Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures Sales

Hieronder vind je een overzicht van al onze Sales vacatures.
Vacature Zutphen

Accountmanager Noord-Nederland | BIA Nederland - Zutphen

Namens BIA Nederland, leverancier en verhuurder van ondermeer grondverzetmaterieel, zijn wij voor Noord-Oost Nederland op zoek naar een Accountmanager Noord-Oost Nederland.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33836
Vacature 's-Hertogenbosch

Accountmanager New Business | Riemersma Leasing - 's-Hertogenbosch

Namens Riemersma Leasing, gerenomeerde dienstverlener in de Brabantse regio, zijn wij op zoek naar een Accountmanager New Business.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33826
Vacature Dordrecht

International Sales Manager | Hovago Cranes - Dordrecht

Namens de gerenommeerde multinational Hovago Cranes, actief op het gebied van internationale verhuur van en handel in mobiele kranen, zijn wij op zoek naar een International Sales Manager.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33442
Vacature Amersfoort

Volkswagen Pon Financial Services - Manager Remarketing - Amersfoort

Heb je een commerciële visie en weet jij een strategie neer te zetten waarbij een optimaal rendement wordt behaald op de gebruikte leaseauto’s van VWPFS? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33843
Vacature Sliedrecht

Sales Manager - Sliedrecht

Ben jij een verkooptalent en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Wij zoeken een meewerkend Sales Manager voor Mulder Peugeot Sliedrecht! 
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MOD33824

Medewerker Salessupport Truck - Veenendaal

Heb je een commerciële drive, ben je analytisch sterk en vind je het plezierig te werken in een resultaatgerichte cultuur? Dan ben jij wellicht de Medewerker Salessupport die Profile...
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#MODI33788
Vacature Den Haag

Allround webshop medewerker - Klantgerichte Auto Accessoires/onderdelen specialist - Den Haag

Ben jij de collega die deze veelzijdige job invult? – Het geeft je een kick om klanten een goed advies te geven. – Je houdt van divers werk en weet van aanpakken. – Je...
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#MO33780
Vacature Zaltbommel

(Senior) Verkoopadviseur Volkswagen - Zaltbommel

Heb jij een passie voor het verkopen van auto's en dan vooral van topmerken als Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagen? Bij onze vestiging in Zaltbommel verkopen wij nieuwe en jong gebruikte...
Gepubliceerd: 09-10-2018
Referentie nr:#MO33759
Vacature Breda

Dealer Account Manager Zuid-Nederland - Opel Financial Services - Breda

Namens Opel Financial Services zijn wij voor de regio Zuid=Nederland op zoek naar een Dealer Account Manager met commerciële ervaring binnen een automotive captive omgeving.
Gepubliceerd: 03-10-2018
Referentie nr:#MON27698
Vacature Raamsdonksveer

Louwman & Parqui - Used Car Manager Toyota & Lexus - Raamsdonksveer

Louwman & Parqui, importeur van Toyota & Lexus, is onderdeel van de Louwman Group, één van de grootste automotive bedrijven in Europa. Bij Louwman & Parqui is men trots op haar merken, wil men...
Gepubliceerd: 26-09-2018
Referentie nr:#MOD33631
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.