Zoek in 508 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Alfa Romeo

Vacature Veenendaal

PRODUCT SPECIALIST M/V (full time) - Veenendaal

Door uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij voor onze vestiging in Veenendaal per direct op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste en gedreven; PRODUCT SPECIALIST M/V (full time) De...
Gepubliceerd: 07-02-2018
Referentie nr:#MOD31376
A
Vacature Velp

ALLROUND FINANCIEEL ADMINISTRATEUR (full time) - Velp

Kien zoekt in de vestiging in Velp per direct een ambitieuze en gedreven ALLROUND FINANCIEEL ADMINISTRATEUR (full time)
Gepubliceerd: 07-02-2018
Referentie nr:#MODI31374
B
Vacature Velp

TELEFONISTE/RECEPTIONISTE/GASTVROUW (part-time) - Velp

Voor onze Kien Groep B.V. vestiging in Velp zoeken wij per direct een enthousiaste en sprankelende TELEFONISTE/RECEPTIONISTE/GASTVROUW (part-time)
Gepubliceerd: 07-02-2018
Referentie nr:#MODI31373
C
Vacature Nijmegen

PRODUCT SPECIALIST M/V (full time) - Nijmegen

Ien Groep B.V. is voor de vestiging in Nijmegen per direct op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste en gedreven; PRODUCT SPECIALIST M/V (full time)
Gepubliceerd: 07-02-2018
Referentie nr:#MOD31370
D
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in