Zoek in 687 vacatures

#

Vacatures parts medewerker -magazijnmedewerker

Hieronder vind je een overzicht van al onze parts medewerker -magazijnmedewerker vacatures.

Junior magazijn medewerker - Heteren

Tot jouw werkzaamheden behoren het in ontvangst nemen en controleren van binnenkomende goederen. Uitzoeken en bestellen van specifieke onderdelen en accessoires. Uitgifte van onderdelen...
Gepubliceerd: 08-10-2021
Referentie nr:#MO42546
A
Vacature Venlo

Medewerker magazijn/logistiek Volvo Rutten Venlo - Venlo

Medewerker magazijn/logistiek Volvo Rutten Venlo
Gepubliceerd: 07-10-2021
Referentie nr:#MOWI42523
Vacature Emmen

Spoed, Magazijn Medewerker m/v, regio Emmen - Emmen

Centraal magazijn in Emmen
Gepubliceerd: 05-10-2021
Referentie nr:#MO42487
Vacature Drenthe

Parts Specialist - Magazijnmedewerker Onderdelendienst m/v, regio Assen - Drenthe

Je gaat aan de slag op de vestiging in Assen
Gepubliceerd: 05-10-2021
Referentie nr:#MO42468
Vacature Rotterdam Zuid

MAGAZIJN MEDEWERKER BMW/ MINI - Rotterdam Zuid

Heb je een passie voor auto’s en auto-onderdelen? Houd je van overzicht en organiseer je graag werkzaamheden? Kom dan werken als Magazijn Medewerker bij Severs Breeman in Rotterdam Zuid!
Gepubliceerd: 29-09-2021
Referentie nr:#MO42420
Vacature Almere

Service Coördinator / Magazijnmedewerker - Almere

Ben je servicegericht, ben je graag in contact met klanten en werk je plezierig midden in een team met gedreven specialisten? Ben je daarnaast administratief sterk en handig met systemen? Dan is...
Gepubliceerd: 28-09-2021
Referentie nr:#MOWI42372
Vacature Rotterdam

MAGAZIJN MEDEWERKER JAGUAR/ LAND ROVER - Rotterdam

Heb je een passie voor auto’s en auto-onderdelen? Houd je van overzicht en organiseer je graag werkzaamheden? Kom dan werken als Partsmedewerker bij Breeland in Rotterdam!
Gepubliceerd: 27-09-2021
Referentie nr:#MO42368
B
Vacature Rotterdam

Magazijnmedewerker bij Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks in de Regio Rotterdam/Bergschenhoek - Rotterdam

Bij Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks zijn we opzoek naar een fulltime Magazijnmedewerker in Rotterdam/Bergschenhoek! 
Gepubliceerd: 03-08-2021
Referentie nr:#MO41582
C
Vacature Amersfoort

Magazijnmedewerker bij Kia in Amersfoort - Amersfoort

Voor onze Kia vestiging in Amersfoort zijn wij opzoek naar een enthousiaste Magazijnmedewerker! 
Gepubliceerd: 29-07-2021
Referentie nr:#MO41539
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.