Styx Automotive BV

Data

Kernactiviteiten
Styx Automotive gelooft dat het altijd beter kan. Betere medewerk(st)ers, effectievere processen, meer efficiency. Wij delen graag onze kennis, ervaring en expertise met u zodat uw business beter wordt. Wij zoeken en vinden voor u die specifieke nieuwe medewerk(st)er, laten Wajongeren instromen, verzorgen jobcoaching en trainen uw personeel, doen audits en adviseren om kosten te verlagen en omzet te verhogen. Op elke vraag over uw bedrijfsvoering hebben wij antwoorden. U uw specialiteit, wij de onze!

De professionals van Styx Automotive zijn uit en thuis in de wereld op wielen en hebben hun sporen verdiend bij importeurs, dealers, in de schadeherstel en bij trainingsbureaus. Stevig netwerk in de automotivesector, volledig gespecialiseerd in alle uitdagingen in uw branche. Samen meer dan 70 jaar ervaring!
Hoofdvestiging Nederland
Waagstraat 10, 5611 KZ Eindhoven

Informatie

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in