Arend Auto B.V.

Data

Kernactiviteiten
Arend Auto staat voor geintegreerde dienstverlening in de automarkt, met de focus op de dienstverlening en duurzaamheid. En is verantwoordelijk voor een marktaandeel van 12% in de Renault markt. Met een team van enthousiaste professionals met passie voor auto's en mensen streeft Arend Auto naar een langdurige relatie met klanten. Persoonlijk contact, korte en directe communicatielijnen, vast contactpersonen. Maar het allerbelangrijkste; onze goed opgeleide, vakkundige medewerkers die dagelijks met plezier voor u klaar staan.
Aantal vestigingen
15 vestigingen
Aantal medewerkers nationaal
201-500 werknemers

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in