Zoek in 486 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Universeel

Automonteur - Rotterdam

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD31191
B

BBL leerling monteur - Heerenveen

Een leerzame BBL leerwerkplek bij de grootste autoservice keten van Europa, altijd in combinatie met het volgen van de MBO-opleiding Autotechnicus niveau 2 op het ROC.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD31197
A
Vacature Eesveen

Verkoopondersteuning Binnendienst Bedrijfswagens Fulltime - Eesveen

Verkoopondersteuning binnendienst - Internet voorraad adverteren - Fotografie - datafeed - Financial lease - Operational lease - Bedrijfswagens - Eesveen (Steenwijkerland) - Familiebedrijf - Jong...
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#MODI30558
K
Vacature Veghel

APK-monteur bij Aart in Veghel - Veghel

Samen Aart en het team van Euromaster Veghel zijn wij op zoek naar een APK-monteur om hun in de werkplaats te versterken en ondersteunen.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO31187
C
Vacature Woerden

Technisch Medewerker Automaten bij Flushed Woerden - Woerden

Samen met Roelant van Flushed Woerden ben ik op zoek naar een frisse en technisch onderlegde medewerker ter uitbreiding van het huidige team.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO31185
D
Vacature Weert

Servicemonteur Heavy bij Profile Tyrecenter Peter Stultiëns - Weert

Ben jij toe aan echte uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij je op locatie aan Landbouwvoertuigen, Vrachtwagens en Trailers werkt? Dan ben jij de persoon die samen met Profile Tyrecenter...
Gepubliceerd: 12-01-2018
Referentie nr:#MO31155
E
Vacature Rotterdam

Bandenmonteur bij Euromaster Truckcenter Rotterdam - Rotterdam

Samen met het Euromaster Truckcenter in Rotterdam ben ik op zoek naar een Heavy Bandenmonteur. Zoek je een uitdaging en hou jij van het grote werk? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 12-01-2018
Referentie nr:#MO31154
F

(Eerste) Monteur met APK II bevoegdheid - Rijssen

Een verantwoordelijke baan als Eerste automonteur met APK bij een groot universeel garagebedrijf waar elke dag anders is. Solliciteer snel. Daar word je blij van!
Gepubliceerd: 11-01-2018
Referentie nr:#MOD31145
G

Automonteur - Den Haag

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 10-01-2018
Referentie nr:#MOD31135
H
Vacature Utrecht

Automonteur gezocht in Houten - Utrecht

Automonteur gezocht in Houten
Gepubliceerd: 10-01-2018
Referentie nr:#MO31133
I
Vacature Zuid Holland

Per direct zoeken wij een Automonteur in Leidschendam - Zuid Holland

Automonteur in Leidschendam gezocht
Gepubliceerd: 09-01-2018
Referentie nr:#MODI31123
J
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in