Zoek in 571 vacatures

#

Hyundai

Vacature Venlo

Senior Verkoopadviseur - Venlo

Wij zoeken een Senior Verkoopadviseur
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36848
A
Vacature Uden

CRM - Campagne Marketeer - Uden

Kom jij ons team versterken met jouw enthousiasme en strategisch inzicht? Ben jij in staat om CRM campagnes te bedenken, (onder)bouwen, onderhouden en evalueren? En weet jij als geen ander de...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36376
B
Vacature Nijmegen

Junior Verkoopadviseur – Hyundai / Mazda Nijmegen - Nijmegen

Krijg jij ook zo’n kick van het verkopen van auto’s? Voor onze Hyundai / Mazda vestiging in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Junior Verkoopadviseur. Als Junior...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36361
C
Vacature Uden

Groep Service Adviseur - Uden

Ga jij als groep service adviseur voor een optimale klantbeleving en een hoge klanttevredenheid? Zorg jij voor een correcte administratie en verwerking van de werkopdrachten? Zie jij het als een...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36307
D
Vacature Culemborg

Administrateur Automotive - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Administrateur Automotive / Assistent Controller. Wil jij onze financiele administratie komen versterken? 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO36295
Vacature Culemborg

Marketing Medewerker Automotive - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Marketing Medewerker. Ben jij onze nieuwe enthousiaste marketeer? 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35349
Vacature Groningen

Serviceadviseur bij Hyundai in Groningen - Groningen

Voor onze nieuwe Hyundai vestiging in Groningen zijn we op zoek naar een fulltime Serviceadviseur!
Gepubliceerd: 13-08-2019
Referentie nr:#MO36711
E
Vacature Groningen

Eerste Autotechnicus bij Hyundai in Groningen - Groningen

Voor onze nieuwe Hyundai vestiging in Groningen zijn we op zoek naar een fulltime Eerste Autotechnicus!
Gepubliceerd: 13-08-2019
Referentie nr:#MO36709
F

Vacature (Junior) Verkoop- en Importadviseur (m/v), 40 uur per week - Loenen aan de Vecht

Vacature (Junior) Verkoop- en Importadviseur (m/v), 40 uur per week (Loenen a/d Vecht). 
Gepubliceerd: 13-08-2019
Referentie nr:#MODI36708
G
Vacature Leeuwarden

Eerste autotechnicus bij Hyundai in Leeuwarden - Leeuwarden

Wij zijn per direct op zoek naar een automonteur in Leeuwarden
Gepubliceerd: 13-08-2019
Referentie nr:#MO34723
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.