Bochane Groep B.V.

Informatie

Missie
Bij Bochane geven we mensen de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze willen. Met een nieuwe of gebruikte auto, dankzij goed onderhoud, onderdelen en schadeherstel, via verhuur en lease. Wij dragen iedere dag bij aan het in beweging brengen van mensen.

Net als ieder ander mens, voorwerp of bedrijf heeft Bochane een eigen karakter, een persoonlijkheid. Met unieke eigenschappen en waarden. De positionering, uitgeschreven in een definitie, geeft de merkbelofte van Bochane weer. De vraag die we bij alles stellen is namelijk: Hoe kan ik mijzelf vandaag overtreffen?
Visie
Wij beloven met onze pay-off Als je vooruit wil om onze klanten vooruit te helpen, maar dit kan alleen als wij ze door en door kennen. Deze band voelt als een vriendschap. Dit is de manier waarop wij al onze relaties willen benaderen, op een relevante en vooral waardevolle manier. De pay-off is dan ook de leidraad voor de waarden en tone of voice van Bochane. De woorden samen vormen het DNA van Bochane.

Wanneer je bij Bochane werkt, dan werk je met ruim 550 collega’s bij één van de meest vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland met 16 vestigingen. Met elkaar zetten we ons in om elke dag de merken Renault, Dacia en Nissan te vertegenwoordigen.

Meer weten over Bochane? Bekijk www.bochane.nl

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Deel dit bedrijf

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in