Zoek in 539 vacatures

#

Volkswagen

Vacature Tilburg

Gastvrouw bij Volkswagen in Tilburg (bijbaan) - Tilburg

Voor onze Volkswagen vestiging in Tilburg zijn we op zoek naar een parttime (bijbaan) Gastvrouw!
Gepubliceerd: 04-10-2019
Referentie nr:#MO37447
A
Vacature Naarden

Automonteur - Naarden

Wij zoeken een autotechnicus in Naarden
Gepubliceerd: 30-09-2019
Referentie nr:#MODI37032
B
Vacature Tilburg

Verkoopadviseur Volkswagen Bedrijfswagens in Tilburg - Tilburg

Ben jij de mobiliteitsadviseur voor onze zakelijke relaties en zorg je altijd voor oplossingen op maat? Ben je commercieel, heb je ervaring binnen de automotive en onderscheid je je door...
Gepubliceerd: 27-09-2019
Referentie nr:#MO37366
C
Vacature Valkenswaard

1e Autotechnicus bij Volkswagen/Audi in Valkenswaard - Valkenswaard

Voor onze Volkswagen/Audi vestiging in Valkenswaard zijn we op zoek naar een fulltime 1e Autotechnicus!
Gepubliceerd: 18-09-2019
Referentie nr:#MO36255
D
Vacature Tilburg

1e Autotechnicus bij Van Mossel Volkswagen in Tilburg - Tilburg

Voor onze Volkswagen vestiging in Tilburg zijn we op zoek naar een fulltime 1e Autotechnicus!
Gepubliceerd: 16-09-2019
Referentie nr:#MO37240
E
Vacature Barneveld

Accountmanager Buyer Team - Barneveld

Ben jij goed in het onderhouden van relaties? Onze huidige collega gaat binnen ons bedrijf iets anders doen dus wij zijn op zoek naar een enthousiaste opvolger die wil werken bij een bedrijf...
Gepubliceerd: 02-09-2019
Referentie nr:#MO37104
F
Vacature Barneveld

Aflevermonteur - Barneveld

Wij zoeken een aflevermonteur in Barneveld
Gepubliceerd: 29-08-2019
Referentie nr:#MODI37053
Vacature Gorinchem

Autotechnicus - Gorinchem

Wij zoeken een autotechnicus in Gorinchem
Gepubliceerd: 28-08-2019
Referentie nr:#MODI37036
G

Vacature (Junior) Verkoop- en Importadviseur (m/v), 40 uur per week - Loenen aan de Vecht

Vacature (Junior) Verkoop- en Importadviseur (m/v), 40 uur per week (Loenen a/d Vecht). 
Gepubliceerd: 13-08-2019
Referentie nr:#MODI36708
H
Vacature Dordrecht

Eerste Autotechnicus - Dordrecht

Ben jij een Autotechnicus en wil jij werken in een enthousiast en collegiaal team met de nieuwste technologieën en professioneel gereedschap? Voor Volkswagen dealer Ames zoeken wij een...
Gepubliceerd: 09-08-2019
Referentie nr:#MOD36345
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.