Zoek in 545 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Mazda

Vacature Waddinxveen

Mazda Motor Nederland - Sales Operations Potential - Waddinxveen

In deze brede groeifunctie ben je het eerste aanspreekpunt voor ordering, beschikbaarheid en levering van nieuwe Mazda’s richting de dealerorganisatie. In dit kader ben je mede verantwoordelijk...
Gepubliceerd: 06-11-2017
Referentie nr:#MOD30594
A
Vacature BARENDRECHT

Service adviseur m/v - BARENDRECHT

Wil je elke dag een uitdaging en toch fluitend de dag door? Service adviseur, Werkplaatsreceptionist voor een moderne dealer in Barendrecht.
Gepubliceerd: 28-09-2017
Referentie nr:#MO26453
B
Vacature Barendrecht

Service Adviseur / Backoffice - Barendrecht

Heb jij kort geleden je MBO-4 of HBO- diploma behaald en wil je in de Automotive aan de slag? Besef jij hoe belangrijk de schakel is tussen de klant en de werkplaats?
Gepubliceerd: 25-09-2017
Referentie nr:#MO30242
C

Diagnose monteur voor Ford & Mazda - Emmen

Bij autobedrijf Misker in Emmen zijn wij op zoek naar een Diagnose monteur voor onze merken Ford en Mazda.
Gepubliceerd: 02-09-2017
Referentie nr:#MO30055
D
Vacature BARENDRECHT

Leerling monteur BBL - BARENDRECHT

Leerling monteur BBL
Gepubliceerd: 17-08-2017
Referentie nr:#MO22494
E
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in