Zoek in 770 vacatures

#

Vacatures parts medewerker -magazijnmedewerker

Hieronder vind je een overzicht van al onze parts medewerker -magazijnmedewerker vacatures.
Vacature Gorinchem

Magazijnmedewerker - Gorinchem

Ben jij behulpzaam en heb jij kennis van auto's en onderdelen? Ben jij een precieze werker? 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO35133
A
Vacature Tilburg

Junior magazijnmedewerker Seat/Skoda in Tilburg - Tilburg

Voor onze Seat/Skoda vestiging in Tilburg zijn we op zoek naar een fulltime Junior magazijnmedewerker.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35011
B

Parts manager - Magazijn medewerker - Bergen op Zoom

In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het optimaal reilen en zeilen van ‘jouw’ magazijn. Je draagt zorg voor een efficiënt & effectief voorraadbeheer en...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35075
C
Vacature Bunschoten-Spakenburg

Logistiek Medewerker - Bunschoten-Spakenburg

ABC flexwerk staat voor flexibel werken. Zowel voor de werkgever als werknemer. Ga jij de reis aan? Wil jij je verantwoordelijk stellen voor het afleveren van de juiste goederen en de reis van A...
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34083
D
Vacature Neede

MAGAZIJNMEDEWERKER HERWERS NEEDE - Neede

Herwers Neede is opzoek naar een accurate en resultaatgeriche magazijnmedewerker.
Gepubliceerd: 05-02-2019
Referentie nr:#MODI34948
E
Vacature Apeldoorn

Magazijnmedewerker - serviceadviseur Jaguar Land Rover Apeldoorn - Apeldoorn

wij zijn op zoek naar een parts medewerker
Gepubliceerd: 31-01-2019
Referentie nr:#MO34860
F
Vacature Oost gelderland

SERVICE ADVISEUR - MAGAZIJNMEDEWERKER - Oost gelderland

Herwers heeft ruimte voor een service adviseur/ magazijnmedewerker 
Gepubliceerd: 31-01-2019
Referentie nr:#MODI34855
Vacature Houten

Magazijnmedewerker - Houten

Reedijk Banden Import in Houten zoekt een enthousiaste magazijnmedewerker
Gepubliceerd: 24-01-2019
Referentie nr:#MO34795
Vacature Tilburg

Junior magazijnmedewerker (parts) bij Audi in Tilburg - Tilburg

Wij zijn per direct op zoek naar een magazijnmedewerker
Gepubliceerd: 16-01-2019
Referentie nr:#MO34720
G
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.