Zoek in 747 vacatures

#

Skoda

Vacature Koog aan de Zaan

(Junior) Auto verkoper / Verkoopadviseur - Koog aan de Zaan

Bij Broekhuis houden wij gewoon van mensen die gewoon heel goed zijn in hun vak. Stroomt commercie in jouw bloed, krijg jij energie van een verrassend verkoopgesprek en ben je toe aan een...
Gepubliceerd: 17-01-2022
Referentie nr:#MOWI44005
A
Vacature 's-Hertogenbosch

Verkoopadviseur Seat/Skoda - Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Ervaring in de autoverhuur?
Gepubliceerd: 12-01-2022
Referentie nr:#MO43901
Vacature Boxtel

BBL LEERLING AUTOMONTEUR - EERSTE AUTOTECHNICUS/ TECHNISCH SPECIALIST - Boxtel

In ons nieuwe occasionpark in Boxtel hebben wij een leerwerkplek beschikbaar!
Gepubliceerd: 04-01-2022
Referentie nr:#MO43786
Vacature Eindhoven

Eerste autotechnicus/Automonteur/Technisch specialist - Veldhoven - Eindhoven

Voor onze vestiging in Veldhoven zijn wij op zoek naar een eerste automonteur/ technisch specialist.
Gepubliceerd: 30-12-2021
Referentie nr:#MOWI43487
Vacature 's-Hertogenbosch

Eerste autotechnicus / aflever automonteur Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Als monteur nieuwe auto's aflever klaar maken? 
Gepubliceerd: 30-12-2021
Referentie nr:#MOWI43486
Vacature Eindhoven

Allround Schadehersteller - Eindhoven - Eindhoven

Op zoek naar een interessante baan in de automotive?
Gepubliceerd: 30-12-2021
Referentie nr:#MOWI43484
B
Vacature Veldhoven

Eerste autotechnicus/ automonteur - Seat/ Skoda - Veldhoven - Veldhoven

Een opleiding tot eerste of tweede automonteur / eerste of tweede autotechnicus / automonteur Enkele jaren werkervaring in reparatie en onderhoud aan auto's, bij voorkeur binnen een...
Gepubliceerd: 29-12-2021
Referentie nr:#MOWI43654
Vacature Veldhoven

Commercieel medewerker binnendienst Lease (junior) - Veldhoven

Affiniteit met commercie?
Gepubliceerd: 29-12-2021
Referentie nr:#MOW43534
Vacature Purmerend

Auto monteur / Auto technicus Seat Škoda - Purmerend

Ben jij opgeleid tot Autotechnicus, zoek je een werkgever die investeert in jouw ontwikkeling en wil je samenwerken met gezellige collega’s? Dan is de functie Autotechnicus bij Broekhuis...
Gepubliceerd: 28-12-2021
Referentie nr:#MO43653
Vacature Eindhoven

Junior Service Adviseur / werkplaatsreceptie - Eindhoven

Heb jij passie voor klanten en auto's in het bijzonder? 
Gepubliceerd: 08-12-2021
Referentie nr:#MO43490
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.