Zoek in 300 vacatures

#

Ford

Vacature Goes

Serviceadviseur bij Ford in Goes - Goes

Voor onze Ford vestiging in Goes zijn wij opzoek naar een enthousiaste Serviceadviseur! 
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO38902
Vacature Noord-Brabant

Occasion manager in regio Noord-Brabant bij Van Mossel Ford - Noord-Brabant

Voor de regio Noord-Brabant zijn wij opzoek naar een Occasion manager bij Van Mossel Ford! 
Gepubliceerd: 04-02-2020
Referentie nr:#MO38520
A
Vacature Eindhoven

Accountmanager Ford zakelijke markt in regio Eindhoven - Eindhoven

Voor onze Ford locatie in Eindhoven zijn wij opzoek naar een Accountmanager voor de zakelijke markt!
Gepubliceerd: 03-02-2020
Referentie nr:#MO38514
B
Vacature Tilburg

Accountmanager Ford zakelijke markt in regio Tilburg - Tilburg

Voor onze Ford locatie in Tilburg zijn wij opzoek naar een Accountmanager voor de zakelijke markt! 
Gepubliceerd: 03-02-2020
Referentie nr:#MO38513
C
Vacature Vianen

Technisch Specialist 1e Autotechnicus - Vianen

Technische Specialist bij Crum Autobedrijven, is een veelzijdige sales job, waarin je werkelijk met alle technische facetten van het Automotive vak temaken krijgt. Technische uitdagingen ga je...
Gepubliceerd: 31-01-2020
Referentie nr:#MOWI37533
D
Vacature Tilburg

Verkoopadviseur bij Van Mossel Ford in Tilburg - Tilburg

Wegens de vele succesvolle nieuwe modellen die Ford heeft geïntroduceerd en de verdere uitbreiding van de modellenlijn in 2020 zoeken wij een verkoopadviseur ter versterking van ons sales...
Gepubliceerd: 09-01-2020
Referentie nr:#MO38328
E
Vacature Tilburg

Verkoopadviseur bij Ford in Tilburg - Tilburg

Wegens de vele succesvolle nieuwe modellen die Ford heeft geïntroduceerd en de verdere uitbreiding van de modellenlijn in 2020 zoeken wij een verkoopadviseur ter versterking van ons sales...
Gepubliceerd: 08-01-2020
Referentie nr:#MO38322
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.