Zoek in 679 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures Auto diagnosetechnicus- diagnosespecialist

Hieronder vind je een overzicht van al onze Auto diagnosetechnicus- diagnosespecialist vacatures.
Vacature Heemstede

(Eerste) Monteur / (Eerste) Autotechnicus BMW en MINI in Heemstede - Heemstede

Voor onze  BMW  en  MINI  dealer   in Heemstede, zoeken wij een vakkundige fulltime  (Eerste)   Autotechnicus / (Eerste) Monteur  (niveau 3 of 4).
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32953
A
Vacature Bepalen

Diagnosespecialist - Bepalen

Ben jij een pro in het opzoeken en oplossen van storingen en technisch sterk ingesteld? Heb jij een passie voor de modernste autotechnieken en dan vooral van de merken Volkswagen, Audi,...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32918
B
Vacature Gorinchem

Diagnose Specialist - Gorinchem

Sleutel jij binnenkort aan de allernieuwste Audi e-tron? Ben jij een pro in het opsporen en oplossen van storingen en ben jij technisch sterk ingesteld? Gaat jouw hart sneller kloppen van Audi?...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32915
C
Vacature Waddinxveen

Technical Engineer - Waddinxveen

Technisch expert met uitstekende kennis van autotechniek, een klantgerichte persoonlijkheid, en advies vaardigheden die onze dealers ondersteunt bij hun technische vraagstukken.  ...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI32463
D
Vacature Schagen

Autotechnicus - Schagen

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Autotechnicus/monteur. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het plegen van (groot) onderhoud en reparaties aan personenauto's van vrijwel alle merken.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI32869
E
Vacature Purmerend

Diagnose Specialist - Purmerend

Als Diagnose Specialist verricht je onderhoudswerkzaamheden aan auto’s van het merk Volvo.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD32868
F
Vacature Beverwijk

Autotechnicus - Beverwijk

Voor onze vestiging in Beverwijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en deskundige Autotechnicus.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD32867
G
Vacature Alkmaar

Autotechnicus - Alkmaar

Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en deskundige Autotechnicus.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI32866
H
Vacature Visscher Hyundai en Fiat Tiel

Meewerkend Voorman - Visscher Hyundai en Fiat Tiel

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locatie Tiel op zoek naar een Meewerkend Voorman (Hyundai / Fiat).
Gepubliceerd: 12-07-2018
Referentie nr:#MODI32849
I
Vacature Visscher Peugeot en Citroën Tiel

Chef Werkplaats - Visscher Peugeot en Citroën Tiel

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locatie Tiel op zoek naar een meewerkend Chef Werkplaats (Peugeot / Citroën).
Gepubliceerd: 12-07-2018
Referentie nr:#MO32848
J
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.