Zoek in 520 vacatures

#

Volvo

Vacature Barneveld

Taxateur/Inkoper - Barneveld

Kan jij niet naar een auto kijken zonder te bedenken hoeveel deze waard is? Werk jij nu in de automotive branche en ben je eraan toe om een volgende stap te zetten in je carrière? Kom dan...
Gepubliceerd: 18-11-2019
Referentie nr:#MOWI37812
A
Vacature Barneveld

Technische Inspecteur - Barneveld

Sta jij ook zo te kijken van een mooie BMW of Volkswagen? En heb je twee rechterhanden? Word dan fulltime Technische Inspecteur bij BCA Autoveiling!
Gepubliceerd: 08-11-2019
Referentie nr:#MOWI37724
B
Vacature Hilversum

Hoofd Administratie (m/v) - Hilversum

Volvo Buitenweg zoekt een Hoofd Administratie (m/v).  Zorg jij dat onze administratie tot in de puntjes is verzorgd en ben je pas tevreden wanneer alles klopt?
Gepubliceerd: 24-10-2019
Referentie nr:#MO37580
C
Vacature Naarden

Workshop Support met autotechnische kennis (m/v) - Naarden

Volvo Buitenweg zoekt een workhop support met autotechnische kennis. Zorg jij voor een efficiënte planning, facturatie en logistiek?
Gepubliceerd: 24-10-2019
Referentie nr:#MO37579
D
Vacature Naarden

1e Autotechnicus met diploma APK (m/v) - Naarden

Volvo Buitenweg zoekt een 1e autotechnicus (m/v). Voel jij je thuis in ons vooruitstrevend werkplaatsconcept? 
Gepubliceerd: 24-10-2019
Referentie nr:#MO37577
E
Vacature Roosendaal

1e Autotechnicus - Roosendaal

Samen met je team van diagnose- en autotechnici voer je onderhoudswerkzaamheden, reparaties en diagnoses uit. Je weet jouw kennis en ervaring hierbij te combineren met de werkvoorschriften en...
Gepubliceerd: 21-10-2019
Referentie nr:#MOWI37537
Vacature Dordrecht

Startende Eerste Autotechnicus - Dordrecht

Ben je klaar met je opleiding Eerste Autotechnicus en ben je op zoek naar een baan? Bij Volvo dealer SvensCar in Dordrecht kan je starten met sleutelen aan innovatieve techniek als Eerste...
Gepubliceerd: 28-08-2019
Referentie nr:#MOD36351
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.