Zoek in 770 vacatures

#

Volkswagen

Vacature Waalwijk

Serviceadviseur bij Volkswagen in Waalwijk - Waalwijk

Voor onze Volkswagen vestiging in Waalwijk zijn we op zoek naar een fulltime Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35085
A
Vacature Tilburg

Accountmanager Volkswagen bedrijfswagens Tilburg - Tilburg

In de rol van accountmanager binnen- en buitendienst ga je aan de slag voor Volkswagen bedrijfswagens in Tilburg (standplaats) en ben je ambassadeur van de Van Mossel Automotive Groep. Je bent...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO34987
B
Vacature weert

Servicemanager bij Volkswagen en Audi in weert - weert

wij zijn op zoek naar een service manager
Gepubliceerd: 08-02-2019
Referentie nr:#MO34988
C
Vacature Tiel

Monteur montage/ demontage - Tiel

Als demontage- en montagemonteur heb je de verantwoordelijkheid over het demonteren en monteren van de beschadigde en herstelde delen van de auto's die bij ons binnen komen. Met behulp van de...
Gepubliceerd: 07-02-2019
Referentie nr:#MO34986
D
Vacature Tiel

Plaatwerker/ voorbewerker - Tiel

Als plaatwerker of voorbewerker voer jij zelfstandig carrosserie- en plaatwerkzaamheden uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan demontage, herstelwerkzaamheden en het monteren van carrosseriedelen van...
Gepubliceerd: 07-02-2019
Referentie nr:#MO34984
E
Vacature Druten

Schoonmaakmedewerker (bijbaan) - Druten

Als schoonmaakmedewerker zorg jij er voor dat onze werkplaats er spik en span bij staat, dat de werkvloer glimt en dat alle machines en het gereedschap goed worden schoongemaakt.
Gepubliceerd: 07-02-2019
Referentie nr:#MO34983
F
Vacature Waalwijk

Verkoopadviseur bij Volkswagen in Waalwijk - Waalwijk

wij zijn per direct op zoek naar een autoverkoper in Waalwijk
Gepubliceerd: 29-01-2019
Referentie nr:#MO34839
G
Vacature Waalwijk

Servicemanager bij Volkswagen in Waalwijk - Waalwijk

Wij zijn per direct opzoek naar een servicemanager in Waalwijk
Gepubliceerd: 21-01-2019
Referentie nr:#MO34746
H
Vacature Tiel

HR Medewerker - Tiel

Wij zijn op zoek naar iemand met een passie voor personeelszaken en alle bijbehorende taken. Zie zij jezelf als een administratieve duizendpoot die bekend is met werving en procesmatig werken?...
Gepubliceerd: 15-01-2019
Referentie nr:#MO34697
I
Vacature Tilburg

Junior serviceadviseur bij Volkswagen in Tilburg - Tilburg

Wij zijn op zoek naar een serviceadviseur
Gepubliceerd: 11-01-2019
Referentie nr:#MO34653
J
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.