Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures accountmanager- verkoper buitendienst

Hieronder vind je een overzicht van al onze accountmanager- verkoper buitendienst vacatures.
Vacature Rotterdam

Accountmanager Buitendienst bij Van Mossel Mercedes-Benz in Rotterdam - Rotterdam

Heb jij een ondernemersmentaliteit en zoek jij een mooie uitdaging in de buitendienst? Binnen het premium merk Mercedes-Benz hebben wij een vacature als accountmanager, waarin jij de drijvende...
Gepubliceerd: 04-10-2018
Referentie nr:#MO33704
Vacature Breda

Dealer Account Manager Zuid-Nederland - Opel Financial Services - Breda

Namens Opel Financial Services zijn wij voor de regio Zuid=Nederland op zoek naar een Dealer Account Manager met commerciële ervaring binnen een automotive captive omgeving.
Gepubliceerd: 03-10-2018
Referentie nr:#MON27698
Vacature Auto Palace te Emmen

Accountmanager Zakelijke Markt te Emmen - Auto Palace te Emmen

Voor onze vestiging in   Emmen  zijn wij ter uitbreiding van ons team accountmanagers per direct op zoek naar een Accountmanager Zakelijke Markt M/V  (fulltime).
Gepubliceerd: 12-09-2018
Referentie nr:#MODI33158
Vacature Amersfoort

Account Manager klein zakelijke markt Renault - Amersfoort

Account Manager klein zakelijke markt Renault
Gepubliceerd: 28-08-2018
Referentie nr:#MOD32516
Vacature West-Brabant / Zeeland

Verkoopadviseur Automotive MBO+ - West-Brabant / Zeeland

Wij zijn in de regio West-Brabant/Zeeland op zoek naar een VERKOOPADVISEUR AUTOMOTIVE MBO+
Gepubliceerd: 24-08-2018
Referentie nr:#MO33244
A
Vacature Eindhoven

Verkoopadviseur Automotive MBO+ - Eindhoven

Wij zijn in de regio Den Bosch/Eindhoven/Tilburg op zoek naar een VERKOOPADVISEUR AUTOMOTIVE MBO+
Gepubliceerd: 24-08-2018
Referentie nr:#MO33242
B
Vacature Haarlem

Accountmanager Klein Zakelijke Markt m/v (Fulltime) - Haarlem

Motorhuis is voor de regio Haarlem op zoek naar een Accountmanager Klein Zakelijke Markt m/v (Fulltime)  
Gepubliceerd: 14-08-2018
Referentie nr:#MON26947
C

Account Manager Fleetsales - BMW - Locatie GRONINGEN

Heb jij de kwaliteiten voor de functie Account Manager Fleetsales   BMW  & MINI - locatie Groningen? Neem dan snel contact met ons op!
Gepubliceerd: 13-08-2018
Referentie nr:#MOD33144
Vacature Landelijk

Mazda Motor Nederland - Zonemanager Sales - Landelijk

DRIVE TOGETHER - Mens en machine in perfecte harmonie. Als ruiter en paard die puur op gevoel met elkaar communiceren. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mazda gelooft dat rijden leuk wordt,...
Gepubliceerd: 20-07-2018
Referentie nr:#MOD32956
D
Vacature NIJMEGEN

Account Manager Bestelwagens - NIJMEGEN

Ben jij die Account manager bedijfswagens, die mee bouwt aan het succes in Nijmegen en omgeving?   Woon je in Arnhem, Nijmegen, Brabant of Gelderland?   Meld...
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MOD32854
E
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.