Zoek in 679 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures verkoopadviseur - autoverkoper

Hieronder vind je een overzicht van al onze verkoopadviseur - autoverkoper vacatures.
Vacature Nijmegen

Verkoopadviseur Occasions - Nijmegen

Voor ons occasionplein in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren verkoopadviseur occasions.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI32944
B
Vacature Amstelveen

Verkoopadviseur Nieuw - Van Poelgeest Amstelveen - Amstelveen

#Verkoopadviseur #fulltime #BMW #Van Poelgeest #commercieel #automotive #verkoop #sales #topper #Amstelveen
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32951
A
Vacature Amersfoort/Utrecht/'t Gooi

Verkoopadviseur Stam Renault dealers - Amersfoort/Utrecht/'t Gooi

Vacature verkoopadviseur Stam Renault dealers. 
Gepubliceerd: 14-06-2018
Referentie nr:#MO24173
Vacature Tynaarlo

Senior Verkoopadviseur bij Van Mossel Land Rover in Tynaarlo - Tynaarlo

Ben jij een gepassioneerde verkoopadviseur met affiniteit voor de automotivebranche? Wil jij jouw carrière een boost geven binnen het snelstgroeiende automotivebedrijf van Nederland?...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32865
C
Vacature NIEUWEGEIN

Verkoopadviseur Bestelwagens die doorgroeit naar de buitendienst - NIEUWEGEIN

Ben jij die talentvolle verkoopadviseur bedijfswagens, die wil in de toekomst wil groeien naar Accountmanager Amersfoort?  Woon je inAmersfoort,   Hilversum, ...
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MOD32361
D
Vacature 's-Hertogenbosch

Ervaren Verkoopadviseur voor 2 merken - 's-Hertogenbosch

Ben jij die succesvolle Verkoopadviseur?  Profiel: Sales, Automotive, Brabant, s Hertogenbosch? Reageer dan snel!
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MOD31507
Vacature Nijmegen

Verkoopadviseur 2 succesvolle Merken - Nijmegen

Ben jij  succesvol als auto verkoper of verkoopadviseur Automotive? Woon je in Nijmegen, Arnhem of Gelderland? Neem dan contact met ons op!
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MOD31386
Vacature Arnhem

Verkoopadviseur 2 succesvolle Merken - Arnhem

Ben jij  succesvol als auto verkoper of verkoopadviseur Automotive? Woon je in Arnhem, Nijmegen of Gelderland? Neem dan contact met ons op. 
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MOD31354
Vacature Venlo

Verkoopadviseur - Venlo

Ben jij  succesvol als verkoopadviseur of auto verkoper of Automotive? Woon je in Venlo, Roermond of  Helmond of Limburg?  Neem dan contact met ons op. 
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MOD31353
Vacature Visscher Gorinchem

Verkoopadviseur Citroën / Peugeot - Visscher Gorinchem

Visscher Autogroep zoekt verkopers Peugeot, Citroën en occasions voor de vestigingen Gorinchem en Culemborg. Wil jij onze verkooptopper worden? 
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#MO32799
E
Vacature Visscher Culemborg

Verkoopadviseur Citroën / Peugeot - Visscher Culemborg

Visscher Autogroep zoekt verkopers Peugeot, Citroën en occasions voor de vestigingen Culemborg en Gorinchem. Wil jij onze verkooptopper worden? 
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#MODI32798
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.