Zoek in 685 vacatures

#

Seat

Vacature Oss

Schadeadviseur/Calculator - Oss

Ben jij het visitekaartje van ons autoschadeherstelbedrijf? En weet jij als geen ander klanten te adviseren en kun jij ook nog eens goed calculeren?
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO42168
A
Vacature Zwaag

Auto verkoper / Verkoopadviseur Volkswagen Seat Skoda - Zwaag

Krijg jij energie van het voeren van een goed gesprek? Geloof jij er in dat de loyaliteit van klanten mede afhankelijk is van jouw bijdrage? Heb jij een voorliefde voor auto's en het...
Gepubliceerd: 24-11-2021
Referentie nr:#MO43214
B
Vacature Den Bosch

BBL LEERLING AUTOMONTEUR - EERSTE AUTOTECHNICUS/TECHNISCH SPECIALIST - Den Bosch

Voor onze Seat/Skoda vestiging in Den Bosch komen wij graag in contact met enthousiaste kandidaten die de BBL-opleiding niveau 2, niveau 3 of niveau 4 volgen en op zoek zijn naar een...
Gepubliceerd: 19-11-2021
Referentie nr:#MO43112
Vacature Alkmaar

Facilitair / logistiek medewerker Broekhuis - Alkmaar

Ben jij een echt aanpakker en heb je een voorliefde voor de autobranche? Ben jij collegiaal en werk je graag samen in een enthousiast team? Dan pas jij in het plaatje van de facilitair /...
Gepubliceerd: 18-11-2021
Referentie nr:#MO43087
C
Vacature Boxtel

Chauffeur autotransport - Boxtel

Wij zijn op zoek naar een chauffeur (groot rijbewijs is een vereiste) ten behoeve van de autotransport. Het gaat hierbij om een fulltime functie en je zult werkzaam zijn vanuit Boxtel.
Gepubliceerd: 15-11-2021
Referentie nr:#MO39322
Vacature Den Bosch

EERSTE AUTOTECHNICUS/AUTOMONTEUR - SEAT/SKODA - DEN BOSCH - Den Bosch

Functieomschrijving Voor onze Seat / Skoda vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus /Automonteur.
Gepubliceerd: 01-11-2021
Referentie nr:#MO41699
D
Vacature Helmond

Eerste autotechnicus/automonteur - Helmond

Heb jij passie voor auto's en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze vestiging in Helmond zijn wij op zoek naar een Eerste autotechnicus/automonteur. 
Gepubliceerd: 01-11-2021
Referentie nr:#MO39629
E
Vacature Eindhoven

EERSTE AUTOTECHNICUS/AUTOMONTEUR/TECHNISCH SPECIALIST - EINDHOVEN - Eindhoven

Heb jij passie voor Volkswagen en/of Audi, kun jij als geen ander ingewikkelde storingen oplossen? Voor de onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Eerste monteur / Eerste...
Gepubliceerd: 01-11-2021
Referentie nr:#MO24962
F
Vacature Veldhoven

EERSTE AUTOTECHNICUS/ AUTOMONTEUR - SEAT/ SKODA - VELDHOVEN - Veldhoven

Voor onze SEAT & SKODA vestiging in Veldhoven zijn wij opzoek naar Eerste Autotechnici / Technisch specialisten. Bij voorkeur met APK bevoegdheid.
Gepubliceerd: 01-11-2021
Referentie nr:#MO24504
G
Vacature Eindhoven

Magazijn medewerker - Eindhoven

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Magazijn medewerker.
Gepubliceerd: 29-10-2021
Referentie nr:#MO42830
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.