Zoek in 2944 vacatures

JOBMOTIVE WERKT VOOR U

Frans Menting, personeelsmanager bij de Jos van Boxtel Groep:

“Wij hebben 5 autobedrijven en een schadebedrijf met in totaal 160 mensen in dienst. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Jobmotive staat midden in de automotive branche en wij zoeken mensen voor de werkplaats tot de verkoop en de receptie. Ik merk dat onze vacatures goed gezien worden door de juiste doelgroep op Jobmotive. Ik kan snel en eenvoudig online een vacature plaatsen, die per direct op de website van Jobmotive komt te staan.”

Monique Spiekstra, recruiter bij Kwik-Fit:

“Wij hebben zeer specifieke autotechnische vacatures en plaatsen die vooral op automotive websites, omdat automonteurs binnen de branche op zoek gaan naar een andere baan. Jobmotive is daar uitermate geschikt voor en wordt bovendien hoog gewaardeerd in de Google ranking.
We hebben vacatures als manager, assistent manager, APK Keurmeester en monteur open staan. In de bandenwisselperiodes hebben wij ook veel extra winterbandenmonteurs nodig.
Bij Kwik-Fit beoordeel ik alle sollicitaties. Mijn tip aan werkzoekenden is: vergeet niet naast je CV ook een brief te sturen en maak het vooral ook persoonlijk. Omschrijf niet alleen je opleiding en werkervaring, maar ook je competenties. Steek tijd in een goede brief en benadruk jouw toegevoegde waarde voor een bedrijf. Je krijgt immers maar één keer de kans voor een eerste indruk.”

Richard Kampert, aftersales directeur Autobedrijf Smeeing:

“Jobmotive bereikt direct professionals in de branche. Een vacature plaatsen is eenvoudig online geregeld van achter de computer. Het werkt snel en eenvoudig. We hebben twee vestigingen, een in Soest en een in Almere, waar in totaal zo’n zestig mensen werken. Ik plaats voornamelijk vacatures voor onze aftersales afdelingen: werkplaats, magazijn en receptie. Ik vind het belangrijk dat een sollicitant een correcte brief of e-mail stuurt met CV en met de juiste zakelijke tone of voice. Schrijf niet alleen dat je gemotiveerd bent, maar omschrijf ook waarom.”

Wendy Weernekers, medewerker personeelszaken bij Arval:

“Bij autoleasemaatschappij Arval hebben we diverse vacatures voor de afdelingen operations en verkoop. Het liefst nemen we iemand in dienst die affiniteit heeft met de automotive branche. Een sollicitant die via Jobmotive bij ons terecht komt, wil duidelijk in deze branche werken en heeft affiniteit met auto’s. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk platform, waar wij vrijwel al onze vacatures op plaatsen. Bij de selectie letten wij op de motivatiebrief en het CV, die moeten goed verzorgd en professioneel zijn. Een foto werkt niet altijd in het voordeel. Mijn tip aan werkzoekenden: wil je een foto bij je CV plaatsen, gebruik dan een zakelijke foto en geen vakantiekiekjes.”

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie mail naar traffic@promedia.nl of bel naar 010 280 1000.