Zoek in 735 vacatures

#

Vacatures Auto diagnosetechnicus- diagnosespecialist

Hieronder vind je een overzicht van al onze Auto diagnosetechnicus- diagnosespecialist vacatures.
Vacature Zeist

Automonteur - Zeist

Voor ATS Autogroep in Zeist zoeken wij een Automonteur m/v - fulltime - voor Toyota / Kia
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO36215
A
Vacature Nijmegen

Diagnose Technicus / Technisch Specialist (Nijmegen) - Nijmegen

Als Diagnose Technicus (fulltime) bij Oostendorp Auto Hyundai / Mazda in Nijmegen mag je o.a. werken aan de nieuwste type Hyundai modellen. Bij deze modellen staat duurzaam rijden voorop; denk...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI35794
B
Vacature barneveld

Ervaren Diagnose-specialist gezocht - Barneveld - barneveld

Ben jij technisch sterk en wil je aan het werk in een fantastische bedrijfstak met leuke collega's? Aarzel dan niet 
Gepubliceerd: 07-06-2019
Referentie nr:#MODI32775
C
Vacature Deventer

LEERLING EERSTE AUTOTECHNICUS PERSONENAUTO'S (BBL) - Deventer

Ga jij starten met de opleiding 1e autotechnicus personenauto’s (MBO-3) en op zoek naar een enthousiast erkend leerbedrijf? Herwers leidt jou op voor de toekomst!
Gepubliceerd: 20-05-2019
Referentie nr:#MO35769
D
Vacature Naarden

Eerste Monteur of Technisch Specialist Van Poelgeest Naarden - Naarden

#BMW #BMW M #MINI #technisch specialist #diagnosetechnicus #eerste autotechnicus #Van Poelgeest #fulltime #technisch #Naarden
Gepubliceerd: 17-05-2019
Referentie nr:#MO35926
E
Vacature AMERSFOORT

Eerste Autotechnicus BMW Amersfoort - AMERSFOORT

#fulltime #auto #automotive #service #techniek #technisch #monteur #technicus #EAT #BMW #ambassadeur #niveau 3 #niveau 4 #eerste monteur # eerste autotechnicus #autotechnicus #werkplaats...
Gepubliceerd: 17-05-2019
Referentie nr:#MO35923
F
Vacature Heemstede

(Eerste) Monteur / (Eerste) Autotechnicus BMW en MINI in Heemstede - Heemstede

Voor onze  BMW  en  MINI  dealer   in Heemstede, zoeken wij een vakkundige fulltime  (Eerste)   Autotechnicus / (Eerste) Monteur  (niveau 3 of 4).
Gepubliceerd: 17-05-2019
Referentie nr:#MO35920
G
Vacature Middelharnis

APK monteur - Middelharnis - Middelharnis

Voor een garagebedrijf in Middelharnis zijn wij dringend opzoek naar een Apk monteur.
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34151
Vacature Utrecht

1e Automonteur - Utrecht

Voor een van onze opdrachtgevers, een premium merk dealer met meerdere vestigingen in Nederland zijn wij op zoek naar een ervaren 1e autotechnicus.
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34106
Vacature Hengelo GLD

LEERLING EERSTE AUTOTECHNICUS PERSONENAUTO'S (BBL) - Hengelo GLD

Ga jij starten met de opleiding 1e autotechnicus personenauto’s (MBO-3) en op zoek naar een enthousiast erkend leerbedrijf? Herwers leidt jou op voor de toekomst!
Gepubliceerd: 02-05-2019
Referentie nr:#MO35772
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.