Zoek in 2078 vacatures

#

Vacatures €4000 - €5000

Hieronder vind je een overzicht van al onze €4000 - €5000 vacatures.
Vacature Leemkuil 9 Eindhoven

Bedrijfsleider - Leemkuil 9 Eindhoven

Toe aan een nieuwe uitdaging? Bedrijfsleider gezocht! Het betreft voor ons stofferingsbedrijf; een nieuwe functie. Waarom deze functie? We zijn een aantal strategische keuzes voor de toekomst...
Gepubliceerd: 23-05-2023
Referentie nr:#MO| 50611
Vacature

Docent Verkoop -

Vacature Docent Verkoop, Adventus. Kom jij onze studenten opleiden tot sales en aftersales adviseur of manager? Onze praktijkruimte, de showroom, is jouw domein!
Gepubliceerd: 05-05-2023
Referentie nr:#MO|50406
Vacature Rotterdam

Accountmanager New Business regio Rotterdam | Auto Hoogenboom Lease - Rotterdam

Ben jij die ondernemende Accountmanager New Business, die de beschikking heeft over een prima netwerk in de regio Rotterdam en zich uitstekend kan inleven in de behoefte van de zakelijke klant?
Gepubliceerd: 21-12-2022
Referentie nr:#MOW48027
A
Zoekcriteria

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.