Data

Kernactiviteiten
FlexFitters is de specialist op het gebied van Persnoneelsmanagement in de Automotive-branche.

Wij zijn een succesvolle onderneming bestaande uit ervaren Automotive-Specialisten. Ons werkgebied beslaat heel Nederland en alle functie’s binnen de Automotive (van poetser tot directeur).
Tot onze klantenkring behoren niet alleen de diverse “fastfitters” maar ook de (grotere) dealerholdingen en specialisten.

Onze dienstverlening bestaat uit: Werving & Selectie, Detachering, Outplacement, Projectmatige inzet van Automotive-specialisten, Consultancy, Vacatures schrijven, Opleiding en certificering van Bandenmonteurs.

Daarnaast zijn wij de enige in Nederland die zich gespecialiseerd hebben in de opleiding en inzet van tijdelijke bandenmonteurs tijdens de wisselperiodes.
Hoofdvestiging Nederland
Bunschoten-Spakenburg
Aantal vestigingen
1
Aantal medewerkers nationaal
100
Aantal medewerkers nationaal & internationaal
200
Branche:
Consultancy
Kennisgebieden
Wij rekruteren en bemiddelen kandidaten op alle mogelijke niveaus en functies binnen de automotive branche voor tijdelijke en vaste banen.

Ons team beschikt over veel kennis en jarenlange ervaring binnen de branche. Met onze grote database aan geschikte kandidaten en mooie klantenkring mogen wij ons de snelst groeiende specialist van Nederland noemen op het gebied van personeelsmanagement in de automotive branche.
Provincie:
Heel Nederland

Informatie

Organisatie en activiteiten
FlexFitters is een dynamisch en snel groeiende specialist.

Of je nu een automonteur of directeur binnen de automotive branche bent, of het nu gaat om een tijdelijk of een vaste baan: wij kunnen jou helpen aan een nieuwe uitdaging. Wij zijn FlexFitters en wij hebben ons gespecialiseerd in personeelsmanagement binnen de automotive branche.
Missie
Zoekt of heeft u automotive vacatures?
Bij FlexFitters vinden wij de juiste match!
Visie
Ons doel is om jou aan de ideale baan te helpen. Om dit te kunnen doen, vinden wij het belangrijk om jou persoonlijk te kennen. Dus buiten kennis, kunde en ervaring, kijken wij ook naar wie jij bent als persoon en wat jij belangrijk vindt in een baan. Alleen dan kunnen we de perfecte match vinden.

En hebben we deze voor je gevonden? Als je via ons een baan vindt, blijf je echt onderdeel van FlexFitters. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. We zijn daarom ook buiten reguliere werktijden voor jou bereikbaar.

Dus ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Neem gerust contact met ons op. We geven graag antwoord op je vragen en begeleiden je met plezier naar jouw nieuwe baan!

Cultuur

Informeel - Formeel
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Platte organisatie - Hiërarchisch
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Werken in teamverband - Zelfstandig werken
Werken in teamverband 1 2 3 4 5 Zelfstandig werken
Veeleisende werkomgeving - Normale werkdruk
Veeleisende werkomgeving 1 2 3 4 5 Normale werkdruk
Regelmatig overwerken - Reguliere werktijden
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Veel begeleiding - Zelfstandig
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Geen doorgroeimogelijkheden - Ruime doorgroeimogelijkheden
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkhedeb
Stimuleer doorgroei - Stimuleer geen doorgroei
Stimuleer doorgroei 1 2 3 4 5 Stimuleer geen doorgroei
Nationaal - Internationaal
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Veel salaris - Prestatiegebonden
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Vaste werkplek - Mobiele werkplek
Vaste werkplek 1 2 3 4 5 Mobiele werkplek
Veel externe contacten - Voornamelijk interne contacten
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten

Carrière

Doorgroeimogelijkheden
De kans om jezelf te bewijzen in de automotive.
Dienstverband:
Detachering, Uitzenden, Vast, Tijdelijk

Werknemers aan het woord

Werknemers aan het woord

Chantal Vloor

Function:Recruiter

Contact

Contact informatie
FlexFitters BV

De Kronkels 7
3752LM Bunschoten-Spakenburg

www.flexfitters.nl
info@flexfitters.nl
+31 (0)33 76 30 731
+31 06 55 23 68 52

Deel dit bedrijf

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in