Zoek in 770 vacatures

#

Vacatures Assistent Autotechnicus- leerling automonteur

Hieronder vind je een overzicht van al onze Assistent Autotechnicus- leerling automonteur vacatures.
Vacature Coevorden

(Leerling) Autotechnicus – Coevorden - Coevorden

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, welwillende Leerling Automonteur voor in Coevorden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35120
Vacature Gouda

BBL leerling monteur - Gouda

Ben jij op zoek naar een afwisselende BBL leerwerkplek bij de grootste autoserviceketen van Europa? Lees snel de vacaturetekst en solliciteer. Groei met ons mee!
Gepubliceerd: 14-02-2019
Referentie nr:#MOD35041
A
Vacature Amsterdam

Automonteur + APK Amsterdam - Amsterdam

Wil jij ook werken bij een garagebedrijf die wereldwijd bekend is? Dan is dit je kans…. Onze opdrachtgever zoekt een Autotechnicus met APK.
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#MO34167
B
Vacature Arnhem

Autotechnicus met APK - Arnhem - Arnhem

Wil jij ook werken bij een garagebedrijf die wereldwijd bekend is? Dan is dit je kans.... Onze opdrachtgever zoekt een Autotechnicus met APK.
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#MO34164
Vacature Den Haag

2e Automonteur - Den Haag - Den Haag

Voor onze opdrachtgever met vestigingen door heel Nederland, zoeken wij per direct een automonteur in Den Haag. 
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34150
Vacature Etten Leur

Truck Bandenmonteur / Uitlijner - Etten Leur

Voor onze bekende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (ervaren) Truck Bandenmonteur in de omgeving Etten-Leur
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34136
Vacature Etten-Leur

Automonteur - Etten-Leur - Etten-Leur

Voor onze bekende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Automonteur in de omgeving van Etten-Leur
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34135
Vacature Hilversum

1e/2e Automonteur (APK) - Hilversum

Een klein familie garage bedrijf met een vast team van monteurs in de regio Noord Holland is op zoek naar een ervaren 1e Autotechnicus / Automonteur met eventueel APK papieren.
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34130
Vacature Zaltbommel

(Leerling) Autotechnicus - Zaltbommel

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, welwillende Leerling Automonteur voor de omgeving Zaltbommel.
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34125
Vacature Zaltbommel

Automonteur - Zaltbommel

Een familie garagebedrijf in de regio Utrecht is op zoek naar een ervaren Autotechnicus / Automonteur.
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34124
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.