Zoek in 545 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures sales manager- verkoopleider

Hieronder vind je een overzicht van al onze sales manager- verkoopleider vacatures.
Vacature Deventer

Gezocht: ambitieuze verkoper! - Deventer

Voor onze Autohaas SKODA vestiging in Deventer zijn wij op zoek naar een ambitieuze en energieke: Verkoper (v/m) (fulltime - 40 uur). Als verkoper denk je mee over commerciële activiteiten om...
Gepubliceerd: 21-09-2017
Referentie nr:#MO29693
A
Vacature Deventer

Verkoopleider (v/m) - Deventer

Voor onze Autohaas SKODA vestiging in Deventer zijn wij op zoek naar een ambitieuze en energieke: Verkoopleider (v/m)
Gepubliceerd: 11-09-2017
Referentie nr:#MOD30127
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in