Zoek in 395 vacatures

#

Volkswagen

Vacature Tilburg

Verkoopleider bij van Mossel Volkswagen in Tilburg - Tilburg

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime Verkoopleider bij Van Mossel Volkswagen Bedrijfswagens!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO40707
A
Vacature Helmond

Eerste autotechnicus/automonteur - Helmond

Voor onze vestiging in Helmond zijn wij op zoek naar een Eerste automonteur / Technisch specialist, bij voorkeur met APK bevoegdheid. 
Gepubliceerd: 29-04-2021
Referentie nr:#MO40642
B
Vacature Oss

Eerste autotechnicus/technisch specialist - Oss

Voor onze vestiging in Oss zijn wij op zoek naar een Eerste automonteur/ technisch specialist, bij voorkeur met APK bevoegdheid.
Gepubliceerd: 29-04-2021
Referentie nr:#MO40641
C

Commercieel/ operationeel medewerker binnendienst - ABT Sportsline Nederland - Lijnden

ABT Sportsline Nederland zoekt Als Commercieel/ operationeel medewerker binnendienst ben je de spin in het web binnen ons team. Management ondersteuning op het gebied van sales en de operatie...
Gepubliceerd: 28-04-2021
Referentie nr:#MOWI40637
Vacature Tilburg

Occasion Manager Volkswagen Bedrijfswagens in Tilburg - Tilburg

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een full time  Occasion Manager bij Van Mossel Volkswagen Bedrijfswagens.
Gepubliceerd: 22-04-2021
Referentie nr:#MO40593
D
Vacature Tilburg

Senior Accountmanager bij Volkswagen Bedrijfswagens in Tilburg - Tilburg

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een full time Senior Accountmanager bij Van Mossel Volkswagen Bedrijfswagens.
Gepubliceerd: 22-04-2021
Referentie nr:#MO40592
E
Vacature Eindhoven

Verkoopadviseur Volkswagen - Eindhoven

Heb jij passie voor auto's en Volkswagen in het bijzonder? 
Gepubliceerd: 22-04-2021
Referentie nr:#MO40091
Vacature Zuid-Holland-Zuid (Diverse Locaties)

Service Adviseur - Zuid-Holland-Zuid (Diverse Locaties)

Zoek jij een afwisselende baan in de automotive en ben je klantgericht? Wij zoeken Service Adviseurs in regio Zuid-Holland Zuid met technische kennis en een commerciële instelling voor Ames...
Gepubliceerd: 20-04-2021
Referentie nr:#MOW40584
Vacature Leeuwarden

Accountmanager Business Center (m/v, fulltime) - Leeuwarden

Voel jij je thuis bij ondernemers? Weet jij hoe je zakelijke klanten kan overtuigen en kan werven? Ben je ondernemend en daag jij jezelf graag uit? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 20-04-2021
Referentie nr:#MO40582
F
Vacature Oisterwijk

Autotechnicus bij Volkswagen in Oisterwijk - Oisterwijk

Houd jij van sleutelen, ben je leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Autotechnicus bij een toonaangevend bedrijf in de Automotive? Wie weet ben jij dan binnen de kortste keren de...
Gepubliceerd: 15-04-2021
Referentie nr:#MO40564
G
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.