Zoek in 1043 vacatures

ADVERTENTIE MOGELIJKHEDEN

Het wordt steeds lastiger om in de automotive-branche het juiste talent te bereiken; door de komst van steeds meer informatiekanalen versnippert het bereik en loopt u de kans dat uw vacature ondergesneeuwd raakt. Denk daarom vooraf goed na over uw campagne: een vacature die te lang open staat, kost u immers geld. De kosten van een wervingscampagne wegen over het algemeen ruim op tegen de gederfde inkomsten als gevolg van een openstaande vacature. Jobmotive kan zo’n campagne voor u verzorgen, geheel toegesneden op uw wensen.

Basisvacature

Wervingscampagnes beginnen met een basisvacature op Jobmotive. Zo’n basisvacature omvat:

 • 90 dagen online in het overzicht
 • SEO-geoptimaliseerde teksten en vindbaarheid
 • Verzending naar kandidaten met een search agent
 • Tips en advies voor verhoging conversie
 • Gratis logovermelding
 • Gratis bedrijfsvideo tonen
 • Gratis vacaturelink naar uw eigen vacaturewebsite
 • Gratis pointer op de Google Maps vacaturekaart

Prijs: € 219

Uw vacature in de Automotive-nieuwsbrief

Dagelijks versturen Automotive Management en Automotive Werkplaats naar meer dan 17.500 professionals een e-mail nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden uit de mobiliteitsbranche. De groep van abonnees bestaat uit medewerkers en managers in de mobiliteitsbranche. Voor een maximaal bereik, ook onder latent zoekende professionals, is het meesturen van uw vacature met deze nieuwsbrief een interessante mogelijkheid. Er worden 2 verschillende nieuwsbrieven verstuurd:

 • Automotive Management
 • Automotive Werkplaats

Prijs: € 119

Homepage TOPJOB

Uw vacature prominent op de homepage van Jobmotive? Dat zorgt voor 40% extra verkeer op uw vacature. De positie is beschikbaar voor maximaal 9 vacatures. De positie geldt voor maximaal 2 weken.

Prijs: € 59

OFFLINE CAMPAGNEOPTIES

Advertentie Automotive Management en Automotive werkplaats

Voor employer branding, een uitgebreide campagne of een heel belangrijke vacature biedt Jobmotive de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in het vakblad Automotive Management of Automotive Werkplaats. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Prijs: vanaf € 649

DOORPLAATSING NAAR ANDERE MEDIA

Doorplaatsen op Bandenportaal.nl

Bandenportaal is een online-nieuwssite, gericht op de bandenbranche. Het kan aantrekkelijk zijn uw campagne uit te breiden met een vermelding van uw vacature op bandenportaal.nl. Wij regelen dat graag voor u. Uw vacature wordt dan:

 • getoond bij vacatures van bandenportaal.nl
 • verstuurd naar 2500 ontvangers van de nieuwsbrief van Bandenportaal

Prijs: €209,-

 

Doorplaatsen op Autoschadeportaal.nl 

Autoschadeportaal.nl is een online-nieuwssite, gericht op de Autoschadebranche. Het kan aantrekkelijk zijn uw campagne uit te breiden met een vermelding van uw vacature op Autoschadeportaal.nl. Wij regelen dat graag voor u. Uw vacature wordt dan:

 • getoond op Autoschadeportaal.nl
 • verstuurd naar 3500 ontvangers van de nieuwsbrief van Autoschadeportaal

Prijs: €209,-

 

Doorplaatsing vacaturebank IVA Driebergen

Het Instituut voor de Autobranche (IVA) heeft een eigen vacaturebank: IVACOM. Daar zoekt niet alleen aanstormend talent in de branche naar een startersbaan, maar zoeken ook oud-studenten gedurende hun werkzame leven naar nieuwe uitdagingen in commerciële en managementfuncties.

Prijs: €55,-


Doorplaatsen vacaturebank HTS Autotechniek 

Zoekt u technisch talent op hbo-niveau? Plaats uw vacature dan ook door naar de vacaturebanken van de HTS Autotechniek in Rotterdam en Arnhem. Via deze vacaturebanken bereikt u studenten en oud-studenten van beide opleidingen. Alleen vacatures op hbo-niveau komen in aanmerking voor doorplaatsing.

Prijs: €55,-

Jaarabonnement

Als uw bedrijf regelmatig vacatures heeft, dan is het waarschijnlijk voordeliger om een jaarabonnement af te sluiten. Daarmee kunt u een jaar lang onbeperkt vacatures plaatsen. De kosten voor een jaarabonnement zijn afhankelijk van de omvang van het bedrijf:
- tot 50 medewerkers: €599,- per jaar
- 51 tot 150 medewerkers €999,- per jaar
- 151 tot 500 medewerkers €1499,- per jaar
Heeft uw bedrijf meer dan 500 medewerkers? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

Interesse? Neem contact met ons op via Leonore Wijsmuller op +31(0)10 280 1000 of mail naar leonore.wijsmuller@promedia.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Plaatsen via koppeling met uw eigen HRM tool.

Indien u gebruik maakt van een HRM-tool zoals HR-office, Ingoedebanen of Knollenstein, dan kunnen we zorgen dat uw vacatures via een koppeling automatisch worden doorgeplaatst op Jobmotive. Interesse? Neem contact met ons op via +31(0)10 280 1000 of mail naar leonore.wijsmuller@promedia.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

NIEUW: ACTIVE SEARCH

Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt.

Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. 

Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. 

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via Leonore Wijsmuller op +31(0)10 280 1000 of mail naar leonore.wijsmuller@promedia.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via Leonore Wijsmuller op +31(0)10 280 1000 of mail naar leonore.wijsmuller@promedia.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.