Zoek in 508 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Ford

Vacature Ford Utrecht - de Meern

Commerciële Gastvrouw - Ford Utrecht - de Meern

Ben jij de gastvrouw die voor een optimale klantbeleving zorgt? En ervaar je een commerciële omgeving als uitdagend? Dan past de functie van gastvrouw in onze FordStore bij jou! 
Gepubliceerd: 08-02-2018
Referentie nr:#MODI31390
A
Vacature Venlo

Verkoopadviseur - Venlo

Ben jij  succesvol als verkoopadviseur of auto verkoper of Automotive? Woon je in Venlo, Roermond of  Helmond of Limburg?  Neem dan contact met ons op. 
Gepubliceerd: 05-02-2018
Referentie nr:#MOD31353
Vacature Hoogeveen

Partsmedewerker (Broekhuis Hoogeveen) - Hoogeveen

Ben jij de spin in het web in ons magazijn? Heb jij het in je om blindelings de juiste onderdelen te vinden en bewaar jij altijd het overzicht? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou. Wij...
Gepubliceerd: 31-01-2018
Referentie nr:#MO31309
B
Vacature Hoogeveen

1e Autotechnicus (Broekhuis Hoogeveen) - Hoogeveen

Heb jij passie voor techniek en mensen? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wij zoeken een 1e autotechnicus voor onze vestiging in Hoogeveen.
Gepubliceerd: 30-01-2018
Referentie nr:#MO31297
C
Vacature Nijmegen

Accountmanager Fleetsales - Nijmegen

Wordt u  de Account Manager Fleetsales, Automotive, bestelwagens? Rayon: Nijmegen, Gelderland. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!
Gepubliceerd: 29-01-2018
Referentie nr:#MOD31286
Vacature Hoogeveen

Werkplaat Receptionist (Broekhuis Hoogeveen) - Hoogeveen

Wil jij werken op de meest dynamische plek binnen ons bedrijf? Spreek jij daarnaast de taal van de autotechnicus? Dan is deze uitdagende frontoffice functie op jouw lijf geschreven. Wij zoeken...
Gepubliceerd: 29-01-2018
Referentie nr:#MO31267
D
Vacature Alphen aan den Rijn

Algemeen Medewerker - Alphen aan den Rijn

Voor onze Ford vestiging in Alphen aan den Rijn zijn wij op basis van een 0-uren contract per direct op zoek naar een Algemeen Medewerker.
Gepubliceerd: 25-01-2018
Referentie nr:#MO31242
E
Vacature Amersfoort

Service Adviseur / Receptionist (Broekhuis Amersfoort) - Amersfoort

Wil jij werken op de meest dynamische plek binnen ons bedrijf? Spreek jij daarnaast de taal van de autotechnicus? Dan is deze uitdagende frontoffice functie op jouw lijf geschreven. Wij zoeken...
Gepubliceerd: 25-01-2018
Referentie nr:#MO31241
F
Vacature Venlo

Accountmanager Fleetsales - Venlo

Wordt u  de Account Manager Fleetsales, Automotive, bestelwagens? Rayon: Venlo en omgeving. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!
Gepubliceerd: 24-01-2018
Referentie nr:#MOD31229
Vacature Amersfoort

Meewerkend Voorman (Broekhuis Amersfoort) - Amersfoort

Ben jij de autotechnicus van de nieuwe generatie? Heb jij daarnaast een passie voor de uitmuntende techniek van Ford? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wij zoeken een Meewerkend...
Gepubliceerd: 22-01-2018
Referentie nr:#MO31208
G
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in