Zoek in 486 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Mitsubishi

Vacature BARENDRECHT

VERKOOPADVISEUR - BARENDRECHT

verkoopadviseur goed salaris auto van de zaak prachtig bedrijf leuke sfeer professioneel
Gepubliceerd: 11-12-2017
Referentie nr:#MOD30925
A

1e/2e Autotechnicus / Automonteur Mekenkamp Auto's B.V. - Bunnik

Als 1e/2e Autotechnicus ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan personenwagens. Ook diagnoses vaststellen op basis van gegevens van...
Gepubliceerd: 07-12-2017
Referentie nr:#MODI30863
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in