Zoek in 303 vacatures

#

Vacatures verkoopadviseur - autoverkoper

Hieronder vind je een overzicht van al onze verkoopadviseur - autoverkoper vacatures.

Field Sales Support - Noord-Holland - Zaandam

Field Sales Support - Noord-Holland - Zaandam - Automotive en Truck & Transport
Gepubliceerd: 12-11-2020
Referentie nr:#MO39699
Vacature Noord-Holland

Alliance Automotive Group - Accountmanager - Noord-Holland

Hoewel bij Alliance Automotive Group Benelux alles draait om auto-onderdelen, zijn het de mensen die het verschil maken. Als Accountmanager weet jij als geen ander dat menselijk contact en goede...
Gepubliceerd: 02-11-2020
Referentie nr:#MOW39558
A
Vacature (‘s-Hertogenbosch)

KOYORAD International – Commercial Product Manager - (‘s-Hertogenbosch)

KOYORAD International Operations Pte LTD is een van oorsprong Japanse organisatie, welke radiateurs en condensors produceert voor de internationale vervangingsmarkt van personenauto’s. De...
Gepubliceerd: 02-11-2020
Referentie nr:#MOW39498
Vacature Internationaal

BCA Autoveiling - Internationaal Inkoper Autoveiling - Internationaal

Namens BCA Autoveiling zijn wij op zoek naar een Internationaal Inkoper Autoveiling met een uitgebreid internationaal netwerk van handelaren, leveranciers en veilingen.
Gepubliceerd: 19-10-2020
Referentie nr:#MOW39102
Vacature Amsterdam Zuidoost

Verkoopadviseur bij Peugeot in Amsterdam Zuidoost - Amsterdam Zuidoost

Voor onze Peugeot vestiging in Amsterdam Zuidoost zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 23-09-2020
Referentie nr:#MO39434
B
Vacature Nijkerk

Medewerker Verkoopondersteuning - Nijkerk

Renault Dealer Nijkerk, vacature Verkoop, Vacature Automotive, Verkoopondersteuning. Renault Occasions Nijkerk 
Gepubliceerd: 10-09-2020
Referentie nr:#MOWI38629
C
Vacature Eindhoven

Verkoopadviseur bij Ford in Eindhoven - Eindhoven

Voor onze Ford vestiging in Eindhoven zijn we op zoek naar een ervaren Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 03-09-2020
Referentie nr:#MO39328
D
Vacature

Allround verkoopmedewerker - Autobedrijf Heijne te Zwanenburg -

Autobedrijf Heijne is op zoek naar een gedreven, enthousiaste dynamische verkoper. Binnen ons bedrijf zijn wij verantwoordelijk voor grote verkoopaantallen per jaar. Autobedrijf Heijne is een...
Gepubliceerd: 03-09-2020
Referentie nr:#MOW39326
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.