Styx Automotive BV

Data

Kernactiviteiten
Styx Automotive gelooft dat het altijd beter kan. Betere medewerk(st)ers, effectievere processen, meer efficiency. Wij delen graag onze kennis, ervaring en expertise met u zodat uw business beter wordt. Wij zoeken en vinden voor u die specifieke nieuwe medewerk(st)er, laten Wajongeren instromen, verzorgen jobcoaching en trainen uw personeel, doen audits en adviseren om kosten te verlagen en omzet te verhogen. Op elke vraag over uw bedrijfsvoering hebben wij antwoorden. U uw specialiteit, wij de onze!

De professionals van Styx Automotive zijn uit en thuis in de wereld op wielen en hebben hun sporen verdiend bij importeurs, dealers, in de schadeherstel en bij trainingsbureaus. Stevig netwerk in de automotivesector, volledig gespecialiseerd in alle uitdagingen in uw branche. Samen meer dan 70 jaar ervaring!
Hoofdvestiging Nederland
Waagstraat 10, 5611 KZ Eindhoven

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in