Zoek in 526 vacatures

#

Vacatures 2 - 5 jaar verkoopadviseur - autoverkoper

Hieronder vind je een overzicht van al onze 2 - 5 jaar verkoopadviseur - autoverkoper vacatures.
Vacature Alphen aan den Rijn

Accountmanager Zakelijke Markt - Alphen aan den Rijn

Visscher PGH Autogroep is op zoek naar een Accountmanager Zakelijke Markt voor de regio Groene Hart (Alphen - Woerden - Waddinxveen). Ben jij een relatiebeheerder en verkoopknaller? Sollciteer dan...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO36792
Vacature Culemborg

Accountmanager Zakelijke Markt - Culemborg

Visscher PGH Autogroep is op zoek naar een Accountmanager Zakelijke Markt voor de regio Betuwe (Culemborg-Tiel-Leerdam-Gorinchem). Ben jij een relatiebeheerder en verkoopknaller? Sollciteer dan...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MODI34742
Vacature Alphen aan den Rijn

Verkoopadviseur Peugeot - Alphen aan den Rijn

Peugeot Groene Hart in Alphen aan den Rijn is wegens uitbreiding van het team op zoek naar een Verkoopadviseur. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO34741
Vacature Leiderdorp

Verkoopadviseur bij Peugeot in Leiderdorp - Leiderdorp

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste een autoverkoper in Leiderdorp!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO34488
A
Vacature Den bosch

Verkoopadviseur bij OPC Opel in Den Bosch - Den bosch

Voor onze Opel vestiging in Den Bosch zijn wij opzoek naar een Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 13-08-2019
Referentie nr:#MO36712
B
Vacature Deventer

MEDEWERKER LEADOPVOLGING SALES - Deventer

Voor onze afdeling Centrale Leadopvolging zijn wij opzoek naar een online verkoopadviseur
Gepubliceerd: 12-08-2019
Referentie nr:#MO35302
C
Vacature Middelharnis

Verkoopadviseur bij OPC Opel in Middelharnis - Middelharnis

Voor OPC Opel in Middelharnis zijn wij opzoek naar een Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 31-07-2019
Referentie nr:#MO36550
Vacature Helmond

Verkoopadviseur bij Ford in Helmond - Helmond

Bij onze Ford vestiging in Helmond zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 10-07-2019
Referentie nr:#MO36360
D
Vacature Noordwijk

Verkoopadviseur Van Poelgeest Noordwijk (BMW/MINI) - Noordwijk

#klant #verkoop #sales #service #fulltim e#auto #automotive #commercieel #dienstverlenend #van poelgeest #premium #exclusief #BMW #MINI #Autoline #verkoopadviseur #advies #ervaren #carriere
Gepubliceerd: 09-07-2019
Referentie nr:#MO36348
E
Vacature Deventer

VERKOOPADVISEUR DEVENTER - Deventer

Herwers Nissan Deventer zoekt versterking van een verkoopadviseur.
Gepubliceerd: 05-07-2019
Referentie nr:#MODI36311
F

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.