Zoek in 770 vacatures

#

Ford

Vacature Barneveld

Taxateur/Inkoper - Barneveld

Kan jij niet naar een auto kijken zonder te bedenken hoeveel deze waard is? Werk jij nu in de automotive branche en ben je eraan toe om een volgende stap te zetten in je carrière? Kom dan...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35087
A
Vacature Roermond

Callcenter medewerker bij Ford in Roermond - Roermond

Ben jij commercieel, communicatief sterk en resultaatgericht? Voor onze Ford vestiging in Roermond zijn we op zoek naar een fulltime Callcenter medewerker!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35083
B
Vacature Den Bosch

Verkoopadviseur bij Ford in Den Bosch - Den Bosch

Ben jij een commercieel talent? Voor onze Ford vestiging in Den Bosch zijn we op zoek naar een fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35069
C
Vacature Oss

After Sales Manager bij Ford in Oss - Oss

Gerritse Hendriks zoekt een After Sales manager voor de Ford vestiging in Oss. In deze functie zorg je ervoor dat de service afdeling optimaal functioneert en de beleving van de klant positief is.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35073
Vacature Culemborg

(Junior) Service Adviseur – Culemborg - Culemborg

Je gaat aan de slag bij een sterk groeiend familiebedrijf die in de weide omtrek bekend staat om haar hoge klantvriendelijkheid en serviceverlening. De werkplaats is uitgerust met professionele...
Gepubliceerd: 05-02-2019
Referentie nr:#MO34947
Vacature Tilburg

Verkoopadviseur bij Ford in Tilburg - Tilburg

wij zijn op zoek naar een autoverkoper
Gepubliceerd: 31-01-2019
Referentie nr:#MO34861
D
Vacature Alkmaar

Vacature Medewerker Verkoopadministratie Dekkerautogroep (V/M) - Alkmaar

Voor onze vestiging in Alkmaar zoeken wij een enthousiaste en nauwkeurige Medewerker Verkoopadministratie (fulltime, V/M).
Gepubliceerd: 31-01-2019
Referentie nr:#MO34858
E
Vacature Waalwijk

Eerste Autotechnicus Ford in Waalwijk - Waalwijk

Wij zijn per direct op zoek naar een automonteur
Gepubliceerd: 23-01-2019
Referentie nr:#MO34755
F
Vacature Utrecht

Technisch Specialist – Utrecht - Utrecht

Voor een Ford dealer in Utrecht zoeken wij een Technisch Specialist met kennis van Ford.
Gepubliceerd: 14-01-2019
Referentie nr:#MODI34688
Vacature utrecht

Vestiging- en Salesmanager Schakel Nieuw Overvecht - utrecht

Als een echte salestijger verkoop jij onze nieuwe Ford’s en occasions. In je rol als salesmanager en vestigingsmanager stuur je een collega in de sales aan en werk je nauw samen met de...
Gepubliceerd: 03-01-2019
Referentie nr:#MO34574
G
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.