Zoek in 592 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures sales manager- verkoopleider

Hieronder vind je een overzicht van al onze sales manager- verkoopleider vacatures.
Vacature Roosendaal

Auto Borchwerf Groep - Sales Manager Volkswagen & Skoda - Roosendaal

Beschik jij over een echte handelsgeest en ben jij een teamspeler pur sang? Heb jij een passie voor auto’s en inspireer je anderen met je ondernemerschap? Dat komt goed uit! We komen namelijk...
Gepubliceerd: 25-11-2018
Referentie nr:#MOD34223
Vacature Wageningen

Commerciëel en Technisch Adviseur - Wageningen

Je gaat werken bij een leuk, vakkundig, dynamisch en klantgericht familiebedrijf.
Gepubliceerd: 19-11-2018
Referentie nr:#MO34112
Vacature Bunschoten-Spakenburg

Service Adviseur - Bunschoten-Spakenburg

Je gaat aan de slag bij een sterk groeiend familiebedrijf die in de weide omtrek bekend staat om haar hoge klantvriendelijkheid en serviceverlening. De werkplaats is uitgerust met professionele...
Gepubliceerd: 19-11-2018
Referentie nr:#MO34090

Verkoopadviseur m/v buitendienst Forté - Ijsselstein

Forté Premium Segments B.V. is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze verkoopadviseur voor de Landbouw en Transport in de regio Nederland, zelfstandig of in dienstverband.
Gepubliceerd: 15-11-2018
Referentie nr:#MODI34062
Vacature Dordrecht

Hovago Cranes | International Sales Manager - Dordrecht

Namens de gerenommeerde multinational Hovago Cranes, actief op het gebied van internationale verhuur van en handel in mobiele kranen, zijn wij op zoek naar een International Sales Manager.
Gepubliceerd: 09-11-2018
Referentie nr:#MOD33442
Vacature Leeuwarden, Bourguignon Schadeherstel

Manager Bourguignon Schadeherstel (m/v, fulltime) - Leeuwarden, Bourguignon Schadeherstel

Bourguignon is op zoek naar een professionele en gepassioneerde Manager Schadeherstel. Wil je een bijdrage leveren aan het succes van Bourguignon? In de sterk veranderende en complexe wereld van...
Gepubliceerd: 31-10-2018
Referentie nr:#MODI33920
Vacature Sliedrecht

Sales Manager - Sliedrecht

Ben jij een verkooptalent en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wij zoeken een meewerkend Sales Manager voor Mulder Peugeot Sliedrecht! 
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MOD33824
Vacature Arnhem

Verkoopleider Arnhem Kia - Arnhem

Als verkoopleider ben jij eindverantwoordelijk voor het Kia verkoopteam van onze vestiging in Arnhem. Als geen ander weet jij met jouw energieke drive jouw verkoopteam met twee topverkoopadviseurs...
Gepubliceerd: 27-09-2018
Referentie nr:#MODI33633
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.