KWIK-FIT NEDERLAND B.V.

Data

Kernactiviteiten
In Nederland heeft KwikFit meer dan 180 filialen en 1.600 werknemers. Gezamenlijk bedienen onze medewerkers jaarlijks circa één miljoen zakelijke en particuliere klanten.

Binnen KwikFit hebben we een hands-on cultuur; gezamenlijk aan de slag voor 100% klanttevredenheid! In de filialen werken we in kleine teams, waar plezier en uitdaging van groot belang zijn. Wij zijn betrokken en stropen met elkaar de mouwen op om onze doelen te bereiken. We vinden het belangrijk om onszelf continue te verbeteren en leggen daarom de lat hoog als het gaat om kwaliteit, service en klantgerichtheid.

Waarom KwikFit:
- Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden via de KwikFit Academy. Binnen de Academy kun je op basis van jouw niveau kiezen uit een aanbod van 50 verschillende trainingen en opleidingen;
- Werken aan alle automerken;
- Vrijheid, dit wordt door onze medewerkers genoemd als een pluspunt van onze organisatie
- Direct contact met de klanten
- Een prettige werksfeer
Hoofdvestiging Nederland
Harderwijk
Aantal vestigingen
182
Aantal medewerkers nationaal
1600
Aantal medewerkers nationaal & internationaal
9000

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in