Zoek in 539 vacatures

#

Vacatures Sales

Hieronder vind je een overzicht van al onze Sales vacatures.
Vacature Benelux

Jr Sales & Marketing Manager - Benelux

Diesel Technic Benelux B.V. zoekt een nieuwsgierige junior Sales en Marketing Manager.
Gepubliceerd: 02-10-2019
Referentie nr:#MOD37415
A
Vacature Goes

Junior Verkoopadviseur Mega Occasion Centrum in Goes - Goes

Voor het onlangs geopende Mega Occasion Centrum in Goes zoeken wij een commercieel talent dat de kneepjes van het (verkoop)vak wil leren bij Van Mossel. Dus heb je affiniteit met auto’s, wil...
Gepubliceerd: 17-09-2019
Referentie nr:#MO37246
B
Vacature Goes

Senior Verkoopadviseur Mega Occasion Centrum in Goes - Goes

Voor het onlangs geopende Mega Occasion Centrum in Goes zoeken wij een ervaren Verkoopadviseur. Gaat jouw hart sneller kloppen van sales en occasions? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 17-09-2019
Referentie nr:#MO37245
C
Vacature Drachten

ONLINE QUALITY MANAGER M/V (full time) - Drachten

Als Online Quality Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het onderhouden van onze totale geadverteerde aanbod aan (schade)voertuigen. De belangrijkste taak is dat deze altijd...
Gepubliceerd: 12-09-2019
Referentie nr:#MODI37195
Vacature Waddinxveen

Mazda Motor Nederland - Project Manager After Sales Marketing - Waddinxveen

Drive Together - Mens en machine in perfecte harmonie. Mazda gelooft dat rijden leuk wordt, wanneer je je één voelt met de auto waarin je rijdt. Dit gevoel van eenheid noemen we ‘Jinba...
Gepubliceerd: 09-09-2019
Referentie nr:#MOD36549
D
Vacature Doetinchem

Ervaren verkoopadviseur - Herwers Renault Doetinchem - Doetinchem

Herwers Renault Doetinchem is opzoek naar een ervaren verkoopadviseur.
Gepubliceerd: 30-08-2019
Referentie nr:#MODI37078
Vacature Venlo

Senior Verkoopadviseur - Venlo

Wij zoeken een Senior Verkoopadviseur
Gepubliceerd: 20-08-2019
Referentie nr:#MODI36848
E
Vacature Uden

CRM - Campagne Marketeer - Uden

Wij zoeken een CRM - Campagne Marketeer in Uden
Gepubliceerd: 19-08-2019
Referentie nr:#MODI36821
F
Vacature Nederland

Vestigingsmanager - Nederland

Wij zoeken naar een vestigingsmanager in heel Nederland
Gepubliceerd: 19-08-2019
Referentie nr:#MODI36800
Vacature Alphen aan den Rijn

Accountmanager Zakelijke Markt - Alphen aan den Rijn

Visscher PGH Autogroep is op zoek naar een Accountmanager Zakelijke Markt voor de regio Groene Hart (Alphen - Woerden - Waddinxveen). Ben jij een relatiebeheerder en verkoopknaller? Sollciteer dan...
Gepubliceerd: 19-08-2019
Referentie nr:#MO36792
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.