Broekhuis Holding

Data

Kernactiviteiten
Broekhuis is een familiebedrijf in de Automotive branche en bestaat al meer dan 85 jaar. Broekhuis is als mobiliteitspartner actief in Midden, Noord en Oost Nederland en streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken BMW, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA en Volvo.

Verder maken de volgende bedrijven onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiële dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.

De dagelijkse drijfveer bij Broekhuis is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! . Wij willen een zeer betrokken onderneming zijn en blijven. Dit geldt niet alleen naar klanten en de maatschappij maar natuurlijk ook naar onze medewerkers. Onze ambitie is; alles voor een enthousiaste klant. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, daar werken wij met zijn allen dag in dag uit hard aan. Mobiliteit is mensenwerk dat is onze stellige overtuiging. Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 1160 medewerkers.
Hoofdvestiging Nederland
Zuiderbreedte 36 Harderwijk, 3845 MC Nederland
Aantal medewerkers nationaal
1000-1500 werknemers

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Recente vacatures van Broekhuis Holding

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Deel dit bedrijf

Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in