Zoek in 946 vacatures

#

Vacatures Accountmanager- verkoper buitendienst

Hieronder vind je een overzicht van al onze Accountmanager- verkoper buitendienst vacatures.
Vacature Rotterdam,

Accountmanager Automotive Zuid West Nederland - Berner Produkten b.v. - Rotterdam,

Ben jij die volhardende accountmanager die in staat is om aan tafel te komen bij de juiste beslissers binnen de automotive branche! Dan is deze vacature interessant voor jou! - Berner...
Gepubliceerd: 03-05-2022
Referentie nr:#MO45237
Vacature Utrecht

Key Accountmanager Fleet & Leasing - Utrecht

Key accountmanager Fleet & Leasing Stam Renault en Dacia
Gepubliceerd: 10-06-2022
Referentie nr:#MOD32516
B
Vacature regio Deventer

Accountmanager Bedrijfswagens - regio Deventer - regio Deventer

Vind jij het leuk om het gesprek aan te gaan met een ondernemer? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Broekhuis zoekt namelijk voor de regio Deventer een Accountmanager Bedrijfswagens. 
Gepubliceerd: 10-06-2022
Referentie nr:#MO45570
A
Vacature Enschede

Accountmanager - Enschede

Wil jij werken in een internationale en dynamische omgeving? En je bent een salesprofessional voor wie de klantrelatie op de eerste plaats komt? Voor het beheren van onze bestaande relaties...
Gepubliceerd: 21-04-2022
Referentie nr:#MOWI45064

Driver Development Specialist - Rotterdam

Voor onze klanten is de truck het belangrijkste instrument om hun werk goed te kunnen doen. Als Driver Development Specialist ben jij de schakel tussen onze dealers en onze klanten en maak jij...
Gepubliceerd: 11-04-2022
Referentie nr:#MOWI44959
Vacature Utrecht

Accountmanager Klein Zakelijke Markt - Utrecht

Bouw aan jouw toekomst als Accountmanager Klein Zakelijke Markt voor Citroën bij Henri & Herman in regio Utrecht! Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze salestalenten met affiniteit voor...
Gepubliceerd: 31-08-2021
Referentie nr:#MOW42064
C
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.