Zoek in 581 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Renault

Vacature Vlaardingen

Service Adviseur - Vlaardingen

Wij zijn op zoek naar een Serviceadviseur die snel beschikbaar is. Je hebt bij voorkeur ervaring in de automotive branche en gaat werken in een team voor de merken Renault, Nissan en Dacia.
Gepubliceerd: 29-11-2018
Referentie nr:#MO34289
Vacature Woerden

Proactieve verkoopadviseur - Woerden

Ben jij een echt verkooptalent, gedreven en een passie voor auto’s? Inspireer jij anderen met je ondernemerschap? Dat komt goed uit! We zoeken namelijk iemand om het verkoopteam van Hans...
Gepubliceerd: 01-11-2018
Referentie nr:#MODI29699
A
Vacature Noordwijk

1e Autotechnicus - Noordwijk

Hou je ook van techniek en lijkt het je leuk om te werken bij een sportief merk wat ook in de Formule1 bij de toppers hoort? Wordt dan onze automonteur.
Gepubliceerd: 23-10-2018
Referentie nr:#MO33879
Vacature AMERSFOORT

Verkoopadviseur Klant Contact Centrum Stam Renault dealers - AMERSFOORT

Vacature Verkoopadviseur Klant Contact Centrum Stam Renault Dealers 
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MOSD19218
B

Service adviseur Hans Jongerius Renault-Dacia - Woerden

leuke afwisselende baan als Service adviseur bij de Hans Jongerius Groep
Gepubliceerd: 03-10-2018
Referentie nr:#MO21870
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.