Styx Automotive BV

Data

Kernactiviteiten
Styx Automotive gelooft dat het altijd beter kan. Betere medewerk(st)ers, effectievere processen, meer efficiency. Wij delen graag onze kennis, ervaring en expertise met u zodat uw business beter wordt. Wij zoeken en vinden voor u die specifieke nieuwe medewerk(st)er, laten Wajongeren instromen, verzorgen jobcoaching en trainen uw personeel, doen audits en adviseren om kosten te verlagen en omzet te verhogen. Op elke vraag over uw bedrijfsvoering hebben wij antwoorden. U uw specialiteit, wij de onze!

De professionals van Styx Automotive zijn uit en thuis in de wereld op wielen en hebben hun sporen verdiend bij importeurs, dealers, in de schadeherstel en bij trainingsbureaus. Stevig netwerk in de automotivesector, volledig gespecialiseerd in alle uitdagingen in uw branche. Samen meer dan 70 jaar ervaring!
Hoofdvestiging Nederland
Waagstraat 10, 5611 KZ Eindhoven

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in