Zoek in 524 vacatures

#

Vacatures Management 2 - 5 jaar

Hieronder vind je een overzicht van al onze Management 2 - 5 jaar vacatures.
Vacature Apeldoorn

Inkoper / Occasion Manager bij Jaguar/Land Rover - Apeldoorn

Voor onze Jaguar/Land Rover vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Tynaarlo zijn we op zoek naar een Inkoper/Occasion Manager!
Gepubliceerd: 12-11-2019
Referentie nr:#MO37760
B

Junior account Manager Nederland - Lijnden

Gezocht: op korte termijn een Junior  Account Manager   Nederland voor de afdeling Mobile Security Solutions (fulltime) van Clifford Electronics Benelux . Uitdagende combinatie...
Gepubliceerd: 29-11-2019
Referentie nr:#MO37927
Vacature Apeldoorn

Inkoper / Taxateur - Apeldoorn

Je taxeert dagelijks inruilauto’s waarbij je de skills en het lef hebt om “het randje op te zoeken” bij het bepalen van de waarde. Hierbij kun je ook gebruik maken van intern...
Gepubliceerd: 16-11-2019
Referentie nr:#MOWI37806
A
Vacature Uden

Manager Fleetsales - Uden

Wij zoeken een Manager Fleetsales in Uden
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#MODI36823
C
Vacature Nijmegen

Vestigingsmanager - Nijmegen

Wij zoeken een vestigingsmanager in Nijmegen
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#MODI36820
D
Vacature Nederland

Vestigingsmanager - Nederland

Wij zoeken naar een vestigingsmanager in heel Nederland
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#MODI36800
Vacature Nederland

Service Center Manager - Nederland

Wij zoeken een Service Center Manager in heel Nederland
Gepubliceerd: 06-11-2019
Referentie nr:#MODI36758
Vacature Regio Amsterdam

Vestigingsdirecteur in opleiding voor Peugeot / Citroën / DS - Regio Amsterdam

Werk je nu als Senior Verkoopadviseur of Verkoopleider in de autobranche, maar heb je meer in je mars? Wil jij je commerciële, analytische en leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen?...
Gepubliceerd: 07-10-2019
Referentie nr:#MO37459
Vacature Velp

Filiaalmanager - Velp

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als Vestigingsmanager in Velp, reageer dan nu op deze uitdaging bij KwikFit!
Gepubliceerd: 05-09-2019
Referentie nr:#MOD37147
E
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.