Zoek in 747 vacatures

#

Vacatures 1 - 2 jaar Sales

Hieronder vind je een overzicht van al onze 1 - 2 jaar Sales vacatures.
Vacature Soest

Verkoop en financial lease adviseur - Soest

Wil jij de volgende stap in jouw carrière maken dan is dit je kans! Als verkoop en lease adviseur (m/v) maak je deel uit van een ons enthousiaste verkoopteam en ben je verantwoordelijk voor...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO44058
A
Vacature Gorinchem

Leadspecialist - Gorinchem

Word jij dé online adviseur voor onze klanten? Je maakt graag een praatje, weet precies de wensen van de klant te achterhalen en je beantwoordt alle vragen van de klant zodat je...
Gepubliceerd: 15-12-2021
Referentie nr:#MO43587
B
Vacature Hilversum

Product Genius BMW Hilversum - Hilversum

Bouw jij graag mee aan het succes van Van Poelgeest? Goed dat je dit leest! Technologische ontwikkelingen en innovatie bij onze premium merken geven steeds weer nieuwe mogelijkheden. Vanuit...
Gepubliceerd: 14-12-2021
Referentie nr:#MO43555
Vacature Noordwijk

Product Genius BMW Noordwijk - Noordwijk

Voor onze vestiging in Noordwijk zijn wij op zoek naar een Product Genius 
Gepubliceerd: 08-12-2021
Referentie nr:#MO29405
C
Vacature Haarlem

Verkoper / Verkoopadviseur Volkswagen Bedrijfswagens - Haarlem

Krijg jij energie van het voeren van een goed gesprek? Geloof jij er in dat de loyaliteit van klanten mede afhankelijk is van jouw bijdrage? Heb jij een voorliefde voor bedrijfswagens en het...
Gepubliceerd: 25-11-2021
Referentie nr:#MO43259
D
Vacature Apeldoorn | Helmond | Heerenveen | Zwolle

Medior Verkoper Apeldoorn | Helmond | Heerenveen | Zwolle - Apeldoorn | Helmond | Heerenveen | Zwolle

Ben jij een rasechte verkoper die gaat voor het beste resultaat én een tevreden klant? Dan zijn wij van Vaartland.nl op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 23-11-2021
Referentie nr:#MOWI43129
Vacature Apeldoorn

Medior Verkoper Apeldoorn - Apeldoorn

Ben jij een rasechte verkoper die gaat voor het beste resultaat én een tevreden klant? Dan zijn wij van Vaartland.nl op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 23-11-2021
Referentie nr:#MO43128
E
Vacature Helmond

Medior Verkoper Helmond - Helmond

Ben jij een rasechte verkoper die gaat voor het beste resultaat én een tevreden klant? Dan zijn wij van Vaartland.nl op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 23-11-2021
Referentie nr:#MO43127
F
Vacature Bergambacht

Online Sales Advisor - Bergambacht

Ben jij die verkoopkampioen die mensen kan overtuigen een auto te kopen, zonder dat ze deze gezien hebben? Dan is deze uitdaging jou op het lijf geschreven! 
Gepubliceerd: 23-11-2021
Referentie nr:#MO43126
G
Vacature Apeldoorn

Serviceadviseur bij KIA in Apeldoorn - Apeldoorn

Als Serviceadviseur ben jij dé schakel tussen de klant en de werkplaats. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten op het gebied van planning, uitgevoerde werkzaamheden, facturatie en...
Gepubliceerd: 16-11-2021
Referentie nr:#MO43055
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.