Zoek in 592 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures Sales

Hieronder vind je een overzicht van al onze Sales vacatures.
Vacature Zwolle

Zaterdaghulp bij Kia in Zwolle - Zwolle

wij zijn per direct op zoek naar een zaterdaghulp in Zwolle!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MODI34473
Vacature

Riwal Hoogwerkers | Accountmanagers Verhuur Regio's Amsterdam/Den Haag, Rotterdam en Eindhoven -

Namens Riwal Hoogwerkers zijn wij voor de regio's Den Haag/Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven op zoek naar ervaren Accountmanagers.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33864
Vacature Zutphen

BIA Nederland | Accountmanager Noord-Nederland - Zutphen

Namens BIA Nederland, leverancier en verhuurder van ondermeer grondverzetmaterieel, zijn wij voor Noord-Oost Nederland op zoek naar een Accountmanager Noord-Oost Nederland.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33836
Vacature 's-Hertogenbosch

Riemersma Leasing | Accountmanager New Business - 's-Hertogenbosch

Namens Riemersma Leasing, gerenommeerde dienstverlener in de Brabantse regio, zijn wij op zoek naar een Accountmanager New Business.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33826

Verkoopadviseur PREMIUM merk - AMSTERDAM

Bent u een succesvol  Verkoopadviseur: toe is aan een Premium merk & Doelgroep? Woont u in Amsterdam of binnen een straal van 40 km? Dan maken we graag kennis met u!...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD34416
Vacature Bourguignon Leeuwarden

Enthousiaste verkoopadviseur Volkswagen (m/v, fulltime) - Bourguignon Leeuwarden

Ter versterking van het Volkswagen team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste topverkoper voor het merk Volkswagen, voor onze vestiging in Leeuwarden. Als verkoopadviseur Volkswagen...
Gepubliceerd: 10-12-2018
Referentie nr:#MODI34380

Verkoopadviseur Ocassions - Zeist

Autobedrijf Bochane is voor de vestiging Zeist op zoek naar een verkoopadviseur Ocassions.  
Gepubliceerd: 07-12-2018
Referentie nr:#MO34360
Vacature Naarden

Verkoopadviseur Van Poelgeest Premium Selection Center - Naarden

#Van Poelgeest #Premium #Selection #Verkoopadviseur #Sales #Advisor #Executive #klantcontact #Verkoop #Occasions #Gebruikt  Het Van Poelgeest Premium Selection Center biedt ruimte aan een...
Gepubliceerd: 29-11-2018
Referentie nr:#MO34281
Vacature Bunschoten-Spakenburg

(Junior) Recruiter - Bunschoten-Spakenburg

Ben je klantvriendelijk, servicegericht en commercieel? Dan komen wij graag met jou in contact! Als Automotive Recruiter ben je verantwoordelijk voor het contact met de bestaande klantenkring en...
Gepubliceerd: 19-11-2018
Referentie nr:#MO34096
Vacature Bunschoten-Spakenburg

Service Adviseur - Bunschoten-Spakenburg

Je gaat aan de slag bij een sterk groeiend familiebedrijf die in de weide omtrek bekend staat om haar hoge klantvriendelijkheid en serviceverlening. De werkplaats is uitgerust met professionele...
Gepubliceerd: 19-11-2018
Referentie nr:#MO34090
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.