Zoek in 542 vacatures

#

Vacatures Citroën

Hieronder vind je een overzicht van al onze Citroën vacatures.
Vacature Regio Amsterdam

Vestigingsdirecteur in opleiding voor Peugeot / Citroën / DS - Regio Amsterdam

Werk je nu als Senior Verkoopadviseur of Verkoopleider in de autobranche, maar heb je meer in je mars? Wil jij je commerciële, analytische en leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen?...
Gepubliceerd: 07-10-2019
Referentie nr:#MO37459
Vacature Amsterdam

Allround Marketeer - Amsterdam

Voor o.a. de automerken Peugeot en Citroën zoeken wij een allround marketeer in Amsterdam.
Gepubliceerd: 04-10-2019
Referentie nr:#MO37446
A
Vacature Culemborg

Medewerker Verkoopadministratie - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Medewerker Verkoopadministratie. Heb jij ervaring in de automotive en wil jij onze nieuwe verkoopadministrateur...
Gepubliceerd: 30-09-2019
Referentie nr:#MOD36201
Vacature Heemskerk

Zaterdaghulp bij Peugeot/Citroën in Heemskerk - Heemskerk

Voor onze Peugeot/Citroën vestiging in Heemskerk zijn we op zoek naar een zaterdaghulp! Zoek jij een leuke bijbaan? Solliciteer dan snel via onze website!
Gepubliceerd: 20-09-2019
Referentie nr:#MO37290
B
Vacature Culemborg

Medewerker Leadopvolging Sales - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Medewerker voor het Online Sales Team. Ga jij onze sales leads opvolgen? 
Gepubliceerd: 18-09-2019
Referentie nr:#MO37260
Vacature Waddinxveen

Junior Verkoopadviseur Peugeot - Waddinxveen

Peugeot Groene Hart in Woerden is op zoek naar een Junior Verkoopadviseur. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 11-09-2019
Referentie nr:#MO37194
Vacature Culemborg

Medewerker Online Sales Team - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Medewerker voor het Online Sales Team. Ga jij onze sales leads opvolgen? 
Gepubliceerd: 11-09-2019
Referentie nr:#MO37193
Vacature Amsterdam

Verkoopadviseur bij Van Mossel Citroën in Amsterdam - Amsterdam

Voor onze Citroën vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 11-09-2019
Referentie nr:#MO37128
C
Vacature Woerden

Verkoopadviseur Peugeot / Citroën - Woerden

Peugeot Groene Hart in Woerden is op zoek naar een Verkoopadviseur. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 11-09-2019
Referentie nr:#MO34741
Vacature Amsterdam

Klantenservicemedewerker bij Peugeot en Citroën in Amsterdam - Amsterdam

In Amsterdam zijn we voor onze Peugeot en Citroën vestigingen op zoek naar een parttime Klantenservicemedewerker!
Gepubliceerd: 04-09-2019
Referentie nr:#MO35877
D
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.