Zoek in 2944 vacatures

Over Jobmotive

Jobmotive is onderdeel van mediabedrijf Mobility Media BV, uitgever van de toonaangevende vakbladen Automotive Management, Automotive Werkplaats en Fleet&Mobility. Mobility Media organiseert bovendien jaarlijks congressen en seminars en geeft publicaties uit over specialistische onderwerpen. Jobmotive maakt deel uit van al deze activiteiten.

Jobmotive verbindt automotive professionals

Jobmotive is al sinds 2005 het platform voor alle functies in de branche. Jobmotive speelt in op trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, onderhoudt partnerschappen met brancheverenigingen, opleidingen en branchekenners en biedt zo het meest complete aanbod van hoogwaardige vacatures op alle niveaus van de branche. Van autotechnicus tot marketingmanager, van stagiair tot directeur, van vrijwilliger tot zzp’er, van uitzendkracht tot contract voor onbepaalde tijd - Jobmotive heeft al tienduizenden werkzoekenden en aanbieders van werk samengebracht.

Volg Jobmotive op LinkedIn, waar we kennis en ervaring delen over de arbeidsmarkt en arbeidsmarktcommunicatie. U kunt ons ook volgen op Facebook.

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie mail naar traffic@promedia.nl of bel naar 010 280 1000.