Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures Auto diagnosetechnicus- diagnosespecialist

Hieronder vind je een overzicht van al onze Auto diagnosetechnicus- diagnosespecialist vacatures.
Vacature barneveld

Ervaren Diagnose-specialist gezocht - Barneveld - barneveld

Ben jij technisch sterk en wil je aan het werk in een fantastische bedrijfstak met leuke collega's? Aarzel dan niet 
Gepubliceerd: 26-09-2018
Referentie nr:#MODI32775
A
Vacature Visscher Peugeot en Citroën Gorinchem

Eerste Autotechnicus en Diagnosetechnicus - Visscher Peugeot en Citroën Gorinchem

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locaties Gorinchem en Tiel op zoek naar een Eerste Autotechnicus en een Diagnostechnicus / Technisch Specialist.
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#MO32800
Vacature Pijnacker

1e Autotechnicus en Diagnose technicus - Pijnacker

Wij zijn op zoek naar een autortechnicus met kennis omtrent auto-en electrotechniek, diagnose(apparatuur), electronische storingen en uiteraard APK.
Gepubliceerd: 09-08-2018
Referentie nr:#MODI33121
Vacature Heemstede

(Eerste) Monteur / (Eerste) Autotechnicus BMW en MINI in Heemstede - Heemstede

Voor onze  BMW  en  MINI  dealer   in Heemstede, zoeken wij een vakkundige fulltime  (Eerste)   Autotechnicus / (Eerste) Monteur  (niveau 3 of 4).
Gepubliceerd: 14-09-2018
Referentie nr:#MO33447
B

Autotechnicus - Amsterdam Zuidoost

Voor onze vestiging in Amsterdam Zuidoost zijn we op zoek naar een echte, alles kunnende autotechnicus. Wij willen maar één ding: tevreden klanten! Jij kan daarin een belangrijke...
Gepubliceerd: 12-09-2018
Referentie nr:#MODI33426
Vacature oss

APK Keurmeester gezocht - Oss - oss

Voor een grote speler op gebied van banden en autoreparaties, zijn wij per direct opzoek naar een ervaren APK keurmeester
Gepubliceerd: 29-08-2018
Referentie nr:#MO33286

1e Autotechnicus - Hoorn

Voor onze vestiging in Hoorn zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en deskundige 1e Autotechnicus met ervaring.
Gepubliceerd: 09-08-2018
Referentie nr:#MO33125
C
Vacature VELDHOVEN

Allround Autotechnicus bij Van Hooff BMW - VELDHOVEN

Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan gebruikte BMW's en het afleverklaar maken van nieuwe BMW's 
Gepubliceerd: 03-08-2018
Referentie nr:#MO20416
D
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.