Zoek in 679 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

BMW

Vacature Naarden

Valet Driver Van Poelgeest - Naarden

Voor Van Poelgeest Naarden zijn wij als aanvulling op ons team op zoek naar een enthousiaste, representatieve Valet Driver (fulltime).  
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32955
A
Vacature Naarden

(Leerling Eerste) Autotechnicus - Naarden

Voor ons prachtige bedrijf Van Poelgeest Naarden zijn wij als aanvulling op ons team op zoek naar  een enthousiaste, representatieve (Leerling Eerste) Autotechnicus (fulltime).  
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32954
B
Vacature Heemstede

(Eerste) Monteur / (Eerste) Autotechnicus BMW en MINI in Heemstede - Heemstede

Voor onze  BMW  en  MINI  dealer   in Heemstede, zoeken wij een vakkundige fulltime  (Eerste)   Autotechnicus / (Eerste) Monteur  (niveau 3 of 4).
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32953
C
Vacature Amstelveen

Autotechnicus / Automonteur Direct Service - Amstelveen

Voor de Direct Service onze BMW en MINI vestiging in Amstelveen zoeken wij een enthousiaste Automonteur / Autotechnicus (fulltime) - niveau 2.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32952
D
Vacature Amstelveen

Verkoopadviseur Nieuw - Van Poelgeest Amstelveen - Amstelveen

#Verkoopadviseur #fulltime #BMW #Van Poelgeest #commercieel #automotive #verkoop #sales #topper #Amstelveen
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32951
E
Vacature Amstelveen

Product Genius - Amstelveen

Voor onze vestiging in Amstelveen zoeken wij een  Product Genius BMW (fulltime, V/M) , die elke dag opnieuw de verwachtingen van onze klanten overtreft.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32950
F
Vacature AMERSFOORT

Eerste Autoschadehersteller BMW & MINI - AMERSFOORT

Voor ons in  BMW  &  MINI  gespecialiseerde schadebedrijf in Amersfoort zoeken wij een vakkundige, fulltime  Eerste Autoschadehersteller.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32949
G
Vacature Naarden

Valet Driver Van Poelgeest - Naarden

Voor Van Poelgeest Naarden zijn wij als aanvulling op ons team op zoek naar een enthousiaste, representatieve Valet Driver (fulltime).  
Gepubliceerd: 10-07-2018
Referentie nr:#MO32828
H
Vacature Harskamp

Sales Manager (fulltime): BMW & Mini Performance Parts - Harskamp

In onze groeiende organisatie is ruimte ontstaan voor een  sales manager . In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor het contact met onze dealers, distributeurs en eindklanten...
Gepubliceerd: 27-06-2018
Referentie nr:#MODI32686
I
Vacature Amstelveen

Accountmanager Zakelijke Markt - Van Poelgeest BMW & MINI - Amstelveen

Wegens uitbreiding van het “Team Zakelijke Markt” zoeken wij een ervaren, premium Accountmanager Zakelijke Markt  BMW (fulltime, M/V).  
Gepubliceerd: 25-06-2018
Referentie nr:#MO32626
J
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.