Zoek in 845 vacatures

#

Volvo

Vacature Barneveld

Accountmanager Binnendienst - Barneveld

Fulltime Accountmanager Binnendienst gezocht voor Europa’s grootste autoveiling BCA
Gepubliceerd: 12-04-2019
Referentie nr:#MODI35567
A
Vacature Hilversum

Junior Administratief Medewerker (m/v) - Hilversum

Volvo Buitenweg zoekt een junior administratief medewerker (m/v). Werk jij accuraat en zorg jij voor een efficiënte administratie?
Gepubliceerd: 10-04-2019
Referentie nr:#MO35185
B
Vacature Barneveld

Medewerker Entry - Barneveld

BCA groeit hard en daardoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven autoliefhebber die wil werken bij een bedrijf dat altijd in beweging is.Als Medewerker Entry ga jij voor correct en...
Gepubliceerd: 02-04-2019
Referentie nr:#MODI35475
C
Vacature Eindhoven

Vacature Service Manager - Volvo Eindhoven - Eindhoven

Je geeft op een toegankelijke en duidelijke wijze leiding aan het aftersales team, zowel de receptie als de werkplaats. Je visie op aftersales is scherp en duidelijk, je kijkt naar de klant, de...
Gepubliceerd: 25-03-2019
Referentie nr:#MO35405

1E OF 2E MONTEUR / AUTOTECHNICUS - Verkerk Houten

Voor onze vestiging (Verkerk Volvo Houten) zijn wij op zoek naar een 1e of 2e monteur / auto technicus. Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met...
Gepubliceerd: 21-03-2019
Referentie nr:#MO35388
Vacature Henk Scholten Schadeherstel Arnhem

Chef werkplaats - Henk Scholten Schadeherstel Arnhem

Een enthousiaste man of vrouw die voldoende ervaring heeft in het schadeherstel-vak om leiding te kunnen geven aan een leuk team van vakbekwame collega’s.  Je geeft als teamleider...
Gepubliceerd: 15-03-2019
Referentie nr:#MO35321
Vacature Baarn

Autowasser (m/v) - Baarn

Volvo Buitenweg zoekt een autowasser. Jij zorgt dat de auto's van onze klanten weer blinkend de weg op gaan. Steek jij graag je handen uit de mouwen?
Gepubliceerd: 04-03-2019
Referentie nr:#MO35183
D
Vacature Naarden

1e Autotechnicus (m/v) - Naarden

Volvo Buitenweg zoekt een 1e autotechnicus (m/v). Voel jij je thuis in ons vooruitstrevend werkplaatsconcept? 
Gepubliceerd: 04-03-2019
Referentie nr:#MO35182
E
Vacature Eindhoven

Service Adviseur Volvo Eindhoven - Eindhoven

Een service adviseur bij Van Roosmalen houdt zich bezig met after sales, time management en klanttevredenheid. Solliciteer nu!
Gepubliceerd: 28-02-2019
Referentie nr:#MO35173
Vacature Zevenaar

Verkoopadviseur M/V Volvo Harrie Arendsen - Zevenaar

Volvo dealer Harrie Arendsen is op zoek naar een: verkoopadviseur m/v met leidinggevende capaciteiten voor onze vestiging in Zevenaar.
Gepubliceerd: 23-01-2019
Referentie nr:#MO34787
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.