Zoek in 592 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Hyundai

Vacature Den Bosch

Vestigingsmanager Oostendorp Auto Mazda/Hyundai Den Bosch (fulltime) - Den Bosch

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en ontwikkeling van de portefeuille en medewerkers van Oostendorp Auto Mazda/Hyundai Den Bosch. Samen met de directie en de...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO34475
Vacature Uden

Leaseadviseur Binnendienst - Uden

Als Leaseadviseur Binnendienst (fulltime) bij Oostendorp Autolease in Uden werk je in een snelgroeiend en slagvaardig familiebedrijf. Voor deze functie zoeken we een commerciële,...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO34430
Vacature Nijmegen

Vestigingsmanager ABS Autoherstel - Nijmegen

Haal jij het beste uit TEAM Autoherstel Zuid Nijmegen? Als Vestigingsmanager (fulltime) ben je eindverantwoordelijk voor jouw vestiging. Je hebt als hoofdtaak om een optimaal...
Gepubliceerd: 10-12-2018
Referentie nr:#MO34379
Vacature Nijmegen

Verkoopadviseur - Nijmegen

Ben jij die topper die bij het verkopen van auto’s een kick krijgt van supertevreden klanten?  Als Verkoopadviseur bij Oostendorp Mazda/Hyundai in Nijmegen is je hoofdtaak het verkopen...
Gepubliceerd: 29-11-2018
Referentie nr:#MO34287
Vacature BARENDRECHT

1e monteur / autotechnicus - BARENDRECHT

1e monteur apk autotechnicus
Gepubliceerd: 27-11-2018
Referentie nr:#MOSD11851
A
Vacature Barendrecht

Service Adviseur / Backoffice - Barendrecht

Heb jij kort geleden je MBO-4 of HBO- diploma behaald en wil je in de Automotive aan de slag? Besef jij hoe belangrijk de schakel is tussen de klant en de werkplaats?
Gepubliceerd: 22-11-2018
Referentie nr:#MO30242
B
Vacature Helmond

Diagnose technicus/ Technisch specialist - Helmond

Sleutel jij mee aan onze auto’s en succes? Als Diagnose Technicus/ Technisch Specialist bij Oostendorp Auto Hyundai/Mazda in Helmond is sleutelen aan auto’s je grootste passie! Je...
Gepubliceerd: 15-11-2018
Referentie nr:#MODI34053
Vacature Visscher Peugeot en Citroën Tiel

Eerste Autotechnicus en Diagnosetechnicus - Visscher Peugeot en Citroën Tiel

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locaties Tiel en Gorinchem op zoek naar een Eerste Autotechnicus en een Diagnostechnicus / Technisch Specialist.
Gepubliceerd: 25-10-2018
Referentie nr:#MODI31847
C
Vacature Den Bosch

2e autotechnicus - Den Bosch

Als 2 de Autotechnicus bij Oostendorp Hyundai / Mazda in Den Bosch voer je zelfstandig onderhoud en reparaties uit aan auto’s.
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO33818
Vacature Visscher Peugeot en Citroën Gorinchem

Eerste Autotechnicus en Diagnosetechnicus - Visscher Peugeot en Citroën Gorinchem

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locaties Gorinchem en Tiel op zoek naar een Eerste Autotechnicus en een Diagnostechnicus / Technisch Specialist.
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#MO32800
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.