Zoek in 305 vacatures

#

Vacatures verkoopadviseur - autoverkoper

Hieronder vind je een overzicht van al onze verkoopadviseur - autoverkoper vacatures.
Vacature Berkel en Rodenrijs

Accountmanager Renault Trucks - Berkel en Rodenrijs

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe Renault Trucks en alle truck gerelateerde producten. Je acteert als een business partner door mee te denken over transportoplossingen en door...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI40174
Vacature Internationaal

BCA Autoveiling - Internationaal Inkoper Autoveiling - Internationaal

Namens BCA Autoveiling zijn wij op zoek naar een Internationaal Inkoper Autoveiling met een uitgebreid internationaal netwerk van handelaren, leveranciers en veilingen.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW39102
Vacature Gelderland

Ervaren Verkoopadviseur m/v, regio Gelderland - Gelderland

Voor een mooi en bloeiend universeel autobedrijf in Gelderland zoeken wij een ambitieuze en no-nonsens Autoverkoper!
Gepubliceerd: 23-02-2021
Referentie nr:#MO40278
Vacature Den Bosch - Eindhoven

Verkoopadviseur Audi - Den Bosch - Eindhoven

Wegens succes van ons premium merk Audi zijn wij op zoek naar uitbreiding. Ben jij woonachtig in de regio ’s-Hertogenbosch of Eindhoven en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Gepubliceerd: 16-02-2021
Referentie nr:#MO40244
Vacature Friesland

Verkoopadviseur nieuw en gebruikt premium - Friesland

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Verkoopadviseur voor het nieuwe en (gebruikt) premium segment in de regio Drachten.
Gepubliceerd: 16-02-2021
Referentie nr:#MO40242
Vacature Weert

Senior Verkoopadviseur bij Audi in Weert - Weert

Voor onze Audi vestiging in Weert zoeken wij een ervaren verkoopadviseur. Gaat jouw hart sneller kloppen van het premium merk Audi en sales? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 12-02-2021
Referentie nr:#MO40224
A
Vacature Beesd

Polestar - Handover Specialist - Beesd

Polestar is een elektrisch performance automerk dat breekt met de conventies van de huidige auto-industrie. De wereld waarin we leven heeft onze visie op autorijden bepaald. We blijven onszelf...
Gepubliceerd: 12-02-2021
Referentie nr:#MOW39913
B
Vacature Rotterdam

JR. VERKOOPADVISEUR BREELAND ROTTERDAM - Rotterdam

Ben jij een geboren verkoper en heb je altijd al willen werken voor een premium automerk? Grijp dan nu je kans! Ga aan de slag als junior Verkoopadviseur voor approved automobielen bij Breeland,...
Gepubliceerd: 08-02-2021
Referentie nr:#MOWI40192
C
Vacature LEIDEN

Verkoper / Commerciële duizendpoot - LEIDEN

Zoek jij een afwisselende uitdagende baan in de autobranche? Wil jij naast het verkopen van onze occasions het visitekaartje van ons bedrijf zijn, en ben jij een echte duizendpoot die streeft naar...
Gepubliceerd: 01-02-2021
Referentie nr:#MODI30907
D
Vacature Oss

Verkoopadviseur Volkswagen - Oss

Heb jij passie voor auto's en Volkswagen in het bijzonder? 
Gepubliceerd: 29-01-2021
Referentie nr:#MO40091
E
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.