Zoek in 555 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Hyundai

Vacature Roermond

Magazijnmedewerker - Roermond

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de automotive en heb je kennis van techniek en auto-onderdelen? Wij zoeken een magazijnmedewerker met ambitie in regio Roermond!
Gepubliceerd: 31-08-2017
Referentie nr:#MOD30041
A
Vacature Amstelveen

Receptionist(e) (M/V) - Amstelveen

Goldcar Amstelveen biedt u als receptionist(e) (M/V) een gouden kans waar u al een tijdje naar uitkijkt! Goldcar Amstelveen merkdealer met verschillende merken onder een dak. Wij zijn naast de...
Gepubliceerd: 16-08-2017
Referentie nr:#MO29959
B
Vacature Uden

Onderhoudsmedewerker - Uden

Kun jij wel een klusje klaren? Als Onderhoudsmedewerker bij Oostendorp Autogroep in Uden is je hoofdtaak het uitvoeren van klusjes in en om verschillende vestigingen.
Gepubliceerd: 30-06-2017
Referentie nr:#MODI29581
C
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2017

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2017. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2017. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in