Zoek in 305 vacatures

#

Vacatures Auto diagnosetechnicus- diagnosespecialist

Hieronder vind je een overzicht van al onze Auto diagnosetechnicus- diagnosespecialist vacatures.
Vacature Hardenberg

Zelfstandige Truck Techneut - Hardenberg

Voor een merkonafhankelijk bedrijf zijn wij op zoek naar een bedrijfswagen techneut voor het zware én lichtere segment.
Gepubliceerd: 18-02-2021
Referentie nr:#MO40260
Vacature De Meern

Technisch Specialist - De Meern

Sleutel jij niet alleen graag aan auto's, maar ook aan jezelf? Dan pas je goed bij Hyundai Wittenberg, waar we niet alleen je passie voor het autovak, maar ook je verdere ontwikkeling belangrijk...
Gepubliceerd: 18-02-2021
Referentie nr:#MO40256
A

Technisch Specialist Nissan - Herwers Apeldoorn

Herwers Apeldoorn is op zoek naar een nieuwe collega als Technisch Specialist Nissan!
Gepubliceerd: 10-02-2021
Referentie nr:#MOWI40212

Technisch Specialist Hyundai - Herwers Apeldoorn

Herwers Apeldoorn is op zoek naar een nieuwe collega als Technisch Specialist Hyundai!
Gepubliceerd: 10-02-2021
Referentie nr:#MOWI40211
Vacature Emmen

1e Autotechnicus APK of Onderhoud-Diagnosespecialist - Emmen

Ervaren automonteur met APK of onderhoud-diagnosespecialist ter versterking van een gezellig team
Gepubliceerd: 08-02-2021
Referentie nr:#MO40184
Vacature Sleeuwijk

Jifeline Remote Diagnosespecialist - Sleeuwijk

Als remote diagnose specialist in het Jifeline team behandel je inkomende opdrachten.  Via de Jifeline remote diagnose infrastructuur neem je de auto via internet op afstand over en voer je...
Gepubliceerd: 04-02-2021
Referentie nr:#MOWI40167

Technisch Specialist - Herwers Hengelo

Herwers Hengelo is op zoek naar een Technisch Specialist!
Gepubliceerd: 27-01-2021
Referentie nr:#MOWI40062
Vacature IJsselstein

Autotechnicus bij een professioneel familiebedrijf - IJsselstein

Vakgarage Verbree is een onafhankelijk autobedrijf gevestigd in IJsselstein en Benschop. Door ons full-service concept verkopen, onderhouden en repareren wij alle automerken voor ca. 1900 klanten...
Gepubliceerd: 05-01-2021
Referentie nr:#MOWI39957
B
Vacature Hardenberg

Automonteur onderhoud en diagnose - Hardenberg

FlexFitters is op zoek naar een Automonteur!
Gepubliceerd: 24-12-2020
Referentie nr:#MOWI39880
C
Vacature Utrecht

Technisch Specialist - Utrecht

Technisch specialist gezocht!
Gepubliceerd: 24-12-2020
Referentie nr:#MO39287
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.