Zoek in 2987 vacatures

#

Vacatures sales manager- verkoopleider

Hieronder vind je een overzicht van al onze sales manager- verkoopleider vacatures.

Vestigingmanager Sales - Nijmegen

Jij draagt de zorg voor de sales van de vestiging Nijmegen. Het team bestaat uit 9 personeelsleden. Het beste uit de dag halen en gaan voor een optimale klant tevredenheid.
Gepubliceerd: 08-04-2024
Referentie nr:#MO56260
Vacature Utrecht e.o.

Verkoopleider Stam - Utrecht e.o.

Vacature Verkoopleider Stam 
Gepubliceerd: 05-04-2024
Referentie nr:#MO25086
A
Vacature Eindhoven

Salesmanager - Nefkens Eindhoven Pietersbergweg - Eindhoven

Als Salesmanager ben je in staat om de sales afdelingen van onze 5 merken (Opel, DS, Alfa, Fiat, en Jeep) binnen ons dealerbedrijf in Eindhoven naar een hoger niveau te brengen en aan te sturen. Je...
Gepubliceerd: 01-04-2024
Referentie nr:#MO56106
Vacature Breda

Filiaalmanager - Breda

    Heb je een zelfstandige en uitdagende baan     Komen mensen bij jou aan de balie voor service en uitleg     Ben je een motivator...
Gepubliceerd: 02-02-2024
Referentie nr:#MO|54904
Zoekcriteria

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie mail naar traffic@promedia.nl of bel naar 010 280 1000.