Zoek in 679 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Volkswagen

Vacature Weert

Magazijnmedewerker bij Van Mossel Volkswagen en Audi in Weert - Weert

Ben jij een magazijnmedewerker met ervaring in de automotivebranche? Ben je woonachtig in de omgeving van Weert? Wie weet kun jij dan je carrière een boost geven met deze vacature!...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32935
A
Vacature Gorinchem

Servicemanager - Gorinchem

Wij zoeken een  servicemanager . De servicemanager is de spin in het web van de aftersales. Je stuurt direct het receptieteam aan en indirect (via de werkplaats en magazijn chef) de...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32931
B
Vacature Geldermalsen

Medewerker Centraal Afspraken Bureau - Geldermalsen

Als  Medewerker Centraal Afspraken Bureau  ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. 
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32921
C
Vacature Nader te Bepalen

Traineeship Serviceadviseur - Nader te Bepalen

Wil jij jezelf in één jaar ontwikkelen tot Serviceadviseur en doe jij dat graag met ijzersterke premium automerken? Bekijk dan deze vacature.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32920
D
Vacature Bepalen

Serviceadviseur - Bepalen

Als Serviceadviseur ben jij een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. In deze functie ben je medebepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32919
E
Vacature Bepalen

Diagnosespecialist - Bepalen

Ben jij een pro in het opzoeken en oplossen van storingen en technisch sterk ingesteld? Heb jij een passie voor de modernste autotechnieken en dan vooral van de merken Volkswagen, Audi,...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32918
F
Vacature Gorinchem

Eerste Autotechnicus Audi en Volkswagen - Gorinchem

Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan topmerken als Audi en Volkswagen? Bekijk dan deze vacature!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32913
G
Vacature Druten

Eerste Autotechnicus - Druten

Kun jij goed overweg met alle technische aspecten van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Beschik jij over deze technische autokennis? Dan zoeken we jou!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32912
H
Vacature Tiel

Eerste Autotechnicus Volkswagen Bedrijfswagens - Tiel

Kun jij goed overweg met alle technische aspecten van een auto? Van de multieriem tot aan de adaptive cruise control? Beschik jij over deze technische autokennis? Dan zoeken we jou!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32898
I
Vacature Tiel

Autotechnicus - Tiel

Kun jij goed overweg met alle technische aspecten van een auto? Van de multiriem tot aan de adaptive cruise control? Beschik jij over deze technische autokennis? Dan zoeken we jou!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32897
J
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.