Zoek in 300 vacatures

#

Volkswagen

Vacature Waalwijk

Vestigingsdirecteur bij Van Mossel Volkswagen in Waalwijk - Waalwijk

Voor onze Volkswagen vestiging in Waalwijk zijn wij opzoek naar een gedreven Vestigingsdirecteur!
Gepubliceerd: 13-03-2020
Referentie nr:#MO38838
A
Vacature Tilburg

Serviceadviseur bij Volkswagen in Tilburg - Tilburg

Voor onze Volkswagen vestiging in Tilburg zijn wij opzoek naar een fulltime Serviceadviseur! 
Gepubliceerd: 10-03-2020
Referentie nr:#MO38819
B
Vacature Waalwijk

Leerling Autotechnicus BBL bij Volkswagen in Waalwijk - Waalwijk

Voor onze Volkswagen vestiging in Waalwijk zijn wij opzoek naar een BBL leerling autotechnicus! 
Gepubliceerd: 28-02-2020
Referentie nr:#MO38739
C
Vacature Tilburg

Magazijnmedewerker bij Volkswagen in Tilburg - Tilburg

Voor onze Volkswagen vestiging in Tilburg zijn wij opzoek naar een fulltime Magazijnmedewerker! 
Gepubliceerd: 21-02-2020
Referentie nr:#MO38673
D
Vacature Dordrecht

Business Controller - Dordrecht

Werk jij graag met cijfers en ben jij goed in het maken van rapportages? Wil jij werken in de automotive voor een vooraanstaande dealergroep in een team van enthousiaste collega's? Lees dan...
Gepubliceerd: 13-02-2020
Referentie nr:#MOW38628
E
Vacature Bilthoven

Autotechnicus - Bilthoven

Autotechnicus Volkswagen/Audi/Skoda
Gepubliceerd: 28-01-2020
Referentie nr:#MOWI38451
F
Vacature Bilthoven

Magazijn Medewerker (Jr.) - Bilthoven

(JR.) MAGAZIJN MEDEWERKER
Gepubliceerd: 28-01-2020
Referentie nr:#MOWI38450
G
Vacature diverse locaties

Eerste Automonteur bij Volkswagen/Audi vestigingen in Noord-Brabant en Limburg - diverse locaties

Wil jij sleutelen aan auto’s van een toonaangevend merk zoals Volkswagen of Audi? Werk je graag met moderne technieken en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Ga dan aan de slag als...
Gepubliceerd: 14-01-2020
Referentie nr:#MO37564
Vacature Dordrecht

Eerste Autotechnicus - Dordrecht

Ben jij een Autotechnicus en wil jij werken in een enthousiast en collegiaal team met de nieuwste technologieën en professioneel gereedschap? Voor Volkswagen dealer Ames zoeken wij een...
Gepubliceerd: 09-08-2019
Referentie nr:#MOD36345
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.