Zoek in 520 vacatures

#

Hyundai

Vacature Culemborg

Medewerker Leadopvolging Sales - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Medewerker voor het Online Sales Team. Ga jij onze sales leads opvolgen? 
Gepubliceerd: 27-11-2019
Referentie nr:#MO37260
Vacature Uden

Accountmanager Fleetsales Hyundai - Uden

Als Accountmanager Fleetsales Hyundai (fulltime) bij Oostendorp Autogroep werk je in een snelgroeiend en ondernemend familiebedrijf. Voor deze functie zoeken we een commerciële, enthousiaste...
Gepubliceerd: 18-11-2019
Referentie nr:#MOWI37603
A
Vacature Amsterdam

Junior Marketeer - Amsterdam

Voor o.a. de automerken Peugeot en Citroën zoeken wij een allround marketeer in Amsterdam.
Gepubliceerd: 13-11-2019
Referentie nr:#MO37446
B
Vacature Venlo

Senior Verkoopadviseur - Venlo

Wij zoeken een Senior Verkoopadviseur
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#MODI36848
C
Vacature Barneveld

Technische Inspecteur - Barneveld

Sta jij ook zo te kijken van een mooie BMW of Volkswagen? En heb je twee rechterhanden? Word dan fulltime Technische Inspecteur bij BCA Autoveiling!
Gepubliceerd: 08-11-2019
Referentie nr:#MOWI37724
D
Vacature Sassenheim

Hyundai Motors Netherlands - Sales Improvement Specialist - Sassenheim

Hyundai Motor Company (established in 1967) is the fastest growing car brand of this time. Starting 2018, Hyundai is the third largest car manufacturer in the world. Hyundai does not want to...
Gepubliceerd: 05-11-2019
Referentie nr:#MOW37684
E
Vacature Roermond

Autotechnicus - Roermond

Wij zoeken een Autotechnicus in Roermond
Gepubliceerd: 28-10-2019
Referentie nr:#MODI37034
F
Vacature Hengelo Gld.

Teamleider Accountmanager Zakelijke Markt - Hengelo Gld.

De Herwers Groep is opzoek naar een teamleider accountmanager zakelijke markt. 
Gepubliceerd: 22-10-2019
Referentie nr:#MODI36531
G
Vacature Barneveld

Technische Fotograaf - Barneveld

Heb jij een liefde voor foto’s maken? En dan met name het technisch fotograferen van voertuigen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij zijn hard op zoek naar een nieuwe...
Gepubliceerd: 21-10-2019
Referentie nr:#MO37536
H
Vacature Barendrecht

Service Adviseur parttime - Barendrecht

service adviseur parttime service adviseur mbo auto
Gepubliceerd: 25-09-2019
Referentie nr:#MO37331
I
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.