Zoek in 581 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Universeel

Vacature Beverwijk

Automonteur - Beverwijk

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD34381
Vacature Ochten

Verkoopadviseur occasions Autobedrijf Hazet Ochten - Ochten

Autobedrijf Hazet heeft een occasionvoorraad van 600 auto's op één locatie. Aan jou de taak deze zo snel en goed mogelijk te laten rouleren. Als verkoopadviseur weet je dat het...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI34375
Vacature Nijkerk

1e/2e automonteur - Nijkerk - Nijkerk

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Automonteur voor de regio Nijkerk.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO34373
Vacature Arnhem

Gezocht 1e Autotechnicus met APK - Arnhem en Nijmegen - Arnhem

Voor een opdrachtgever zoeken wij een man haar technische inzichten en vaardigheden een belangrijke bijdrage wil leveren aan het succes van de organisatie. Wij zoeken iemand die goed op de...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI32652
A
Vacature Eindhoven

Calculator - Eindhoven - Eindhoven

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Calculator in Eindhoven.
Gepubliceerd: 05-12-2018
Referentie nr:#MO34326
Vacature Hoogeveen

Assistent Manager - Hoogeveen

Wil jij naast het sleutelen aan auto’s onze klanten blij maken en je collega’s aansturen? Als Assistent Manager bij dit grote universeel garagebedrijf kan dat! Solliciteer snel.
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MOD34311
Vacature Eindhoven

Assistent Manager - Eindhoven

Wil jij naast het sleutelen aan auto’s onze klanten blij maken en je collega’s aansturen? Als Assistent Manager bij dit grote universeel garagebedrijf kan dat! Solliciteer snel.
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MOD34306
Vacature Haps

Bedrijfswagenmonteur gezocht - Haps - Haps

Wil jij de overstap maken van automonteur naar bedrijfswagenmonteur bij een groot, landelijke familiebedrijf in Haps, dan zijn wij opzoek naar jou!
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MO33405
Vacature Hedel

Bedrijfswagenmonteur gezocht - Hedel - Hedel

Wil jij de overstap maken van automonteur naar bedrijfswagenmonteur bij een groot, landelijke familiebedrijf in Hedel, dan zijn wij opzoek naar jou!
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MOD33403
Vacature Bunschoten

Per direct gezocht! Bedrijfswagenmonteur - Huissen - Bunschoten

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Bedrijfswagenmonteur voor de regio Huissen.
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MO32577
B
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.