Zoek in 395 vacatures

#

Vacatures sales manager- verkoopleider

Hieronder vind je een overzicht van al onze sales manager- verkoopleider vacatures.
Vacature Harderwijk

Vestigingsmanager Auto Palace Harderwijk - Harderwijk

  Je bent het visitekaartje van de vestiging en presenteert je zowel binnen als buiten het bedrijf. Je kijkt naar kansen in de lokale markt en maakt optimaal gebruik van je netwerk. Je...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI40726
B
Vacature IJsselmuiden

Vestigingsdirecteur Opel IJsselmuiden - IJsselmuiden

Krijg jij energie van het aansturen en coachen van een team? Ben jij zowel een people manager als een ondernemer? Zoek dan niet verder, want je hebt nu kans op jouw droombaan. Broekhuis is...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO40738
A
Vacature Harderwijk

Accountmanager Large Accounts - Harderwijk

Ben jij het visitekaartje van Broekhuis Lease? Ben je oplossingsgericht, verlies je de klant nooit uit het oog en heb je daarbij ook nog een sterke commerciële drive? Dan zijn wij op zoek...
Gepubliceerd: 28-04-2021
Referentie nr:#MO40630
E
Vacature Tilburg

Verkoopleider bij van Mossel Volkswagen in Tilburg - Tilburg

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime Verkoopleider bij Van Mossel Volkswagen Bedrijfswagens!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO40707
C
Vacature Utrecht e.o.

Verkoopleider Stam Renault vestiging - Utrecht e.o.

Vacature Verkoopleider Stam Renault dealer vestiging
Gepubliceerd: 06-05-2021
Referentie nr:#MO25086
D
Vacature Tilburg

Occasion Manager Volkswagen Bedrijfswagens in Tilburg - Tilburg

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een full time  Occasion Manager bij Van Mossel Volkswagen Bedrijfswagens.
Gepubliceerd: 22-04-2021
Referentie nr:#MO40593
F

Verkoopleider - Herwers Arnhem

Herwers Arnhem is op zoek naar een Verkoopleider! Wordt jij onze nieuwe collega? 
Gepubliceerd: 16-04-2021
Referentie nr:#MOWI40572
Vacature De Meern

Vestigingsmanager - De Meern

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer binnen het team en een top-klantbeleving. Jij bent dan ook een...
Gepubliceerd: 02-04-2021
Referentie nr:#MO40487
G
Vacature Den Haag, Rotterdam, Amsterdam

Districtmanager Mobility (regio West Nederland) - Berner Produkten b.v. - Den Haag, Rotterdam, Amsterdam

Districtmanager Mobility (regio West Nederland) - Berner Produkten b.v. - Den Haag, Rotterdam, Amsterdam
Gepubliceerd: 09-03-2021
Referentie nr:#MO40369
Vacature Friesland

Verkoopleider Bedrijfswagens m/v, regio Friesland - Friesland

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Verkoopleider in de regio Drachten.
Gepubliceerd: 16-02-2021
Referentie nr:#MO40241
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.