Broekhuis Holding

Data

Kernactiviteiten
Broekhuis is een familiebedrijf in de Automotive branche en bestaat al meer dan 85 jaar. Broekhuis is als mobiliteitspartner actief in Midden, Noord en Oost Nederland en streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken BMW, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA en Volvo.

Verder maken de volgende bedrijven onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiële dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.

De dagelijkse drijfveer bij Broekhuis is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! . Wij willen een zeer betrokken onderneming zijn en blijven. Dit geldt niet alleen naar klanten en de maatschappij maar natuurlijk ook naar onze medewerkers. Onze ambitie is; alles voor een enthousiaste klant. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, daar werken wij met zijn allen dag in dag uit hard aan. Mobiliteit is mensenwerk dat is onze stellige overtuiging. Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 1160 medewerkers.
Hoofdvestiging Nederland
Zuiderbreedte 36 Harderwijk, 3845 MC Nederland
Aantal medewerkers nationaal
1000-1500 werknemers

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in