Zoek in 539 vacatures

#

Mazda

Vacature Nijmegen

Verkoopadviseur Hyundai / Mazda Nijmegen - Nijmegen

Weet jij succesvol klanten te adviseren en te assisteren bij hun aankoop? Signaleer jij op de juiste momenten commerciële kansen? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36931
A
Vacature Uden

CRM - Campagne Marketeer - Uden

Kom jij ons team versterken met jouw enthousiasme en strategisch inzicht? Ben jij in staat om CRM campagnes te bedenken, (onder)bouwen, onderhouden en evalueren? En weet jij als geen ander de...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36376
B
Vacature Nijmegen

Junior Verkoopadviseur – Hyundai / Mazda Nijmegen - Nijmegen

Krijg jij ook zo’n kick van het verkopen van auto’s? Voor onze Hyundai / Mazda vestiging in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Junior Verkoopadviseur. Als Junior...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36361
C
Vacature Nijmegen

1e Autotechnicus Oostendorp Auto Hyundai / Mazda (Nijmegen) - Nijmegen

Wil jij aan de Hyundai modellen van de toekomst sleutelen? Verhelp jij met jouw deskundigheid elektronische storingen en reparaties van alle auto’s? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36333
D
Vacature Uden

Medewerker Klanten Contact Centrum (Outbound) - Uden

Ben jij graag in contact met mensen? Zorg jij ervoor dat onze werkplaats optimaal wordt gevuld en onze klanten met een tevreden gevoel weer verder rijden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35787
E
Vacature Uden, Den Bosch, Nijmegen, Oss

Schademanager Autoherstel Zuid Groep - Uden, Den Bosch, Nijmegen, Oss

Als Schademanager binnen de Autoherstel Zuid Groep ben je actief op alle vier de vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Oss en Uden . Je zorgt ervoor dat het proces op de kantoren van onze ABS...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35742

Diagnose Technicus Mazda - Nijmegen

Ben jij gek van het merk Mazda en heb je ervaring als Diagnose Technicus? Wij zoeken voor Oostendorp Mazda Nijmegen een ervaren Diagnose Technicus!
Gepubliceerd: 10-10-2019
Referentie nr:#MOD37486
F
Vacature Hoofddorp

Automonteur - Hoofddorp

Wij zoeken een automonteur in Hoofddorp
Gepubliceerd: 30-09-2019
Referentie nr:#MODI36864
G
Vacature Haarlem

Automonteur - Haarlem

Wij zoeken een automonteur in Haarlem
Gepubliceerd: 30-09-2019
Referentie nr:#MODI36863
H
Vacature Barendrecht

Service Adviseur parttime - Barendrecht

service adviseur parttime service adviseur mbo auto
Gepubliceerd: 25-09-2019
Referentie nr:#MO37331
I
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.