Zoek in 735 vacatures

#

Vacatures Assistent Autotechnicus- leerling automonteur

Hieronder vind je een overzicht van al onze Assistent Autotechnicus- leerling automonteur vacatures.
Vacature Zeist

Automonteur - Zeist

Voor ATS Autogroep in Zeist zoeken wij een Automonteur m/v - fulltime - voor Toyota / Kia
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO36215
A
Vacature diverse locaties

Leerling Autotechnicus BBL bij Van Mossel Ford - diverse locaties

Van Mossel Ford, onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep, is ter uitbreiding/versterking van het team op zoek naar een Leerling Autotechnicus.  Onze vestigingen zitten verspreid door...
Gepubliceerd: 19-06-2019
Referentie nr:#MO36185
Vacature Heemstede

Leerling Eerste Monteur Van Poelgeest Heemstede - Heemstede

Voor Van Poelgeest Noordwijk, zoeken wij een vakkundige Leerling Eerste Monteur ( BMW & MINI). Wil jij tussen de nieuwste BMW’s  en MINI’s met ons mee groeien? Goed...
Gepubliceerd: 17-05-2019
Referentie nr:#MO35928
B
Vacature Heemstede

(Eerste) Monteur / (Eerste) Autotechnicus BMW en MINI in Heemstede - Heemstede

Voor onze  BMW  en  MINI  dealer   in Heemstede, zoeken wij een vakkundige fulltime  (Eerste)   Autotechnicus / (Eerste) Monteur  (niveau 3 of 4).
Gepubliceerd: 17-05-2019
Referentie nr:#MO35920
C
Vacature Naarden

Leerling Eerste Monteur Van Poelgeest Naarden - Naarden

Voor onze  BMW  dealer en  MINI  Service dealer in Naarden, zoeken wij een vakkundige fulltime  leerling Eerste   Autotechnicus.  #Van Poelgeest #Team...
Gepubliceerd: 17-05-2019
Referentie nr:#MO35917
D
Vacature Coevorden

(Leerling) Autotechnicus – Coevorden - Coevorden

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, welwillende Leerling Automonteur voor in Coevorden.
Gepubliceerd: 15-05-2019
Referentie nr:#MODI35120
Vacature Naarden

Allround automonteur - Naarden

Een goed garagebedrijf in Naarden is op zoek naar een allround automonteur.
Gepubliceerd: 08-05-2019
Referentie nr:#MO35837
E
Vacature Amsterdam

Automonteur + APK Amsterdam - Amsterdam

Wil jij ook werken bij een garagebedrijf die wereldwijd bekend is? Dan is dit je kans…. Onze opdrachtgever zoekt een Autotechnicus met APK.
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34167
F
Vacature Arnhem

Autotechnicus met APK - Arnhem - Arnhem

Wil jij ook werken bij een garagebedrijf die wereldwijd bekend is? Dan is dit je kans.... Onze opdrachtgever zoekt een Autotechnicus met APK.
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34164
Vacature Den Haag

2e Automonteur - Den Haag - Den Haag

Voor onze opdrachtgever met vestigingen door heel Nederland, zoeken wij per direct een automonteur in Den Haag. 
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34150
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.