Zoek in 680 vacatures

#

Land Rover

Vacature Rotterdam

MAGAZIJN MEDEWERKER JAGUAR/ LAND ROVER - Rotterdam

Heb je een passie voor auto’s en auto-onderdelen? Houd je van overzicht en organiseer je graag werkzaamheden? Kom dan werken als Partsmedewerker bij Breeland in Rotterdam!
Gepubliceerd: 27-09-2021
Referentie nr:#MO42368
A
Vacature Utrecht

Service Adviseur Jaguar - Land Rover - Utrecht

Zie jij het maken van planningen als een sport? Vind je het leuk om klanten te woord te staan en op basis van hun verhaal maatwerk te leveren? Heb je een voorliefde voor auto's? Dan is de...
Gepubliceerd: 24-09-2021
Referentie nr:#MOWI42333
B
Vacature Forepark den Haag

Vierdaagse werkweek voor eerste autotechnicus / technisch specialist Jaguar Land Rover - Forepark den Haag

Ben jij een eerste autotechnicus/technisch specialist met ervaring in de personenauto’s en ben jij woonachtig in de regio Den Haag? Het mogelijk om gebruikt te maken van een...
Gepubliceerd: 15-09-2021
Referentie nr:#MOWI42236
Vacature Zwolle

Chef Werkplaats bij Van Mossel Jaguar Land Rover in Zwolle - Zwolle

Voor onze Jaguar en Land Rover vestiging in Zwolle zijn wij opzoek naar een ervaren en fulltine Chef Werkplaatst!
Gepubliceerd: 11-08-2021
Referentie nr:#MO41806
C
Vacature Groningen

Automonteur bij Jaguar en Land Rover in Groningen - Groningen

Heb je ervaring als automonteur en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Werk je graag met nieuwe technieken en moderne apparatuur? Ga dan aan de slag als automonteur bij Van Mossel...
Gepubliceerd: 10-08-2021
Referentie nr:#MO41773
Vacature Apeldoorn

Automonteur bij Jaguar en Land Rover in Apeldoorn - Apeldoorn

Heb je ervaring als automonteur en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Werk je graag met nieuwe technieken en moderne apparatuur? Ga dan aan de slag als automonteur bij Van Mossel...
Gepubliceerd: 10-08-2021
Referentie nr:#MO41769
D
Vacature Groningen

Verkoopadviseur bij Jaguar en Land Rover in Groningen - Groningen

Voor onze Jaguar & Land Rover vestiging in Groningen zijn wij opzoek naar een Verkoopadviseur!
Gepubliceerd: 06-08-2021
Referentie nr:#MO41680
Vacature Zwolle

Serviceadviseur bij Jaguar Land Rover in Zwolle - Zwolle

Voor onze Jaguar en Land Rover vestiging in Zwolle zijn wij opzoek naar een ervaren en fulltime Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 29-07-2021
Referentie nr:#MOWI41532
E
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.