Arend Auto B.V.

Data

Kernactiviteiten
Arend Auto staat voor geintegreerde dienstverlening in de automarkt, met de focus op de dienstverlening en duurzaamheid. En is verantwoordelijk voor een marktaandeel van 12% in de Renault markt. Met een team van enthousiaste professionals met passie voor auto's en mensen streeft Arend Auto naar een langdurige relatie met klanten. Persoonlijk contact, korte en directe communicatielijnen, vast contactpersonen. Maar het allerbelangrijkste; onze goed opgeleide, vakkundige medewerkers die dagelijks met plezier voor u klaar staan.
Aantal vestigingen
15 vestigingen
Aantal medewerkers nationaal
201-500 werknemers

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

Automotive Vacatures
inMolenschot
inVisscher Culemborg
inDen Haag
inDen Bosch
inApeldoorn
inGeldermalsen
Bekijk alle vacatures

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in