Zoek in 560 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Porsche

Vacature Leusden

Porsche Centrum Leusden - Vestigingsmanager - Leusden

In deze droomfunctie ben je het gezicht van de vestiging en ben je verantwoordelijk voor het vestigingsresultaat van PCL. Hierbij draag je zorg voor het aansturen van de afdelingen sales en...
Gepubliceerd: 03-07-2017
Referentie nr:#MOD29599
A
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in