Broekhuis Holding

Data

Kernactiviteiten
Broekhuis is een familiebedrijf in de Automotive branche en bestaat al meer dan 85 jaar. Broekhuis is als mobiliteitspartner actief in Midden, Noord en Oost Nederland en streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken BMW, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA en Volvo.

Verder maken de volgende bedrijven onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiële dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.

De dagelijkse drijfveer bij Broekhuis is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! . Wij willen een zeer betrokken onderneming zijn en blijven. Dit geldt niet alleen naar klanten en de maatschappij maar natuurlijk ook naar onze medewerkers. Onze ambitie is; alles voor een enthousiaste klant. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, daar werken wij met zijn allen dag in dag uit hard aan. Mobiliteit is mensenwerk dat is onze stellige overtuiging. Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 1160 medewerkers.
Hoofdvestiging Nederland
Zuiderbreedte 36 Harderwijk, 3845 MC Nederland
Aantal medewerkers nationaal
1000-1500 werknemers

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in