Zoek in 616 vacatures

#

Vacatures 2 - 5 jaar €2500 - €3000

Hieronder vind je een overzicht van al onze 2 - 5 jaar €2500 - €3000 vacatures.
Vacature Drachten

ONLINE QUALITY MANAGER M/V (full time) - Drachten

Als Online Quality Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het onderhouden van onze totale geadverteerde aanbod aan (schade)voertuigen. De belangrijkste taak is dat deze altijd...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI37195
Vacature Waddinxveen

Junior Verkoopadviseur Peugeot - Waddinxveen

Peugeot Groene Hart in Woerden is op zoek naar een Junior Verkoopadviseur. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37194
Vacature Culemborg

Medewerker Online Sales Team - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Medewerker voor het Online Sales Team. Ga jij onze sales leads opvolgen? 
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO37193
Vacature Culemborg

Marketing Medewerker Automotive - Culemborg

Vanwege uitbreiding van activiteiten is Visscher PGH Autogroep op zoek naar een Marketing Medewerker. Ben jij onze nieuwe enthousiaste marketeer? 
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35349
Vacature Woerden

Verkoopadviseur Peugeot / Citroën - Woerden

Peugeot Groene Hart in Woerden is op zoek naar een Verkoopadviseur. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO34741
Vacature Rotterdam

Verkoopadviseur (jr.) - Rotterdam

In deze functie verkoop je zelfstandig gebruikte auto’s. Naast verkoopactiviteiten behoren ook relatiebeheer, showroomzorg en administratieve werkzaamheden tot de taken. Als gastheer/-vrouw...
Gepubliceerd: 09-09-2019
Referentie nr:#MODI37169
Vacature Visscher Culemborg

Verkoopadviseur Gebruikte Auto's - Visscher Culemborg

Visscher PGH Autogroep zoekt een verkoopadviseur gebruikte auto's voor de vestiging Culemborg. Wil jij onze specialist worden op het gebied van occasions? 
Gepubliceerd: 03-09-2019
Referentie nr:#MODI37120
A
Vacature Culemborg

Verkoopadviseur Peugeot / Citroën - Culemborg

Visscher Culemborg is op zoek naar een Verkoopadviseur Peugeot / Citroën. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 03-09-2019
Referentie nr:#MODI34736
Vacature Barneveld

Accountmanager Buyer Team - Barneveld

Ben jij goed in het onderhouden van relaties? Onze huidige collega gaat binnen ons bedrijf iets anders doen dus wij zijn op zoek naar een enthousiaste opvolger die wil werken bij een bedrijf...
Gepubliceerd: 02-09-2019
Referentie nr:#MO37104
B
Vacature Roermond

Autotechnicus - Roermond

Wij zoeken een Autotechnicus in Roermond
Gepubliceerd: 28-08-2019
Referentie nr:#MODI37034
C

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.