Zoek in 679 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Citroën

Vacature Dodewaard

Eerste monteur met APK Dodewaard - Dodewaard

In de functie van eerste automonteur / APK keurmeester verricht je alle voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan onze dealermerken, maar ook alle andere gangbare automerken die bij ons...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI32947
A
Vacature Doetinchem

Teamleider centrale verkoopadministratie - Doetinchem

Als teamleider centrale verkoopadministratie heb je de dagelijkse leiding over de centrale verkoopadministratie. Deze afdeling verzorgt de volledige administratie en organisatie rondom alle...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI32598
B
Vacature Haarlem

Autotechnicus m/v - Haarlem

Motorhuis is voor de vestiging in Haarlem op zoek naar een enthousiaste Autotechnicus m/v  
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO31709
C
Vacature Leiden

Junior Service Adviseur m/v (Leiden) - Leiden

Motorhuis is voor de vestiging Leiden op zoek naar een Junior Service Adviseur m/v voor 36 uur.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32065
D
Vacature Nijmegen

Verkoopadviseur 2 succesvolle Merken - Nijmegen

Ben jij  succesvol als auto verkoper of verkoopadviseur Automotive? Woon je in Nijmegen, Arnhem of Gelderland? Neem dan contact met ons op!
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MOD31386
Vacature Visscher Hyundai en Fiat Tiel

Meewerkend Voorman - Visscher Hyundai en Fiat Tiel

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locatie Tiel op zoek naar een Meewerkend Voorman (Hyundai / Fiat).
Gepubliceerd: 12-07-2018
Referentie nr:#MODI32849
E
Vacature Visscher Peugeot en Citroën Tiel

Chef Werkplaats - Visscher Peugeot en Citroën Tiel

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locatie Tiel op zoek naar een meewerkend Chef Werkplaats (Peugeot / Citroën).
Gepubliceerd: 12-07-2018
Referentie nr:#MO32848
F
Vacature Visscher Peugeot en Citroën Gorinchem

Eerste Autotechnicus en Diagnosetechnicus - Visscher Peugeot en Citroën Gorinchem

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locaties Gorinchem en Tiel op zoek naar een Eerste Autotechnicus en een Diagnostechnicus / Technisch Specialist.
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#MO32800
G
Vacature Visscher Gorinchem

Verkoopadviseur Citroën / Peugeot - Visscher Gorinchem

Visscher Autogroep zoekt verkopers Peugeot, Citroën en occasions voor de vestigingen Gorinchem en Culemborg. Wil jij onze verkooptopper worden? 
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#MO32799
H
Vacature Visscher Culemborg

Verkoopadviseur Citroën / Peugeot - Visscher Culemborg

Visscher Autogroep zoekt verkopers Peugeot, Citroën en occasions voor de vestigingen Culemborg en Gorinchem. Wil jij onze verkooptopper worden? 
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#MODI32798
I
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.