Zoek in 770 vacatures

#

Nissan

Vacature Amsterdam

Junior Verkoopadviseur Nissan en occasions - Amsterdam

Voor onze hagel nieuwe vestiging in Amsterdam Noord zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven Junior Verkoopadviseur Nissan en occasions.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD35121
A
Vacature Barneveld

Taxateur/Inkoper - Barneveld

Kan jij niet naar een auto kijken zonder te bedenken hoeveel deze waard is? Werk jij nu in de automotive branche en ben je eraan toe om een volgende stap te zetten in je carrière? Kom dan...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35087
B
Vacature Neede

MAGAZIJNMEDEWERKER HERWERS NEEDE - Neede

Herwers Neede is opzoek naar een accurate en resultaatgeriche magazijnmedewerker.
Gepubliceerd: 05-02-2019
Referentie nr:#MODI34948
C
Vacature Deventer

MEEWERKEND VOORMAN WERKPLAATS - Deventer

Herwers Deventer heeft ruimte voor een meewerkend voorman werkplaats
Gepubliceerd: 05-02-2019
Referentie nr:#MODI34945
D
Vacature Zevenaar

ERVAREN SERVICEMANAGER - Zevenaar

Herwers Zevenaar is opzoek naar sterke mens- en resultaatgerichte serrvicemanager
Gepubliceerd: 05-02-2019
Referentie nr:#MODI34828
Vacature Zevenaar

COMMERCIËLE SERVICE ADVISEUR - Zevenaar

Herwers Zevenaar is op zoek naar een klantvriendelijke service adviseur.
Gepubliceerd: 05-02-2019
Referentie nr:#MODI34552
Vacature Apeldoorn, Deventer, Arnhem en Zutphen

TECHNISCH SPECIALIST PERSONENAUTO'S - HERWERS APELDOORN- ARNHEM- DEVENTER- ZUTPHEN - Apeldoorn, Deventer, Arnhem en Zutphen

Herwers Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zutphen heeft ruimte voor ervaren technisch specialist. 
Gepubliceerd: 05-02-2019
Referentie nr:#MODI34550
Vacature Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zutphen

1e AUTOTECHNICUS HERWERS APELDOORN-ARNHEM-DEVENTER-ZUTPHEN - Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zutphen

Op diverse locaties hebben wij ruimte voor ervaren 1e autotechnici
Gepubliceerd: 31-12-2018
Referentie nr:#MODI34551
Vacature Apeldoorn

VERKOOPADVISEUR NISSAN - Apeldoorn

Herwers Apeldoorn is opzoek naar ambassadeur voor Nissan in de functie van een ambitieuse en ervaren verkoopadviseur. 
Gepubliceerd: 31-12-2018
Referentie nr:#MODI34549
E
Vacature Bunschoten

Wij zijn per direct op zoek naar een 1e Autotechnicus (eventueel APK) locatie Roelofarendsveen - Bunschoten

Voor onze groeiende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een 1e Autotechnicus (met eventueel APK) voor de regio Heemskerk.
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MO32571
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.