Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Ford

Vacature Roermond

Verkoopadviseur bij Van Mossel Ford in Roermond - Roermond

Ben jij een commercieel toptalent en heb je affiniteit met de automotivebranche? Wil jij jouw carrière een boost geven? Solliciteer dan op deze vacature voor verkoopadviseur bij Ford in...
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#MO33791
Vacature Landelijk

Ford Nederland - Accountmanager Business to Business Bedrijfswagens - Landelijk

Voor de afdeling Fleetsales van Ford Nederland zoeken wij dé business partner voor fleetowners en ombouwbedrijven die het klantenbestand uitbreidt en onderhoudt. Beheers jij de kunst van...
Gepubliceerd: 04-10-2018
Referentie nr:#MOD33693
Vacature De Meern

Chef werkplaats / service adviseur - De Meern

Je coördineert de planning en zorgt ervoor dat het leuke team gezamenlijk een topprestatie kan leveren. Zorgzaam en oplossingsgericht verkoop jij de service(beleving) van de FordStore.
Gepubliceerd: 26-09-2018
Referentie nr:#MO33629
Vacature De Meern

Assistent partsmanager - De Meern

Als assistent partsmanager ben je de stabiele persoonlijkheid ons centrale magazijn en het aanspreekpunt voor de schadebedrijven. Je vult een cruciale plek in binnen de After Sales processen en...
Gepubliceerd: 26-09-2018
Referentie nr:#MO33628
Vacature Den Bosch

Junior Serviceadviseur bij Van Mossel Ford, Opel en Autoschade in Den Bosch - Den Bosch

Ben jij een kandidaat met affiniteit met autotechniek en vind je het leuk om contact te hebben met klanten? Heb je al wat ervaring opgedaan en ben je woonachtig in de omgeving van Den Bosch?...
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#MO33522
Vacature Weert

Meewerkstage BOL bij Van Mossel Ford in Weert - Weert

Volg jij een commerciële opleiding, heb je interesse in de automotivebranche en zoek jij een gave stageplek waar je hands-on meewerkt? Van Mossel is één van de grootste...
Gepubliceerd: 13-09-2018
Referentie nr:#MO33432
Vacature Bunschoten

Enthousiaste 1e / 2e Automonteur gezocht - Doorn - Bunschoten

Voor een bekend dealerbedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste 1e / 2e Automonteur voor de regio Doorn.
Gepubliceerd: 11-09-2018
Referentie nr:#MO32586
A
Vacature Roosendaal

Accountmanager Bedrijfwagens - Roosendaal

Ben jij en netwerker en heb jij een passie voor bedrijfswagens? Wij zoeken een Account Manager Bedrijfswagens voor Automotions Tigchelaar in Roosendaal! Lees hier de details.
Gepubliceerd: 30-08-2018
Referentie nr:#MOD33322
Vacature Zaandam

Serviceadviseur en/of Service Manager ( fulltime ) - Zaandam

Ben jij de schakel tussen werkplaats, verkoop en de klant? Administratief en planmatig sterk met een goede dosis servicegerichtheid en klantvriendelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 28-08-2018
Referentie nr:#MO33267

Medewerk(st)er KCC / Leadopvolging - Zaandam

Ter uitbreiding van ons Klanten Contact Centrum (KCC) zijn wij op zoek naar een representatieve en klantvriendelijke collega dame/ heer.
Gepubliceerd: 28-08-2018
Referentie nr:#MO33265
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.