Zoek in 508 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Nissan

Vacature Provincie Friesland

Junior Account - Manager Zakelijke Markt - Provincie Friesland

ABD Renault heeft een vacature voor junior accountmanager zakelijke markt. Je bent werkzaam in de provincie Friesland.
Gepubliceerd: 07-02-2018
Referentie nr:#MODI31372
A
Vacature Veenendaal

Bochane Groep - Commercieel Manager Rent - Veenendaal

Als Commercieel Manager Rent ben je de saleslink tussen de rent-markt en het Bochane rent-team. Hierbij verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële doelstellingen door het benaderen van...
Gepubliceerd: 05-02-2018
Referentie nr:#MOD31356
B
Vacature Amsterdam

Service Adviseur Nissan en Citroen Amsterdam Noord - Amsterdam

Voor onze hagel nieuwe vestiging in Amsterdam Noord zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven: Service Adviseur (m/v).
Gepubliceerd: 15-01-2018
Referentie nr:#MODI31167
C
Vacature Amsterdam

Junior Verkoopadviseur - Amsterdam

Voor onze hagel nieuwe vestiging in Amsterdam Noord zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven: Junior Verkoopadviseur.
Gepubliceerd: 15-01-2018
Referentie nr:#MODI31166
D
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in