Zoek in 486 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures parts medewerker -magazijnmedewerker

Hieronder vind je een overzicht van al onze parts medewerker -magazijnmedewerker vacatures.
Vacature Ford Utrecht - de Meern

Medewerker Parts / Onderdelenverkoop - Ford Utrecht - de Meern

Als medewerker parts/onderdelenverkoper ben je een onderdelenspecialist voor de werkplaats, receptie en het centrale magazijn. Je bent de regelaar voor onze FordStore Ford Utrecht.
Gepubliceerd: 28-12-2017
Referentie nr:#MODI31055
A

Commercieel Medewerker Onderdelen - Alkmaar

Als onderdelenverkoper bent u servicegericht, commercieel sterk en heeft u ervaring met telefonische verkoop. Servicegericht denken en handelen is een must. U bent verantwoordelijk voor...
Gepubliceerd: 05-12-2017
Referentie nr:#MODI30820
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in