Zoek in 533 vacatures

#

Audi

Vacature Tilburg

Senior verkoopadviseur occasions bij Audi Centrum Tilburg - Tilburg

Voor ons Audi Centrum in Tilburg zoeken wij een ervaren verkoopadviseur. Gaat jouw hart sneller kloppen van het premium merk Audi, sales en occasions? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO38393
A
Vacature Barneveld

Aflevermonteur - Barneveld

Wij zoeken een aflevermonteur in Barneveld
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI37053
Vacature Gorinchem

Autotechnicus - Gorinchem

Wij zoeken een autotechnicus in Gorinchem
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI37036
B
Vacature Naarden

Automonteur - Naarden

Wij zoeken een autotechnicus in Naarden
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI37032
C
Vacature diverse locaties

Eerste Automonteur bij Volkswagen/Audi vestigingen in Noord-Brabant en Limburg - diverse locaties

Wil jij sleutelen aan auto’s van een toonaangevend merk zoals Volkswagen of Audi? Werk je graag met moderne technieken en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Ga dan aan de slag als...
Gepubliceerd: 14-01-2020
Referentie nr:#MO37564
Vacature Valkenswaard

Verkoopadviseur bij Audi in Valkenswaard - Valkenswaard

Voor onze Audi vestiging in Valkenswaard zijn we op zoek naar een fulltime, ervaren verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 09-01-2020
Referentie nr:#MO38325
D
Vacature Barneveld

Taxateur/Inkoper - Barneveld

Kan jij niet naar een auto kijken zonder te bedenken hoeveel deze waard is? Werk jij nu in de automotive branche en ben je eraan toe om een volgende stap te zetten in je carrière? Kom dan...
Gepubliceerd: 18-11-2019
Referentie nr:#MOWI37812
E
Vacature Barneveld

Technische Inspecteur - Barneveld

Sta jij ook zo te kijken van een mooie BMW of Volkswagen? En heb je twee rechterhanden? Word dan fulltime Technische Inspecteur bij BCA Autoveiling!
Gepubliceerd: 08-11-2019
Referentie nr:#MOWI37724
F
Vacature Soesterberg

Service Manager - Soesterberg

Vacature Service Manager bij Carrec Technocenter in Soesterberg. Een universeel advies, reparatie, onderhouds- en Bovag revisiebedrijf dat vooral aan Europese merken auto's, bedrijfswagens en...
Gepubliceerd: 02-11-2019
Referentie nr:#MOWI37671
G
Vacature Tilburg

Serviceadviseur bij het Audi Centrum in Tilburg - Tilburg

Bij het Audi Centrum Tilburg zijn we op zoek naar een fulltime, ervaren Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 01-11-2019
Referentie nr:#MO37646
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.