Zoek in 545 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Citroën

Vacature

Formule Manager Eurorepar Car Service bij PSA Peugeot Citroën -

Voor Eurorepar Car Service zijn wij op zoek naar een Formule Manager Eurorepar Car Service "Een energieke en ervaren netwerker met commerciële drive"
Gepubliceerd: 14-11-2017
Referentie nr:#MOD30648
Vacature Landelijk

Landelijke vacature voor oproep Chauffeurs - Landelijk

Ben je op zoek naar een flexibele baan en heb je ervaring als Chauffeur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben op alle schadevestigingen in het land ruimte voor een nieuwe collega, dus reageer...
Gepubliceerd: 24-10-2017
Referentie nr:#MO30495
A
Vacature Alblasserdam

Manager Financiële Administratie - Alblasserdam

Wij zoeken een ambitieuze financial die klaar is voor een volgende stap in zijn/haar carrière!
Gepubliceerd: 30-06-2017
Referentie nr:#MOD29582
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in