Zoek in 530 vacatures

#

Vacatures Accountmanager- verkoper buitendienst

Hieronder vind je een overzicht van al onze Accountmanager- verkoper buitendienst vacatures.
Vacature Alphen aan den Rijn

Accountmanager Zakelijke Markt - Alphen aan den Rijn

Visscher PGH Autogroep is op zoek naar een Accountmanager Zakelijke Markt voor de regio Groene Hart (Alphen - Woerden - Waddinxveen). Ben jij een relatiebeheerder en verkoopknaller? Sollciteer dan...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO36792
Vacature Culemborg

Accountmanager Zakelijke Markt - Culemborg

Visscher PGH Autogroep is op zoek naar een Accountmanager Zakelijke Markt voor de regio Betuwe (Culemborg-Tiel-Leerdam-Gorinchem). Ben jij een relatiebeheerder en verkoopknaller? Sollciteer dan...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MODI34742
Vacature Amstelveen-Heemstede-Noordwijk

Account Manager Zakelijke Markt BMW - Amstelveen-Heemstede-Noordwijk

#accountmanager #zakelijke markt #fleetsales #dealer #premium #BMW #Poelgeest #trots #passie #fulltime #buitendienst 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO36763
A
Vacature Noord-Brabant

Vacature Accountmanager Zakelijke Markt - Noord-Brabant

In de rol van Accountmanager Zakelijk Markt vertegenwoordig je het premium merk Volvo in ons rayon. Jij werkt aan de ontwikkeling en uitbreiding van de diensten die we leveren aan zakelijke...
Gepubliceerd: 13-08-2019
Referentie nr:#MO36699
Vacature Noord-Holland

Verkoper Bedrijfswagens (m/v) - Noord-Holland

Wij zoeken een hands-on en gedreven Verkoper Bedrijfswagens in Regio Noord-Holland voor Gomes Mercedes-Benz. Heb jij een passie voor auto’s en ben je commercieel? Lees dan verder!
Gepubliceerd: 06-08-2019
Referentie nr:#MOD36418
Vacature Amstelveen-Heemstede-Noordwijk

Account Manager Zakelijke Markt BMW - Amstelveen-Heemstede-Noordwijk

#accountmanager #zakelijke markt #fleetsales #dealer #premium #BMW #Poelgeest #trots #passie #fulltime #buitendienst 
Gepubliceerd: 31-07-2019
Referentie nr:#MO36552
B
Vacature Rotterdam

Accountmanager Buitendienst bij Van Mossel Mercedes-Benz in Rotterdam - Rotterdam

Heb jij een ondernemersmentaliteit en zoek jij een mooie uitdaging in de buitendienst? Binnen het premium merk Mercedes-Benz hebben wij een vacature als accountmanager, waarin jij de drijvende...
Gepubliceerd: 31-07-2019
Referentie nr:#MO33704
C
Vacature Hengelo Gld.

Accountmanager zakelijkemarkt - Hengelo Gld.

De Herwers Groep zoekt een Accountmanager Zakelijke Markt
Gepubliceerd: 30-07-2019
Referentie nr:#MODI36532
D
Vacature Hengelo Gld.

Teamleider Accountmanager Zakelijke Markt - Hengelo Gld.

De Herwers Groep is opzoek naar een teamleider accountmanager zakelijke markt. 
Gepubliceerd: 30-07-2019
Referentie nr:#MODI36531
E
Vacature Amsterdam

Accountmanager buitendienst bij Van Mossel in regio Amsterdam - Amsterdam

Voor de merken Peugeot, Citroën en DS in regio Amsterdam zijn wij opzoek naar een Accountmanager buitendienst!
Gepubliceerd: 25-07-2019
Referentie nr:#MO36494
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.