naar een Serviceadviseur voor de merken Peugeot/Citroën/DS!
Gepubliceerd: 14-11-2019
Referentie nr:#MO37775
C
Vacature Barneveld

Technische Inspecteur - Barneveld

Sta jij ook zo te kijken van een mooie BMW of Volkswagen? En heb je twee rechterhanden? Word dan fulltime Technische Inspecteur bij BCA Autoveiling!
Gepubliceerd: 08-11-2019
Referentie nr:#MOWI37724
D
Vacature Alphen aan den Rijn

Eerste Autotechnicus (met APK) - Alphen aan den Rijn

Visscher PGH Alphen aan den Rijn is op zoek naar een Eerste Autotechnicus. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 29-10-2019
Referentie nr:#MO37607
Vacature diverse locaties

Eerste Automonteur bij Peugeot/Citroën/DS - diverse vestigingen in Noord-Holland - diverse locaties

Wil jij aan de slag in een perfect uitgeruste werkplaats? Werk je graag met moderne technieken en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Word automonteur bij Van Mossel Peugeot,...
Gepubliceerd: 23-10-2019
Referentie nr:#MO37567
Vacature Tiel

Technisch Specialist - Tiel

Visscher Tiel is op zoek naar een Technisch Specialist. Kom jij bij ons leuke team technische diagnoses stellen en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 23-10-2019
Referentie nr:#MODI34714
Vacature Regio Amsterdam

Vestigingsdirecteur in opleiding voor Peugeot / Citroën / DS - Regio Amsterdam

Werk je nu als Senior Verkoopadviseur of Verkoopleider in de autobranche, maar heb je meer in je mars? Wil jij je commerciële, analytische en leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen?...
Gepubliceerd: 07-10-2019
Referentie nr:#MO37459
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.