Zoek in 679 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Hyundai

Vacature Visscher Hyundai en Fiat Tiel

Meewerkend Voorman - Visscher Hyundai en Fiat Tiel

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locatie Tiel op zoek naar een Meewerkend Voorman (Hyundai / Fiat).
Gepubliceerd: 12-07-2018
Referentie nr:#MODI32849
A
Vacature Visscher Peugeot en Citroën Tiel

Chef Werkplaats - Visscher Peugeot en Citroën Tiel

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locatie Tiel op zoek naar een meewerkend Chef Werkplaats (Peugeot / Citroën).
Gepubliceerd: 12-07-2018
Referentie nr:#MO32848
B
Vacature Barendrecht

Werkplaatschef / After-Sales Manager - Barendrecht

Werkplaatschef Rotterdam After-Sales manager werkplaats
Gepubliceerd: 11-07-2018
Referentie nr:#MOD32795
C
Vacature Visscher Peugeot en Citroën Gorinchem

Eerste Autotechnicus en Diagnosetechnicus - Visscher Peugeot en Citroën Gorinchem

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locaties Gorinchem en Tiel op zoek naar een Eerste Autotechnicus en een Diagnostechnicus / Technisch Specialist.
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#MO32800
D
Vacature Visscher Peugeot en Citroën Tiel

Eerste Autotechnicus en Diagnosetechnicus - Visscher Peugeot en Citroën Tiel

Je carriere in de autobranche een boost geven? De Visscher Autogroep is voor de locaties Tiel en Gorinchem op zoek naar een Eerste Autotechnicus en een Diagnostechnicus / Technisch Specialist.
Gepubliceerd: 08-07-2018
Referentie nr:#MODI31847
E
Vacature Auto Palace te Hoogeveen

Autopoetser te Hoogeveen - Auto Palace te Hoogeveen

Auto Palace te Hoogeveen is per direct opzoek naar een nauwkeurige en gedreven fulltime Autopoetser (M/V). Ben jij de gemotiveerde Autopoetser waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder en...
Gepubliceerd: 22-06-2018
Referentie nr:#MODI32613
F
Vacature Den Haag

Verkoopadviseur - Den Haag

Sr. Verkoopadviseur nieuwe en gebruikte personen en lichtbedrijfswagens te Den Haag.
Gepubliceerd: 19-06-2018
Referentie nr:#MODI32562
G
Vacature Den Bosch

1e Autotechnicus - Den Bosch

Sleutel jij mee aan onze auto’s en succes? Als 1e Autotechnicus bij Oostendorp Auto Hyundai in Den Bosch voer je zelfstandig onderhoud en reparaties uit aan auto’s en beschik je...
Gepubliceerd: 19-06-2018
Referentie nr:#MO32561
H
Vacature Oss

Autoschadetechnicus - AST-er - Oss

Beheers jij de techniek? Wegens groei van onze vestiging in Oss zijn wij naar verschillende medewerkers op zoek die ons TEAM komen versterken! Als Autoschadetechnicus (AST-er) bij ABS Autoherstel...
Gepubliceerd: 19-06-2018
Referentie nr:#MO32559
I
Vacature Nijmegen

Autoschadetechnicus - AST-er - Nijmegen

Beheers jij de techniek? Als Autoschadetechnicus (AST-er) bij ABS Autoherstel Zuid Nijmegen heb je als hoofdtaak het herstellen van carrosserieschades en uiteenlopende complexere...
Gepubliceerd: 19-06-2018
Referentie nr:#MO32558
J
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.