Zoek in 300 vacatures

#

Citroën

Vacature

Verkoopadviseur Peugeot / Citroën -

Ben jij een ervaren verkoopadviseur in de automotive en ben jij startklaar voor een nieuwe uitdaging bij een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden? Wij zoeken een verkoopadviseur voor Peugeot /...
Gepubliceerd: 28-02-2020
Referentie nr:#MOW38743
Vacature Nederland

Accountmanager Klein Zakelijke Markt - Nederland

Bouw aan jouw toekomst als Accountmanager Klein Zakelijke Markt bij de Citroën dealer in jouw regio! Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze salestalenten met affiniteit voor auto’s, om...
Gepubliceerd: 28-02-2020
Referentie nr:#MOW38740
Vacature Alphen aan den Rijn

Eerste Autotechnicus - Alphen aan den Rijn

Visscher PGH Alphen aan den Rijn is een leuk en modern bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden. Door de innovatieve merken Peugeot en Citroën leer je ook werken met elektrische en hybride...
Gepubliceerd: 26-02-2020
Referentie nr:#MO37607
Vacature Alphen aan den Rijn

Verkoopadviseur Peugeot / Citroën - Alphen aan den Rijn

Visscher PGH Alphen aan den Rijn is een leuk en modern bedrijf waarin je werkt met de innovatieve merken Peugeot en Citroën. Ligt jouw toekomst als verkoopadviseur bij ons?  
Gepubliceerd: 25-02-2020
Referentie nr:#MO38716
Vacature Tiel

Eerste Autotechnicus - Tiel

Visscher PGH Tiel is een leuk en modern bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden. Door de innovatieve merken Peugeot, Citroën en Hyundai leer je ook werken met elektrische en hybride...
Gepubliceerd: 25-02-2020
Referentie nr:#MO38423
Vacature Culemborg

Marketing Medewerker Automotive - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Marketing Medewerker. Ben jij onze nieuwe enthousiaste marketeer? 
Gepubliceerd: 25-02-2020
Referentie nr:#MO35349
Vacature Culemborg

Medewerker Leadopvolging Sales - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Medewerker voor het Online Sales Team. Ga jij onze sales leads opvolgen? 
Gepubliceerd: 14-02-2020
Referentie nr:#MO37260
Vacature Culemborg

Verkoopadviseur Peugeot / Citroën - Culemborg

Visscher PGH Culemborg is een leuk en modern bedrijf waarin je werkt met de innovatieve merken Peugeot en Citroën. Ligt jouw toekomst als verkoopadviseur bij ons?  
Gepubliceerd: 14-02-2020
Referentie nr:#MODI34736
Vacature Tiel

Technisch Specialist - Tiel

Visscher PGH Tiel is een leuk en modern bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden. Door de innovatieve merken Peugeot, Citroën en Hyundai leer je ook werken met elektrische en hybride auto's...
Gepubliceerd: 14-02-2020
Referentie nr:#MODI34714
Vacature Dordrecht

Business Controller - Dordrecht

Werk jij graag met cijfers en ben jij goed in het maken van rapportages? Wil jij werken in de automotive voor een vooraanstaande dealergroep in een team van enthousiaste collega's? Lees dan...
Gepubliceerd: 13-02-2020
Referentie nr:#MOW38628
A
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.