Zoek in 508 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Land Rover

Vacature Den Haag, Forepark

Verkoopadviseur Jaguar - Land Rover - Den Haag, Forepark

VERKOOPADVISEUR JAGUAR - LAND ROVER Bij Romijn Den Haag op een top locatie aan de A4.
Gepubliceerd: 09-02-2018
Referentie nr:#MO21041
A
Vacature Utrecht

Werkplaatreceptionist (Broekhuis Utrecht) - Utrecht

Wil jij werken op de meest dynamische plek binnen ons bedrijf? Spreek jij  daarnaast de taal van de autotechnicus? Dan is deze uitdagende frontoffice functie op jouw lijf geschreven. Wij...
Gepubliceerd: 21-12-2017
Referentie nr:#MO31016
B
Vacature Nijkerk

Autotechnicus Land Rover - Nijkerk

Ben jij technisch en sleutel je graag aan de door jou zeer geliefde Land Rovers? We hebben de perfecte baan voor jou als monteur bij een Land Rover en Range Rover specialist in Nijkerk!
Gepubliceerd: 07-11-2017
Referentie nr:#MOD30341
C
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in