Zoek in 592 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Nissan

Vacature Bunschoten

Wij zijn per direct op zoek naar een 1e Autotechnicus (eventueel APK) locatie Roelofarendsveen - Bunschoten

Voor onze groeiende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een 1e Autotechnicus (met eventueel APK) voor de regio Heemskerk.
Gepubliceerd: 11-09-2018
Referentie nr:#MO32571
A
Vacature Zwolle

Ervaren en dynamische verkoopadviseur '3.0' - Zwolle

Wij hebben een vacature voor een ervaren en dynamische verkoopadviseur '3.0' die de inzet van digitale hulpmiddelen niet schuwt. Iemand die de verwachting van de klant wil overtreffen door net...
Gepubliceerd: 04-09-2018
Referentie nr:#MODI33357
Vacature Eindhoven

Junior Medewerk(st)er Verkoopadministratie, Automotive (Eindhoven, Arend Auto) - Eindhoven

Arend Auto, dé Renault, Dacia en Nissan dealer in de regio Zaandam, Waterland, Noord-Brabant en de regio Utrecht zoekt voor de hoofdvestiging in Eindhoven een ambitieuze HBO-er die...
Gepubliceerd: 24-08-2018
Referentie nr:#MODI33246
Vacature Eindhoven

Junior Marketing Manager, Renault, Dacia, Nissan (Eindhoven, Arend Auto) - Eindhoven

Arend Auto, dé Renault, Dacia en Nissan dealer in de regio Zaandam, Waterland, Noord-Brabant en de regio Utrecht zoekt een toegewijde Junior Marketing Manager. Ben jij de Automotive...
Gepubliceerd: 24-08-2018
Referentie nr:#MODI33245
Vacature Amsterdam-Duivendrecht

Medewerk(st)er Customer Service Center Automotive, Centrale Werkplaats (Dealergroep Stern) - Amsterdam-Duivendrecht

Gaat jouw hart sneller kloppen van een tevreden klant? Zo één die op een verjaardag wél dat ene voorbeeld aanhaalt hoe goed hij is geholpen? Ben jij degene die affiniteit...
Gepubliceerd: 17-08-2018
Referentie nr:#MODI33183
B
Vacature Schiedam

Junior Medewerker Sales Support - Schiedam

Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, gekoppeld aan administratief talent, dan ben jij onze nieuwe Junior Medewerker Sales Support!
Gepubliceerd: 03-08-2018
Referentie nr:#MODI33082
C
Vacature Schiedam

Medewerker Sales Support - Schiedam

Als Medewerker Sales Support doe je de administratie van de verkoop, het bestellen, logistiek volgen en factureren van personen- en bedrijfswagens.
Gepubliceerd: 01-08-2018
Referentie nr:#MODI33039
D
Vacature Alphen aan den Rijn

1e Autotechnicus - Nissan en Mitsubishi - Alphen aan den Rijn

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij technisch sterk? Werk je snel en netjes? En ben je correct in het registreren van je werkzaamheden? Dan zijn wij Autobedrijf Leijden op zoek naar...
Gepubliceerd: 26-07-2018
Referentie nr:#MOD33012
E
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.