Zoek in 522 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Ford

Vacature Dronten

Aankomend occasionverkoper (bij voorkeur met een paar jaar ervaring) - Dronten

Wil jij werken met verschillende merken? Weet jij hoe je klanten kan overtuigen en nieuwe klanten kan werven? Daag jij jezelf graag uit, ben je ondernemend en klantvriendelijk? Dan zijn wij op...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO30735
A
Vacature Amersfoort

Verkoopadviseur (Broekhuis Amersfoort) - Amersfoort

Maak jij van iedere klant een Broekhuis ambassadeur? Ben jij daarnaast ambitieus en commercieel ingesteld? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wij zoeken versterking voor onze Ford...
Gepubliceerd: 10-11-2017
Referentie nr:#MO30643
B
Vacature Zeist

1e autotechnicus (Broekhuis Ford - Volvo Zeist) - Zeist

Heb jij passie voor techniek en mensen? Ben jij daarnaast APK-keurmeester? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wij zoeken voor onze Ford en Volvo vestiging in Zeist een 1e autotechnicus.
Gepubliceerd: 07-11-2017
Referentie nr:#MO30602
C
Vacature Landelijk

Ford Nederland - Zone Manager Transit Centre - Landelijk

Komend jaar zal de gehele Ford Bedrijfswagenlijn compleet worden vernieuwd. Dit is voor de Ford (dealer) organisatie de uitgelezen kans om het marktaandeel in de bedrijfswagenmarkt verder uit te...
Gepubliceerd: 02-11-2017
Referentie nr:#MOD30574
D
Vacature Doorn

1e autotechnicus (Broekhuis Doorn) - Doorn

Heb jij passie voor techniek en mensen? Ben jij daarnaast APK-keurmeester? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wij zoeken voor onze Ford vestiging in Doorn een 1e autotechnicus.
Gepubliceerd: 27-10-2017
Referentie nr:#MO30529
E
Vacature Roermond

Fulltime eerste automonteur bij Ford - Roermond

Ben jij een ervaren eerste automonteur en heb jij affiniteit met het merk Ford? Dan zijn wij op zoek naar jou! Check de vacature en reageer snel.
Gepubliceerd: 26-10-2017
Referentie nr:#MO30526
F
Vacature Veenendaal

2e autotechnicus (Broekhuis Veenendaal) - Veenendaal

Heb jij passie voor techniek en mensen? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wij zoeken een 2e autotechnicus voor onze Ford vestiging in Veenendaal.
Gepubliceerd: 25-10-2017
Referentie nr:#MO30517
G
Vacature Ford Utrecht - Nieuw Overvecht

Junior Verkoopadviseur - Ford Utrecht - Nieuw Overvecht

Junior Verkoopadviseur Ben je net zo gek op occasions als wij? En ben jij een commerciële verkooptijger? Wacht dan niet langer want dit is jouw plek!
Gepubliceerd: 03-10-2017
Referentie nr:#MODI30106
H
Vacature Helmond

fulltime verkoopadviseur Ford in Helmond - Helmond

Bij onze Ford vestiging in Helmond hebben we per direct een vacature voor een fulltime verkoopadviseur. Ben je enthousiast en herken jij je in het profiel, reageer dan direct! 
Gepubliceerd: 28-09-2017
Referentie nr:#MO30255
I
Vacature Naaldwijk

Stagiaire Zakelijke Markt Binnendienst - Naaldwijk

Ben jij op zoek naar een uitdagende, veelzijdige en leerzame stageplaats op HBO niveau? Wordt dan onze Stagiaire Zakelijke Markt Binnendienst.
Gepubliceerd: 07-09-2017
Referentie nr:#MO30105
J
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in