KWIK-FIT NEDERLAND B.V.

Data

Kernactiviteiten
In Nederland heeft KwikFit meer dan 180 filialen en 1.600 werknemers. Gezamenlijk bedienen onze medewerkers jaarlijks circa één miljoen zakelijke en particuliere klanten.

Binnen KwikFit hebben we een hands-on cultuur; gezamenlijk aan de slag voor 100% klanttevredenheid! In de filialen werken we in kleine teams, waar plezier en uitdaging van groot belang zijn. Wij zijn betrokken en stropen met elkaar de mouwen op om onze doelen te bereiken. We vinden het belangrijk om onszelf continue te verbeteren en leggen daarom de lat hoog als het gaat om kwaliteit, service en klantgerichtheid.

Waarom KwikFit:
- Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden via de KwikFit Academy. Binnen de Academy kun je op basis van jouw niveau kiezen uit een aanbod van 50 verschillende trainingen en opleidingen;
- Werken aan alle automerken;
- Vrijheid, dit wordt door onze medewerkers genoemd als een pluspunt van onze organisatie
- Direct contact met de klanten
- Een prettige werksfeer
Hoofdvestiging Nederland
Harderwijk
Aantal vestigingen
182
Aantal medewerkers nationaal
1600
Aantal medewerkers nationaal & internationaal
9000

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in